Grupa Trójmiasto-biegi listopadowe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Od Darka dostałem informację, że na sobotę szykuje się zupełnie inna koncepcja spotkania- trening na AWF Z RATKOWSKIM. Szczegóły jutro przedstawi DaB.
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
U mnie totalny brak czasu od 15 do 22 przebywam calymi dniami na awf wiec napewno bede biegal jak bede mial okienka. Masiulis to wiadomosc do Ciebie:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wlasciwie to miala byc niespodzianka, ale Olek mnie ubiegl i sprawa wyszla wczesniej na jaw. W najblizsza sobote nietypowe spotkanie, ale mam nadzieje, ze tego rodzaju treningi wpisza sie w kalendarz biegow grupowych.
W najblizsza sobote 15.11.03 odbedzie sie bieg pod okiem fachowca. Fachowcem bedzie p. Wojciech Ratkowski swietny maratonczyk i czlowiek, ktory o biegach dlugodystansowych wie wszystko i jeszcze troche. Spotykamy sie o godzinie 8:50 przed glownym wejsciem na AWFiS. W miare mozliwosci prosze o punktualne przybycie.
W najblizsza sobote 15.11.03 odbedzie sie bieg pod okiem fachowca. Fachowcem bedzie p. Wojciech Ratkowski swietny maratonczyk i czlowiek, ktory o biegach dlugodystansowych wie wszystko i jeszcze troche. Spotykamy sie o godzinie 8:50 przed glownym wejsciem na AWFiS. W miare mozliwosci prosze o punktualne przybycie.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Wow! No to rzeczywiscie niespodzianka!
Pytania:
1. Co z Baca? Czy bedziemy w biegu sluchac fachowych rad i wtedy z pewnoscia nie bedzie on nam przeszkadzal. Czy tez bedzie to trening z prawdziwego zdarzenia i wowczas trzeba go zostawic w domu?
2. Wejscie gl. AWF to to od strony Grunwaldzkiej?
Do PL bede jechal w piatek w nocy. Nie mam zatem 100-procentowej pewnosci czy zdaze. Wyjatkowo nie umawiam sie wiec, ze kogos zabiore po drodze. Oczywiscie jesli trafie na spotkanie to moge zabrac chetnych w droge powrotna.
DaB, umiescisz post na forum biegajznami.pl ? Jest tam juz moje pytanie "co w najblizsza sobote?" w watku GT.
kledzik
Pytania:
1. Co z Baca? Czy bedziemy w biegu sluchac fachowych rad i wtedy z pewnoscia nie bedzie on nam przeszkadzal. Czy tez bedzie to trening z prawdziwego zdarzenia i wowczas trzeba go zostawic w domu?
2. Wejscie gl. AWF to to od strony Grunwaldzkiej?
Do PL bede jechal w piatek w nocy. Nie mam zatem 100-procentowej pewnosci czy zdaze. Wyjatkowo nie umawiam sie wiec, ze kogos zabiore po drodze. Oczywiscie jesli trafie na spotkanie to moge zabrac chetnych w droge powrotna.
DaB, umiescisz post na forum biegajznami.pl ? Jest tam juz moje pytanie "co w najblizsza sobote?" w watku GT.
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kledziku, co do Bacy to mysle, ze chyba lepiej byloby zeby tym razem zostal w domu. Spotykamy sie z p.Ratkowskim w jego pokoju na uczelni i pewnie bedziemy mieli ochote pogadac no i wowczas mialbys klopot z psiakiem.
Glowne wejscie na AWF to jest to od strony ulicy Grunwaldzkiej i tam sie spotykamy.
Na biegajznami juz umiescilem post.
Glowne wejscie na AWF to jest to od strony ulicy Grunwaldzkiej i tam sie spotykamy.
Na biegajznami juz umiescilem post.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
spotkanie w pokoju przed czy po biegu?
czy dystans jakis specjalny?
(Edited by Masiulis at 9:41 am on Nov. 13, 2003)
czy dystans jakis specjalny?
(Edited by Masiulis at 9:41 am on Nov. 13, 2003)
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To jest tak, ze spotykamy sie w pokoju u p.Wojciecha i pewnie zaraz ruszamy na bieg. Jesli podagamy to chyba juz po biegu, ale to bedzie zalezalo od tego czy p.Ratkowski znajdzie czas.
Dystans specjalny chyba nie jest przewidziany.
Dystans specjalny chyba nie jest przewidziany.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no to fajnie
dla niezmotoryzowanych - na AWF jest dostepna szatnia(prysznice) i przechowalnia bagazu
dla niezmotoryzowanych - na AWF jest dostepna szatnia(prysznice) i przechowalnia bagazu
- GAga
- Wyga
to ja czekam na relacje z dzisiejszego biegu, jestem bardzo ciekawa...................niestety jeszcze choruje, juz nie biegam 2 tydzien, ma jednak nadzieje, ze od poniedzialku w koncu zaczne, pozdrawiam wszystkich 
Aga

