Blogi treningowe
Moderator: infernal
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jak może zauważyliście przemodelowałem trochę dział trening.
Ślimaczą się nam prace rozwojowe a co i raz ktoś mnie prosi o uruchomienia takiej funkcji - Dyndel był ostatni - więc mamy narazie sybstutut.
Będę wdzięczny za ewenualne komentarze - moje proponowane zasady wyłuszczyłem tutaj, http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15298
jeśli ktoś ma jakieś propozycje - niech pisze w tym wątku, tam narazie nie ma jak bo wg moich propozycji to blogowe podfrorum będzie na trochę innych prawach - tylko dla blogowiczów którymi mogą zostać użytkownicy których wiarygodność jest jakoś sprawdzona (choćby przez konieczność kontaktu ze mną) chcę uniknąć spamowania tych blogów przez różnych mędrców od wszystkiego albo przez takich którzy nie chcą pisać swojego bloga a tylko komentować. Nie mam możliwości zrobienia tego teraz inaczej - jak powiedziałem jest to tymczasowy substytut.
Ślimaczą się nam prace rozwojowe a co i raz ktoś mnie prosi o uruchomienia takiej funkcji - Dyndel był ostatni - więc mamy narazie sybstutut.
Będę wdzięczny za ewenualne komentarze - moje proponowane zasady wyłuszczyłem tutaj, http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15298
jeśli ktoś ma jakieś propozycje - niech pisze w tym wątku, tam narazie nie ma jak bo wg moich propozycji to blogowe podfrorum będzie na trochę innych prawach - tylko dla blogowiczów którymi mogą zostać użytkownicy których wiarygodność jest jakoś sprawdzona (choćby przez konieczność kontaktu ze mną) chcę uniknąć spamowania tych blogów przez różnych mędrców od wszystkiego albo przez takich którzy nie chcą pisać swojego bloga a tylko komentować. Nie mam możliwości zrobienia tego teraz inaczej - jak powiedziałem jest to tymczasowy substytut.
-
- Dyskutant
Mawiają, że prowizorka jest najtrwalsza, wiec jestem gotów założyć sie o parę karnych kilometrów, że to już zostanieAdam Klein pisze:więc mamy narazie sybstutut.
Adamie - dlaczego planujesz obłożyć blogi takimi restrykcjami? Nie rozumiem... Wystarczy przecież jeśli ktoś zaznaczy - tak jak o to prosiłeś - na początku bloga, czy życzy sobie komentarzy w nim, czy też chce mieć miejsce na swoje, nie zaśmiecane niczym zapiski treningowe.
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Fajnie by było gdyby platforma blogowa była podczepiona pod serwis. Blog mógłby mieć adres np: www.run.bieganie.pl. Problem tylko z darmowym silnikiem do tego rodzaju funkcjonalności. Wydaje mi się, że jest taki darmowy silnik na dobrym poziomie podczepiony pod narzędzie do budowania prostych portali społecznościowych. Teraz jestem trochę klapnięty po 25km i mam masę nauki do sesji. Jak wygrzebię się spod książek do zrobię mały risercz
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
run - riserch jest niepotrzebny bo silnik już mamy.
Co do komentarzy - jestem otwarty na zmiany, to nie był efekt długich przemyśleń a jedynie efekt bzdurnych komentarzy w "blogu" Dyndla.
Mogę zdjąć te restrykcje ale niech się wypowiedzą ewentualni sami zainteresowani.
Co do prowizorek - zobaczymy.
Co do komentarzy - jestem otwarty na zmiany, to nie był efekt długich przemyśleń a jedynie efekt bzdurnych komentarzy w "blogu" Dyndla.
Mogę zdjąć te restrykcje ale niech się wypowiedzą ewentualni sami zainteresowani.
Co do prowizorek - zobaczymy.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Próbowałem utworzyć nowy temat w "Blogach Treningowych", ale forum nie dopuszcza do założenia bloga popierając to takim oto komunikatem:
Co decyduje o nadaniu stosownych uprawnień? Staż, ilość postów, czy może nie idzie to z automatu, a ktoś rozdaje uprawnienia?Forum mi pisze:Przepraszamy, ale tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać tematy na tym forum
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wystarczy priv do Adama, pisał w wątku gdzie tłumaczył ocb
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ach faktycznie - punkt czwarty... Czytałem ze 2 razy i nie zapamiętałem - pierdoła
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
PATATAJEC - już możesz.
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja poproszę o możliwość samego komentowania. Chyba, że będę za każdym razem wrzuł link do mojego bloga kiedy będę pisać nową notatkę ale to raczej bez sensu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
run - z tym komentowaniem to jest tak, że to forum do klasycznego bloga się nie nadaje, bo bloga można komentować ale nie trzeba tych komentarzy czytać i narracja bloga nie jest zaburzona. A u nas jak dasz komentarz pod czyimś postem to od razu ciągłość się jakoś psuje.
Więc zastanawiam się raczej nad utworzeniem odrębnego działu dla komentarzy, zakładając, że jest jakieś zainteresowanie komentowaniem. Od Ciebie jest, tak? Bo nie bardzo zrozumiałem Twoje intencje?
Więc zastanawiam się raczej nad utworzeniem odrębnego działu dla komentarzy, zakładając, że jest jakieś zainteresowanie komentowaniem. Od Ciebie jest, tak? Bo nie bardzo zrozumiałem Twoje intencje?
- run
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Albo dobra, nic mi nie dodawaj. Poczekam jak ruszy platforma blogowa wewnątrz bieganie.pl
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie podziękowałem - DziękujęAdam Klein pisze:PATATAJEC - już możesz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Adam jesteś absolutnie bezbłędny!"godz 16 czekoladowe kulki z orzechami jakieś 100 g."(zamiennie mogłoby być np kawałek golonka ). Posiadłeś gruntowną znajomość ludzkich słabości.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Posiadłem
-
- Zaprawiony W Bojach
Nic nie mogę bo jestem uziemniona. Nawet brzuszki nie wychodzą bo noga sztywna jak patyk.Robienie czegoś na jednej nodze obciąża zbytnio staw więc tez odpada.
Jak będe miała twórcza wenę a Ty nie będziesz miał nic przeciwko temu pośmieję się sama z siebie i opiszę to w formie poważnego blogu treningowego.No oczywiście nie w tych prawdziwych blogach.
Jak będe miała twórcza wenę a Ty nie będziesz miał nic przeciwko temu pośmieję się sama z siebie i opiszę to w formie poważnego blogu treningowego.No oczywiście nie w tych prawdziwych blogach.
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim