Kraków też biega #2

Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Wystarczy tylko 5 osób.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
MacGor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiem, bo już tam biegałam w 2001r -kiedyś o tym pisaliśmy na forum, pamiętasz Stachnie?
[b]szuuu[/b]
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a fuj, sprinty...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from MacGor on 12:15 am on Nov. 26, 2003
Wiem, bo już tam biegałam w 2001r -kiedyś o tym pisaliśmy na forum, pamiętasz Stachnie?
Właśnie czyniłem do tego aluzję  ;)

S.
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardzo dziekuje Bykusowi i Krzychowi za wyjasnienia. Ja tez bylbym za tym aby bieganie /grupa z mostu na Rudawie/ rozpoczynac o godz.10 a nie 9-tej. Przynajmniej teraz w okresie jesienno-zimowym. Gdzie i o ktorej godzinie robicie sobie zebranie w tej sprawie? Czy moglbym przyjsc? Czy zebranie polega na tym ze sie spotykacie przed biegiem, uzgodnicie pewne sprawy i biegacie? Pozdrawiam Artur
Pozdr. Artur
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Zebranie" to nie trening. Spotykamy sie co miesiąc (najbliższe 2 grudnia, chyba o 18) w hotelu Atrium na burzę mózgów. Taka nowa świecka tradycja, która sie wykluła w trakcie organizowania wyjazdu do Frankfurtu.
Ponieważ tam ustaliliśmy czas i miejsce niedzielnych treningów, to tam też chcemy powiedzieć o przełożeniu zbiórki na późniejszą godzinę. Bo nie każdy wchodzi na forum.
A najlepiej po prostu przyjdź w niedzielę na 9...

(Edited by krzycho at 10:56 am on Nov. 27, 2003)
k
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dajcie znac na forum, co ustaliliscie w sprawie niedzielnego biegania grupy spiochów (teraz godz. 9 na Bloniach) na spotkaniu 2 grudnia w hotelu Atrium. Niestety nie bede mogl byc. Za to bede na pewno w ta niedziele o 9 i powiem wam co ze strona Cracovia Maraton.
SMS
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj wyruszylismy na trase kilka minut po dziewiatej,w momencie gdy trening konczyla grupa "zwirzyniecka" (7 osob).
My wyruszylismy w 11 osob,lecz po drodze zachecilismy do wspolnego biegu Gienadyja ,oraz Witolda.
Mimo braku 3 stalych bywalcow,padl rekord frekwencji grupy "sympatycznych spiochow CM".
Podczas biegu ustalilismy,ze od nastepnej niedzieli spotykamy sie  o 10.00
Aalternatywa dla rannych ptaszkow sa grupy spotykajace sie o 8.00 , w Parku Jordana (nie spotkalismy sie dzisiaj na trasie)  ,oraz na stadionie "Zwierzyniecki".
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc! Ja dzis poszedlem pobiegac z grupa Sympatykow Cracovia maraton. W mojej ocenie tempo bylo mordercze a trasa rowniez nielatwa.  W tej grupie brakuje mi tylko tej znakomitej ogolnorozwojowki ktora jest w grupie z Parku Jordana. Przy ZOO odlaczyla sie grupka ktora postanowila dalej pobiec jeszcze ostrzej-no ale to juz chyba nie dla amatorow byl bieg.  Wiecej na ten temat napisze moze Byku lub SMS. Stachnie pewnie tez cos napisze. Zycze owocnych obrad na wtorkowym zebraniu!
Pozdr. Artur
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arturo, jak bym pobiegł z grupą, która odłączyła się koło Zoo, to zapewne nie pisałbym teraz tego posta :-) Albo nie mógłbym z braku siły włączyć kompa, albo leżał bym na kardiologii :-)

Co do tempa, to faktem jest, że chłopaki - szczególnie na poczatku wyrywaja, co powoduje, że reszta się lekko "gotuje", no ale w koncu to "gotowanie" zaprocentuje Ci w sezonie :-) Mnie w to graj, bo troche mobilizuje.
Jesli chodzi o cwiczenia ogólnorozwojowe, to też uważam, że to trochę słabo zorganizowane. Przydałby sie jakiś kierownik wycieczki, który powiedziałby: teraz machamy rączkami 10 razy tak, a teraz naciągamy się 5 razy tak. Obecnie to każdy coś tam sobie pomachuje :-)
Cieszy natomiast, że jest nas coraz więcej. Moze sie myle, ale wydaje mi sie, że ze spotkania na spotkanie przybywa po 3 osoby oraz raz na 3 spotkania jedna dziewczyna :-) (Byku zapomniałes o tym wspomnieć, a przykład Agnieszki może zachęci inne dziewczyny :-) ). Jesli dalej będzie nas w takim tempie przybywac, to za rok będzie nas ze 160 osob!!! Takiej grupie to nikt w Lasku Wolskim nie podskoczy :-)
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przyklad Agnieszki zacheci nie tylko dziewczyny.
Ja w pewnym momencie sie zapatrzylem ,i dostalem reprymende od Krzyska ,ze pomylilem trase  ;)
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj, błądziło się, błądziło... Nawet nie chcę mysleć, co będzie sie działo, gdy dziewczyn przybedzie. Od przyszłego tygodnia bedę przychodził z mapą.
No i dzięki Gienadijowi nasza grupka ma już wymiar międzynarodowy...
A o gimnastyce faktycznie wartoby pomyśleć.
k
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moze mapa nie bedzie potrzebna, bo sciagam sobie Garmin Forerunner. Przebiegnie sie z nim caly Lasek Wolski i będzie wszystko wiadomo: odległość, roznica poziomów etc. :-)
Niestety na nastepny raz to jeszcze go nie bedzie, ale za dwa tygodnie mysle, ze tak.
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tą mapą to oczywiście żart.
Nad Przegorzałami poprowadziłem szlakiem, a Byku z Agnieszką zostali z tyłu i dogonili nas jakimś skrótem. Startuje tez w imprezach na orientacje, wiec towarzystwo zaczęło mi dopiekać, że pobłądziłem i pomyliłem ścieżki. No to się odgryzłem, że z mapą nigdy nie błądze...
k
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiem, wiem, ze to był żart. Ale ja z Forerunnerem nie żartowałem. Mierzy wszystko oprocz HR i nie uprawia seksu :-)
ODPOWIEDZ