Jak pomyślę o Was, drodzy panowie...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
gram
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

russian na niebo gwiaździste tez nie próbuj,bo tu znowu Immanuel Kant będzie Ci wadził ,skaranie boskie ,pewnie lepiej nie czytać?
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
PKO
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie czytam nic prócz Gazety Wyborczej jak wpadnie w ręce.
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Swoją drogą ciekawe dlaczego ludzie aż 5 tys. razy otwierali ten wątek.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mery, nie wiem jak inni ale ja się stęskniłem za Tobą
co tu dużo mówić , stres przed docelowymi zawodami rośnie, jesień idzie do nas, człowiek potrzebuje bratniej duszy
ogonek też zamiata, napisz coś do nas kochana...
Tomek
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Obrazek
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eee Mery, sądziłem, że wstawisz jakąś swoją sexi fotkę i obiecasz, że jak dobrze pobiegnę połówkę dasz mi na mecie chociaż...całusa...w policzek albo dwa
Tomek
Born to run
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Haha, jaki piękny temat. A ja się zastanawiałem, dlaczego się za mną oglądają, jak biegnę. :niewiem:
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też się za Wami stęskniłam drodzy panowie. Choć uległy weryfikacji moje poglądy na temat waszej wyjątkowej ,,przystojności'' (poprostu obejrzałam więcej zdjęć z forum...), to ciągle jesteście bliscy memu sercu i poprostu was lubię. Szczególnie moich wiernych druchów Wojtka i Tomka.
Cóż, żałoba powoli mija (a ja ciągle niczyja chciałoby się napisać...), więc pomyślałam odezwę się do mych chłopaków.
Tomek - stary wyjadaczu - doradź mi proszę jakie obuwie mam kupić - -może u ciebie w robocie są jakieś butki dla mnie do biegania bo tracę głowę co wybrać a biegać nie mam w czym . A ponieważ jestem piękną kobietą z klasą - takowoż butki do biegania dla mnie będą wspaniałe i z klasą. Zlitujrzesz się nad napaloną (jednak już nie na biegaczy) Mery Lou i daj choć z jednego linka z propozycjami dla mnie .
Oj, wy moje robaczki, chciałabym być duchem i pobiegać z wami ale tak aby nikt mnie nie widział (to nawiązanie do twojego zdjątka Wojtku). Jestem samotnikiem i kocham samotne bieganie , więc nie musiałabym wtedy z nikim gadać . Wogóle to mam ochotę wkleić swoje zdjątko, jednak obawiałabym się wpisu typu - Mery, to ty? Cała klasa się z ciebie nabijała w liceum , a ty tu występujesz jako niewiadomo jaka Mery Lou , zweryfikuj swe poglądy na własny temat spoglądając w lustro kochana , dobrze ci radzę...
To by był dopiero wstyd, jak cholera. Dlatego mam wątpliwości....
Och, jak ja was bardzo pozdrawiam, moje wy...
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tomek, a o co chodziło z tym zamiatającym ogonkiem? Wyjaśnij mi proszę.
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://sklep.intersport.pl/product-pol- ... 63531.html
- takie butki mi się podobają, co o nich sądzisz Tomasz?
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mery,

już zwątpiłem, że się odezwiesz a jednak...
dziś pewnie byłaś myślami ze mną na półmaratonie na trasie, na 3km złapałem 4:10 a biegłem na 1:24 i pomyślałem sobie , kurcze Mery pomóz mi jakoś, przecież trenowałem 2 miechy tak solidnie, no i poszło już potem z górki, miałem też cichą nadzieję, że może pojawisz się na mecie i zawiesisz mi medal na piersi, fajnie tak jest jak ktoś miły czeka na Ciebie na mecie...

co do obuwia , jest ok. będzie Ci pasować do czerwonego stroju, to udany model Adidasa, bierz śmiało, obawiam się jednak, że Wojtas wciśnie Ci jakiś amerykański kit , jakaś Avia albo Spira albo UNDER ARMOUR, on się lubuje w takich wynalazkach, czy Ty widziałaś w jakich on skarpetkach lata, toż to wstyd na całą Amerykę no i te ściemy z kijkiem , my wiemy o co biega, zjadłem zęby na marketingu, dziś nawet jego ludzie masowali w Pile na połówce, chce nam tu te durackie amerykańskie wynalazki propagować, wiesz przecież Mery jaki kijek do masażu jest najlepszy?, naturalny oczywiście :bum:
ale powiem Ci w sekrecie, że lubię Wojtka, to poczciwy chłopina

wiesz co , ja za 2 tygodnie wstawię swoją fotkę do avatara bo lecę dychę na season best

no to Cię pozdrawiam i nie zapominaj o nas Kochana
Tomek
Mery
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Super że wstawisz zdjątko, będę miała do kogo wzdychać wieczorami. Co do twego udziału w półmaratonie, gdybym tylko wiedziała że takowy odbywasz nie tylko byś otrzymał wsparcie emocjonalne, ale może i bym nawet wstawiła się za ciebie u Najwyższego (jestem bardzo wierząca , niejedno wyprosiłam dla przyjaciół, oj niejedno). A medal na piersi - z najwyższą przyjemnością.
Tak się zastanawiam co z Wojtkiem, wstawiłby kawałek gołego tyłka, człowiek wiedziałby przynajmniej że wszystko u niego w porządku.
Trzymaj się mój Tomaszku, nie przepracowuj się i leć, leć szukać szczęścia w terenie.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mery,

dzięki za miłe słowa, zawsze mi się cieplej robi jak coś napiszesz...
u Wojtka pewnie OK, masuje :bum: ponoć jest w tym dobry
niech lepiej gołych bab nie wstawia bo jak Ty jesteś wierząca głęboko to nie licuje

no to lecę "grasować" w Lasku Bródnowskim bo mnie trener ciśnie okrutnie
trzym się Mery
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mery, widzę, że na poważnie wzięłaś się za trening w nowych butach :bleble: , nic tylko pogratulować a ja nieustannie odczuwam Twoją nieobecność na forum, jakie robisz postępy? bo ja latam jak głupi 15x400 na stadionie i nie wiem co z tego będzie w sobotę...
rzuć dobre słowo Kochana, WOJTEK pewnie nas zaniedbuje i tylko masuje dziewczęta na zawodach, ach on to ma respekt wśród zawodowców i dlatego mu się łatwo zbliżyć do ładnych biegaczek czego ja amator nie posmakuję nigdy, kijek jednak jakikolwiek on ma jest WIELKI ;-)
Tomek
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ostatnio byla u mnie na dotyku ta pani :

Obrazek

Niestety , tak dlugiego i gietkiego Kijka nie posiadam :(