Komentarz do artykułu Biegnij Warszawo - Wszystko o !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam
Kto się wybiera na maraton? Ja wprawdzie przebiegam te 5 km, ale to dobre dla mnie wyzwanie (jestem początkująca). Myślicie, że sobie poradzę? Zaraz zaczynam treningi na maraton 10 km wg tej stronki. Tylko kurcze ta cena mnie przerasta. Chyba troszkę przesadzili.

You say natural. I say lazy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Co do wątpliwości na temat Dri-FIT: to jest technologia, a nie materiał. Innymi słowy - to sposób ułożenia włókien tkaniny, a nie materiał. W związku z tym koszulki wykonane w technologii Dri-FIT mogą być wykonane w 100% z PES (są też różnice w grubości splotu i rodzaju samego PES) ale też mogą być wykonane np. z 40% bawełny i 60% Polyestru. Pozdro
- toja
- Rozgrzewający Się
Ja wybieram się na Biegnij Warszawo. Do tej pory również biegałem 4-5 km (biegam ok 6-7 miesięcy). Ostatnio w odstępie 1,5 tygodniowym przebiegłem, a właściwie przetruchtałem, 10 km. Moje tempo nie było zabójcze, ale nie o to chodzidoomka pisze:WitamKto się wybiera na maraton? Ja wprawdzie przebiegam te 5 km, ale to dobre dla mnie wyzwanie (jestem początkująca). Myślicie, że sobie poradzę? Zaraz zaczynam treningi na maraton 10 km wg tej stronki. Tylko kurcze ta cena mnie przerasta. Chyba troszkę przesadzili.

Początkujący :-))))
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No to technologia się zdecydowanie poprawiła.kubawisniewski pisze:Co do wątpliwości na temat Dri-FIT: to jest technologia, a nie materiał. Innymi słowy - to sposób ułożenia włókien tkaniny, a nie materiał. W związku z tym koszulki wykonane w technologii Dri-FIT mogą być wykonane w 100% z PES (są też różnice w grubości splotu i rodzaju samego PES) ale też mogą być wykonane np. z 40% bawełny i 60% Polyestru. Pozdro

-
- Rozgrzewający Się
Ja tez sie zapisalam, mimo, iz jeszcze nigdy nie przebieglam 10 km :D, poki co raz zdarzylo mi sie przetruchtac 8km bez zatrzymywania. Do tego mialam ostatnio przerwe, wiec bedzie ciezko, ale co tam, zawsze w razie czego moge zwolnic do marszu. I juz nie moge sie doczekac 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Maniuta - z Wołomina jesteś?
-
- Rozgrzewający Się
Może ktoś chciałby się zamienić męską koszulką biegnijwarszawo z L na S? Jak się rejestrowałem to nie było ich dokładnych wymiarów i wziąłem taką jak zwykle kupuję, a dziś jak odebrałem pakiet i przymierzyłem no to jakaś katastrofa.
you just run.
- szy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:19:17
Problem w tym, że raczej wszyscy biegacze mają ten sam problem - wzięli za duże koszulki. W drugą stronę raczej mało kto będzie się chciał zamienić
Ja wziąłem M (standard dla mnie to gdzieś pomiędzy M i L), a i tak na mnie nieco wisi. W L bym zupełnie pływał.

Mój profil Strava: https://www.strava.com/athletes/43888753
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aaa - ale Ty mi tutaj już odpowiedziałaś, dzięki:
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=9512
To zapraszam do tamtego wątku.
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=9512
To zapraszam do tamtego wątku.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.