siłownia i bieganie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
prawda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mistrzu powiedz lepiej kolegom którzy się tak tobą zachwycają jakie środki chemiczne zaaplikowałeś sobie podczas tych 14 miesięcy cięzkiej „diety i pracy” . To co pokazałeś w sposób naturalny nie jest możliwe w tak krótkim czasie. Nie będe tu podawał środków które prawdopodobnie brałeś bo inni mogą zniszczyć sobie wątrobę lub inne narządy. Powiedz mi gdzie ci uciekła rozciągnięta skóra gdzie masz rozstępy które przeważnie pojawiają się przy tak gwałtownej utracie wagi. Nie wprowadzaj ludzi w bląd że na dietce tak cię wyrzeżbiło.
Zajmuje się kulturystyką od ładnych paru lat ale takich cudów jak tu opisujesz jeszcze nie widziałem. Na odpowiednich wspomagaczch które są bardzo drogie można uzyskać taki efekt no chyba że jesteś kosmitą i masz inne ciało niż ziemianie to ci uwierzę :hahaha:
PKO
prawda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przepraszam nie docztałem twojego posta do konca pisze tam że stosowałeś Optimum Gold i Carbo to zmienia postać rzeczy teraz ci wierze te dwa preparaty mają naprawdę cudowną moc musisz dłużej wietrzyć łazienkę po złożeniu stolca w muszli klozetowej i pomagają pozbyć się łupieżu
m47!
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nie chce rozpoczynać flame'a ale .... +1
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prawda stuknij się w głowę za przeproszeniem, zajmujesz się kulturystyką ale z tego co obserwuje po twoim pismie to dno a nie wiedza w twoim wykonaniu, nie obraź się na mnie ale tak właśnie jest. Nie będę się za bardzo rozpisywał ale na super-sylwetce jest moja cała historia jak błądziłem, jak się komuś chce czytać to proszę, a optimum to super białko i wcale się po nim nie pierdzi jak ty to określasz, całkowity brak obeznania z tym suplementem.

http://super-sylwetka.pl/forum/viewtopic.php?t=509

http://wida2.w.interia.pl/Trening.zip
http://wida2.w.interia.pl/spadek_wag.zip
http://wida2.w.interia.pl/Dziennik_biegowy.zip

Nie chce mi się pisać jak widzę takie teksty. Ciężko to jest zrozumieć ludziom ale niestety teraz mógłbym 2x lepiej to zrobić.
gram pisze:Olek gratulacje jestem w szoku.Tylko co dalej?Przedtem całe Twoje życie kręciło się wokół stworzenia tego pięknego ciała.Zdobywałeś coraz większą wiedzę ,doradzałeś innym,niektórzy złościli się na Twoje rady i krytykowali ,dla niektórych stałeś się wzorem do naśladowania Mnie też pomogłeś i jestem Ci wdzięczna.Zapytałam co dalej no bo zrealizowałeś jakiś cel.Masz następny ?
Mam :D doprowadzić się do porządku, narazie się odtruwam i wracam do zdrowia po zabiegu przegrody, zacząłem odpowiednią dietę 2 tygodnie temu, biegać i ćwiczyć zacznę za 20 pare dni, mam zamiar się zapoznać z ludźmi z forum na jakiejś połówce albo maratoniku. Jestem informatykiem ale zamierzam od przyszłego semestru iść na dietetykę. Mam kilka pomysłów w tej dziedzinie o których chciałbym napisac pracę, zobaczymy jak to się potoczy dalej.

pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
prawda
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Smieszny jesteś i na ale widze że masz już fanów a kłamstwo powtórzone ze 100 razy staje się prawdą. Ja w cuda nie wierze ale widze że ludzie kochają cudowne wydarzenia.
Powiedz mi gdzie ci skóra ta rozciągnięta którą posiada kolega z zielonego materacyka uciekła wchłonęła się ? Jeżeli miałeś operacje plastyczną brzucha to ok wierze ci ale w innym wypadku nie wierze. Chemia chemia i jeszcze raz chemia pozwala osiągnąć takie efekty w tak krótkim czasie.
Napręża i odmładza skóre likwiduje tłuszcz buduje mięśnie. A ten trening i ta suplementacja jaką ty
opisałeś na pewno nie zapewni takich wyników w 14miesięcy . No ale nadzieja matką głupich
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widać że jesteś początkujący, w miesiąc można wybudować 0,5 kg mięsnia to masz 7kg mięsa naturalnie lol. Widać od razu że jesteś jednym z błądzących i napewno lubiących barki z tyłu w siadzie hehe Chciałbym aby wielu tak zrobiło jak ja, ale tacy jak ty zawsze mącą bo nie mają odpowiedniego doświadczenia i dla nich to wydaje się niemożiwe, ja to robie z palcem w tytyryty i jest to bardzo proste wymagające tylko dyscypliny.

Tu masz skórę jak jeszcze była i rozstępy niedowiarku, puki nie wybudowałem wiekszego brzucha:

Obrazek

Napewno siedzisz na sfd, super-sylwetkę też znasz, wpisz sobie taką ksywkę Tyka, od niego zebrałem całą esensję, i badź bardziej pokorny.

Co za kolo o.O
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A więc mamy kolejnego forumowicza który mówi że wykonuje coś z "palcem w .....".
Swoją drogą trzeba mieć niezły tupet żeby najpierw reklamować na lewo i prawo pewną stronę na której podobno mają być wszystkie potrzebne do odchudzania/prawidłowego odżywiania informacje a potem stwierdzić że się jej dokładnie nie czytało...
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maneater1 pisze:A więc mamy kolejnego forumowicza który mówi że wykonuje coś z "palcem w .....".
Swoją drogą trzeba mieć niezły tupet żeby najpierw reklamować na lewo i prawo pewną stronę na której podobno mają być wszystkie potrzebne do odchudzania/prawidłowego odżywiania informacje a potem stwierdzić że się jej dokładnie nie czytało...
Co ty pieprzysz?

Założenia 10 pkt. to to co mnie interesowało, po co mam czytać jakąś przykładową dietę któa jest mi nie potrzebna, wybieram to co mnei interesuje.
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Flamewar go go go!

prawda - Dlaczego niby bez chemii nie da się osiągnąć takiej sylwetki? Konkrety podaj jakieś skoro od paru lat zajmujesz się kulturystyka.
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prawdopodobnie kolega należy to tych 75% ludzi na siłowni których mi żal, ponieważ mitrężą czas i masę siły na nie efektywne treningi, źle się suplementując.

pzodro
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

OlekB - To teraz się nie wywiniesz, będę pytać ;) Jakie treningi są efektywne?
maneater1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Szanowny kolego OlkuB

Nie zmuszaj mnie do cytowania twoich postów bo to jest dosyć męczące ( mam na myśli przebijanie się przez twoją radosną twórczość ). Jak rozumiem swoją ulubioną stronę ( którą cytujesz notorycznie ) czytałeś wybiórczo, niejako z góry wiedząc co będzie interesujące. Możesz zdradzić tajemnicę swojej metody? Czytałeś co drugie zdanie? A może co trzecie ? A może miałeś jeszcze inną metodę ?

P.S Nie chce mi się komentować kilku ewidentnych głupot które napisałeś w tym wątku.
Zastanawiam się tylko czemu wybierasz się na dietetykę? Przecież, jak twierdzisz, szkoła niczego cię nie nauczy...
OlekB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zależy od celów.

Taki oto przykład żeby wypracować jakiś mechanizm i to się tyczy wszystkiego, trzeba mieć wszystkie potrzebne składowe, co z tego że mamy śrubkę, podkładkę a nie mamy albo śrubokręta albo nie mamy tego gdzie wkręcić. Żeby osiągnąć sukces naturalnie, trzeba spenić te podstawowe wymagania:

dieta
trening siłowy(pomocne są też aeroby albo HIIT)
regeneracja
suplementy

Przy bieganiu też mozna nieżle schudnąć.

Czym bardziej trzymamy się 100% wszystkiego tym lepiej. Znowu jak w życiu czym dokładniej tym lepiej, jak byśmy chcieli osiągnąc efekt na pół gwizdka? nie ma szans! Ludzie myślą że jak się zmęczą to osiągną efekty he he pobożne życzenia...