Aga
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Byla rekordowa frekwencja - 10+1
Niestety dla mnie tempo zbyt mocne - dlatego muszę jeszcze przemyśleć czy te treningi są dla mnie.
Agnieszko - po przerwie zacznij biegać ostrożnie co by kontuzję trzymać na dystans.
Niestety dla mnie tempo zbyt mocne - dlatego muszę jeszcze przemyśleć czy te treningi są dla mnie.
Agnieszko - po przerwie zacznij biegać ostrożnie co by kontuzję trzymać na dystans.
biegowa recydywa
- GAga
- Wyga
Ale was tam duzo bylo!:) i to wszystko GT? pewnie nie tylko........................jak dla Ciebie Olek tempo bylo za mocne, to mam juz mniejsze wyrzuty sumienia, ze znowu mnie nie bylo, pewnie bym was nie dogonila 
chyba bede potrzebowala jakiegos dopingu, trzymajcie za mnie kciuki, bo mam wrazenie, ze poczatki biegania beda dla mnie trudne znowu.....ciesze sie, ze piszczele i kostka juz nie bola
10+1...........1 to pewnie Baca, tak?

chyba bede potrzebowala jakiegos dopingu, trzymajcie za mnie kciuki, bo mam wrazenie, ze poczatki biegania beda dla mnie trudne znowu.....ciesze sie, ze piszczele i kostka juz nie bola

10+1...........1 to pewnie Baca, tak?

- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
10 to GT
1 to pan Wojciech Ratkowski
(jeden ze jego biegow)
chyba mozna powiedziec ze bylo to wazne spotkanie GT,
pierwszy raz bieglismy z prowadzacym, no i co najwazniejsze nie bylo to ostatnie spotkanie, jest wola z obu stron do kontynowania wspolnych biegow.
(Edited by Masiulis at 12:19 pm on Nov. 15, 2003)
1 to pan Wojciech Ratkowski
(jeden ze jego biegow)
chyba mozna powiedziec ze bylo to wazne spotkanie GT,
pierwszy raz bieglismy z prowadzacym, no i co najwazniejsze nie bylo to ostatnie spotkanie, jest wola z obu stron do kontynowania wspolnych biegow.
(Edited by Masiulis at 12:19 pm on Nov. 15, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kontakt z takim wysokiej klasy specjalistą może mieć ogromne znaczenie dla GT - trudne do oszacowania w tym momencie. W tej chwili mam wrażenie, że te treningi mogą być w konflikcie z naszymi dotychczasowymi sobotnimi biegami w formule otwartej - "biega każdy chętny". Poza tym to spodziewałbym się samych zalet takich spotkań: rady treningowe i obiecane badania mogą mieć ogromny /pozytywny/ wpływ na nasze bieganie.
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
faktycznie tempo dzisiejszego biegu nie bylo typowo "sobotnie"
mysle ze dobrze by bylo pomyslec nad stworzeniem drugiej grupy, startowalibysmy razem z AWF, jedna grupe prowadzi p. Ratkowski a druga np. Olek ktrory bardzo dobrze zna teren.
Potem mniej wiecej w tym samym czasie konczymy, przebieramy sie i wszyscy idziemy na herbate pogadac i posluchac rad i opowiadan p. Ratkowskiego
mysle ze dobrze by bylo pomyslec nad stworzeniem drugiej grupy, startowalibysmy razem z AWF, jedna grupe prowadzi p. Ratkowski a druga np. Olek ktrory bardzo dobrze zna teren.
Potem mniej wiecej w tym samym czasie konczymy, przebieramy sie i wszyscy idziemy na herbate pogadac i posluchac rad i opowiadan p. Ratkowskiego