Biega ktos w Olsztynie? (warm-maz)
- waldekolsztyn
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:25
- Życiówka w maratonie: 3:20:59
No i dzisiaj ostatecznie pochowałem moje buty. Skrzypią niemiłosiernie i nie nadają się nawet do pracy w polu :/:/ . Nie wiem czy do niedzieli będę w stanie kupić nowe ,może się uda...
- paweldr
- Rozgrzewający Się
do niedzieli bede w Gdansku wiec niestety mnie nie bedziewaldekolsztyn pisze:W przyszłą niedzielę miejsce jak poprzednio. Żeby nie było pomyłek, zbieramy się między 9:00 a 9:15. Zapraszam.
pawel
-
- Wyga
HA, nowe trampko - korki już zakupione :):) Przy okazji sprawdziłem NIKE LUNARGLIDE, na które byłem tak napalony na początku i tylko jedno krótkie słowo na ten temat - lipa :/
- waldekolsztyn
- Wyga
-
- Wyga
Do usług
Biegło się zajefajnie , do następnego razu
--------------
Mnie niestety nie będzie, buty poszły do reklamacji a drugich się nie dorobiłem :/
Jak pech to pech...
Biegło się zajefajnie , do następnego razu
--------------
Mnie niestety nie będzie, buty poszły do reklamacji a drugich się nie dorobiłem :/
Jak pech to pech...
-
- Rozgrzewający Się
No to się zamelduję. Biegam około półtorej roku, cztery razy w tygodniu. W tym roku po raz pierwszy wzięłam udział w imprezach biegowych - dwa razy pobiegłam na dyszkę i tak mi się spodobało, że mam ochotę pokusić się wiosną na półmaraton - zobaczymy w jakim zdrowiu przetrwam zimę i czy uda mi się utrzymać zimową porą częstotliwość treningów. Zwykle biegam w Kusocińskim, czasem na stawkach za Uranią, jak jest ciemno - to gdzieś ulicami w okolicy.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
Witam też biegam w Olsztynie .przeważnie po lesie al. wojska -Jagielońska .Sory ale lubię biegać sam.
Korzystając z okazji, zna ktoś z was kalendarz biegowy dla Olsztyna i okolic na 2010.Jestem młodym biegaczem (M50) nigdy nie brałem udziału w zawodach a chciałbym zacząć .
Korzystając z okazji, zna ktoś z was kalendarz biegowy dla Olsztyna i okolic na 2010.Jestem młodym biegaczem (M50) nigdy nie brałem udziału w zawodach a chciałbym zacząć .
- waldekolsztyn
- Wyga
Witaj.
Niestety Olsztyn jest białą plamą biegową. Kalendarz biegowy jest na http://www.maratonypolskie.pl jednak o plany na 2010 jeszcze za wcześnie.
pozdrawiam
Niestety Olsztyn jest białą plamą biegową. Kalendarz biegowy jest na http://www.maratonypolskie.pl jednak o plany na 2010 jeszcze za wcześnie.
pozdrawiam
-
- Wyga
Hej.
Ostatnio troszkę się opuściłem w naszych niedzielnych wycieczkach i musimy to jakoś nadrobić. Teraz jadę do Torunia na połówkę ale w następną trzeba się już jakoś spiknąć
Ostatnio troszkę się opuściłem w naszych niedzielnych wycieczkach i musimy to jakoś nadrobić. Teraz jadę do Torunia na połówkę ale w następną trzeba się już jakoś spiknąć
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
Dzięki bardzo .Niestety Olsztyn w bardzo wielu dziedzinach jest taką przysłowiową białą plamą ,i za to go kocham i krytykujewaldekolsztyn pisze:Witaj.
pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Mam 16 lat trenuję lekkoatletyke od poł roku olsztyn według mnie jest idealnym miastem do uprawiania tego sportu ja biegam na treningach w lesie kortowskim albo na stadionie,swieze powietrze lasy. A wy gdzie biegacie?
-
- Rozgrzewający Się
Cze zwracam się do Was z zapytaniem czy dysponuje ktoś z Was jakimś sprzetem rejestrującym parametry biegowy. Chodzi mi głównie o sprzet specjalistyczny aniżeli wykorzystanie programu w PDA lub telefonie. Zależy mi na tym gdyż na zbadaniu dokłądności pomiaru programó dla biegaczy piszę swoją magisterkę. Jęśli ktoś byłby zainteresowany porównaniem i zbadaniem swojego urządzenia proszę o kontakt:)
pozdrawiam
pozdrawiam