Treningów mam na masę i na redukcję po 3 i w zupełności mi wystarczą, optymalne wypasne treningi.
maneater1 pisze:Szanowny kolego OlkuB

Nie zmuszaj mnie do cytowania twoich postów bo to jest dosyć męczące ( mam na myśli przebijanie się przez twoją radosną twórczość ). Jak rozumiem swoją ulubioną stronę ( którą cytujesz notorycznie ) czytałeś wybiórczo, niejako z góry wiedząc co będzie interesujące. Możesz zdradzić tajemnicę swojej metody? Czytałeś co drugie zdanie? A może co trzecie ? A może miałeś jeszcze inną metodę ?

P.S Nie chce mi się komentować kilku ewidentnych głupot które napisałeś w tym wątku.
Zastanawiam się tylko czemu wybierasz się na dietetykę? Przecież, jak twierdzisz, szkoła niczego cię nie nauczy...
Bo wiążę z tym pewne plany i żeby tacy jak ty nie mogli się czepiać że nie mam wykształcenia, bo w tych czasach tylko to się liczy nieprawdaż? Ludzi się ośmiesza tylko z tego powodu że nie mają papierka, a co sobą reprezentują to juz nie ważne, jesteś wiarygodny jeżeli masz inż albo mgr przed nazwiskiem, takie czasy.

pozdro

ps. Dobra na tym kończę bo to nie ma sensu, jak ktoś chce to mogę na pw coś podesłać, przestaje się udzielać bo mnie to znudziło, jak ktoś chce być Kolumbem i za każdym razem odkrywać Amerykę która jest już chyba odkryta to sorry.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

OlekB pisze:Zależy od celów.

dieta
trening siłowy(pomocne są też aeroby albo HIIT)
regeneracja
suplementy
Run - to są treningi Olka.
Moja kolejność (a też kiedyś byłem okrąglejszy) jest następująca:

trening biegowy (biegałem regularnie, 4-5 razy w tygodniu, wieczorem)
dieta (nie jadłem nic po wieczornym treningu, sporo picia, ewentualnie owoce, ponieważ wszyscy "krakali" o spalaniu mięśni więc kiedyś próbowałem po treningu na wieczór brać BCAA ale miałem jakieś kołatania serca po tym i odstawiłem - nic mi się przez to nie spaliło)

i nic więcej

Trening Olka miał na celu poza schudnięciem przede wszystkim zbudowanie umięśnienia, sylwetki.
Musisz się zastanowić - co ma być Twoim głównym celem - umięśnienie - czy szybkie bieganie.
Awatar użytkownika
run
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam - Liczy się dla mnie bieganie oraz szczupła sylwetka, nie wielkie mięśnie tylko zrzucenie tłuszczu. Mięśnie nie takie jak OlkaB są bardzo fajne ale myślę, że przeszkadzałyby w biegach powyżej 10 km. Trenowałem przedtem sporty walki i wiem, że za dużo mięśni bardzo spowalnia - KO na sparingu dostał mega napakowany koleś od normalnego chudzielca, niezapomniany widok.

Póki co mam taki plan:
1. Biegać, biegać i jeszcze raz biegać - 27 września mój debiut maratoński
2. Jeść zgodnie z tym co wygenerowała mi strona mypiramid.gov, dokładny pdf zamieściłem na blogu, wydaje się rozsądny
3. Ćwiczyć na poręczy, drążku, haltelkami i robić sporo pompek i brzuszków przez ten miesiąc - żeby po 30 kilometrze ręce mi nie odpadły

Cały czas zastanawiam się czy kupować karnet na siłownię czy to co mam w domu mi wystarczy. I czy jest sens przy treningu na wytrzymałość (te 4h w końcu bez przerwy się biegnie) jest sens przerzucać żelazo, szczególnie jeśli nie ma się o tym zielonego pojęcia ;)

OlekB - Nie zniechęcaj się, psy szczekają karawana jedzie dalej ;)
New Balance but biegowy
Zablokowany