http://www.berglaufpur.de/polen.html
Jak myslicie jest w tym sens?
Czy ten "apel" to faktycznie spowodowany jest dbaniem o zdrowie zawodników czy moze jakiś wewnetrzny spór we związku i czyjeś ambicje dostania się do władzy?
Założenie nowego Światowego Związku Biegów Górskich
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- marsowa
- Wyga
Jakaś bzdura. Nie chcesz biegać w dół, to nie startujesz. Złota 50-tka rządziJarkovsky pisze:http://www.berglaufpur.de/polen.html
Jak myslicie jest w tym sens?
Czy ten "apel" to faktycznie spowodowany jest dbaniem o zdrowie zawodników czy moze jakiś wewnetrzny spór we związku i czyjeś ambicje dostania się do władzy?

- Katarina
- Zaprawiony W Bojach
albo ktoś nie umie/boi się zbiegać i to przeszkadza mu wygrywać kategorie wiekowe
cóż by znaczyły biegi górskie bez dryblingu między kamieniami i korzeniami? cały tu urok! :D
cóż by znaczyły biegi górskie bez dryblingu między kamieniami i korzeniami? cały tu urok! :D
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
ja pierdziele !!! jakie bzdury !!!
to nie zbieganie w dół jest niebezpieczne! niebezpieczny jest zły trening, brak rozgrzewki, zła technika, zbrak zdrowego rozsądku !
jak ktoś nie umie zbiegać z góry, to niech nie kombinuje!
w takim razie wg mnie trzeba zakazać biegów po asfalcie, bo to niebezpieczne dla naszego zdrowia!
to nie zbieganie w dół jest niebezpieczne! niebezpieczny jest zły trening, brak rozgrzewki, zła technika, zbrak zdrowego rozsądku !
jak ktoś nie umie zbiegać z góry, to niech nie kombinuje!
w takim razie wg mnie trzeba zakazać biegów po asfalcie, bo to niebezpieczne dla naszego zdrowia!

"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"