Komentarz do artykułu Pobiegnę w Warszawie
-
- Dyskutant
Wasz ślubny maraton był moim debiutanckim. Sporą część trasy biegłem z Wami, nawet na paru zdjęciach się załapałem. Odpadłem dopiero na 30 km.
Od tamtego biegu co roku jestem w Warszawie, choć tym razem tylko w Ekidenie, ale za to po pierwszy raz wystartuję z żoną, w końcu dała się namówić.
Pozdrawiam
Od tamtego biegu co roku jestem w Warszawie, choć tym razem tylko w Ekidenie, ale za to po pierwszy raz wystartuję z żoną, w końcu dała się namówić.
Pozdrawiam
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
dobre
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wojtuś ja również biegnę bo mogę:)
biegam bo lubię
-
- Zaprawiony W Bojach
pół kurczaka i oranżada=bezcenne
ma chłopak charakter , brawo
każdy jednak ma swój świat, ja się narażę bo wolę Poznań
Gasper co Ty na to ?
ma chłopak charakter , brawo
każdy jednak ma swój świat, ja się narażę bo wolę Poznań
Gasper co Ty na to ?
Tomek
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak się chce to można wszystko. Postaram się dorwać gdzieć książkę Wojtka. Czy jest to ten sam Wojtek W z naszego forum?
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak, ten sam.
Poznań, Wrocław, lubimy różne imprezy, i dobrze. To nie jest tak że ten maraton jest lepszy a tamten gorszy. Ten mi się bardziej podoba i tyle.
Poznań, Wrocław, lubimy różne imprezy, i dobrze. To nie jest tak że ten maraton jest lepszy a tamten gorszy. Ten mi się bardziej podoba i tyle.
-
- Zaprawiony W Bojach
o Wojtku czytałem również w książce Maraton Warszawski 30 lat wielkiego biegu, ma tam swój rozdział, polecam wszystkim
wielki szacunek dla orgów z Warszawy m.in Wojtka, 4500 to już absolutnie extraklasa na polskie warunki, ten maraton niesamowicie rośnie w siłę i napędza ludzi na bieganie
wielki szacunek dla orgów z Warszawy m.in Wojtka, 4500 to już absolutnie extraklasa na polskie warunki, ten maraton niesamowicie rośnie w siłę i napędza ludzi na bieganie
Tomek
-
- Zaprawiony W Bojach
Jestem już eks jeśli chodzi o pracę w Maratonie Warszawskim. Ale miłość pozostaje.
Gdyby wszyscy miłośnicy Poznania byli tacy, z czasem zrobilibyśmy wspólny maraton (w Kole)
Gdyby wszyscy miłośnicy Poznania byli tacy, z czasem zrobilibyśmy wspólny maraton (w Kole)
-
- Stary Wyga
Ja również czytałam książkę Maraton Warszawski 30 lat wielkiego biegu i podziwiam Wojtka W...niesamowity charakter,tylko pozazdrościć. A pierwszy start Wojtka W ,super sprawa:)
Skoro już się chwalimy numerami i strojami to...ja jestem 6114 i można mnie będzie zobaczyć w czarnych kalesonach i czerwonej koszulce nike:) Również debiutuję,ale na imprezę w sobotę nie idę;)
Pozdrawiam biegających:)
Skoro już się chwalimy numerami i strojami to...ja jestem 6114 i można mnie będzie zobaczyć w czarnych kalesonach i czerwonej koszulce nike:) Również debiutuję,ale na imprezę w sobotę nie idę;)
Pozdrawiam biegających:)
-
- Rozgrzewający Się
Też będę, może znowu się spotkamy
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!