bieganie latem w grubych ubraniach
-
- Wyga
Ja ostatnio też takiego widziałem... wyglądał jak profesjonalista i sobie myślałem, że faktycznie International Level. Jakiś drogo wyglądający kombinezon z pianki, ciemne okulary, czapka, pulsometr, mp3... a się okazuje, że głupek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do tematu, można się przegżać, a to niestaty jest niebezpieczne i gorsze od przeziębienia.
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
-
- Dyskutant
Ja rozumiem, że są tacy którzy chcą zrzucić wagę ale dzisiaj widziałem gościa, który biegł dość sprawnie (jak profesjonalista), dość szczupły (na pewno nie chciał zgubić wagi), ubrany w długie spodnie, kurtkę jesienno-zimową z kapturem zapiętą pod szyją, na głowie czapka z pomponem (zimowa!) rękawiczki (!). I teraz, uwaga, temperatura w cieniu przekraczała 35st! W cieniu! Wystarczyło stać i się nie ruszać i człowiek był cały spocony z upału! O co tu chodzi?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A wyglądał na Polaka? Bo czasami zawodnikom w Kuwejtu jest u nas zimno, ale dzisiaj to chyba i oni czuli sie Ok.
-
- Zaprawiony W Bojach
Miałem kiedyś odwrotną sytuację na południu kontynentu: wbiegłem na 2600 m n.p.m., zarzuciłem kurteczkę bo było rześko i lekko dmuchało i zatrzymałem się podziwiać widoki. Po kilkunastu minutach zacząłem się przygotowywać do zbiegania więc zdejmuję kurteczkę a jakiś miejscowy mówi do mnie, że zimno jest przecież. Odpowiedziałem coś po swojemu bo nie znałem języka, na co jego kolega do niego, że skoro nie jestem stamtąd to pewnie jest mi ciepło
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Nie tylko z KUWEJTU.Adam Klein pisze:A wyglądał na Polaka? Bo czasami zawodnikom w Kuwejtu jest u nas zimno, ale dzisiaj to chyba i oni czuli sie Ok.
Osoby mieszkające w ciepłych krajach, gdzie nie znaja zimy, to inne warunki pogodowe niz swoje uznają za chłodne.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'