Komentarz do artykułu Berlin 2009. Ostatni dzień Mistrzostw.

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Te zdjęcie z Boltem na stronie głównej już nieaktualne. Dziś powinno tam zawisnąć inne, polskie z wynikiem 77,96m a obok ona - ANITA WŁODARCZYK!!!

Obrazek
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
New Balance but biegowy
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmmm, jakby to powiedzieć żeby nikogo nie urazić, to zacznę na słodko
dziewczyna jest spoko i wielka klasa, rekordu świata nie mieliśmy już dawno ,dawno, zmasakrowała wszystkie inne zawodniczki, bardzo się cieszę

Bolt jednak staje do walki w bardziej obstawionej konkurencji , ile jest serii kwalifikacyjnych do setki, dwusetki?, dziś zdobył 3 złoty medal
Anita startuje w niszowej konkurencji, której popularność jest znikoma

powtórzę to co powiedziałem kilka dni temu, w biegach się nie liczymy a to sól LA, już komentatorzy odtrąbili, że jesteśmy potęgą, już Szaranowicz wynosi Skuchę pod niebiosa, wszyscy pieją jacy jesteśmy mocni

gratuluję polskim medalistom, starsznie się raduję z ich sukcesów ale z całym szacunkiem nie wzmaga we mnie wielkich emocji rzut dyskiem, młotem lub pchnięcie kulą
Tomek
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.rzeczpospolita.pl/News/1,60,33675.html?rss=1

okazuje się, że zwycięzca dzisiejszego maratonu w Berlinie biegał i wygrywał kiedyś w Polsce, Abel Kirui wygrał Bieg Dominika w Gdańsku, potem był pace-makerem Haile w Berlinie, gdzie prowadził go do 35 km
Tomek
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

a mnie dziwi jedno - gdzie są Chiny? gdzie Wielka Brytania? i inne potęgi
są za nami
i można sobie mówić, że mamy medale w niszowych konkurencjach ale to nie umniejsza naszego sukcesu
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

jumper pisze:Te zdjęcie z Boltem na stronie głównej już nieaktualne. Dziś powinno tam zawisnąć inne, polskie z wynikiem 77,96m a obok ona - ANITA WŁODARCZYK!!!
Jumper - było nieaktulne bo niestety wszyscy byli zajęci, ja np byłem na Pilsku. Teraz jest aktualne ale nie z Anitą Włodarczyk. Bardzo jej gratuluję sukcesu ale my nie jesteśmy portalem ogólnosportowym tylko biegowym.
Więcej wspólnego z bieganiem ma piłka nożna czy narty biegowe czy rower (bo wytrzymałość). Ale rzut młotem ? To nie nasza parafia.

A Kirui - oczywiście że biegał w Polsce, nasz człowiek ! ;) - zrobiłem mu nawet kiedyś fotkę jak przebiega przez Wołomin dwa lata temu w półmaratonie z Radzymina do Ossowa.
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam..Adam..ale Ty jesteś konserwatywny :bleble: Na takich MŚ nie wiem ilu startuje zawodników? Pewno kilkuset? i tylko 3 rekordy świata!!! W tym 2 Bolta i jeden tej dziewczyny z Polski. Pewno, że inna parafia, jednak po tym co dokonała zasługuje na choćby jeden dzień umieszczenia fotki w miejscu, które dostał niejaki Abel Kiriu..he..he..siódma woda po kisielu :hahaha:
To wszystko oczywiście żarty :bum:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Telewizja amerykanska ,antycypujac kolejny rekord w sztafecie 4x100m , pokazala w"zastepstwie" rekordu na biezni rekordowy rzut Anity.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hiszpanka zachowała się jakby walczyła o piłkę w meczu piłkarskim. Chyba będzie DQ albo powtórka biegu...

Bekele nie zawiódł :hej: a już myślałem, że Lagat go łyknie.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
ODPOWIEDZ