Szukam osoby,z okolic Katowic (dokładnie Dąbrowa Górnicza),która miałaby miejsce w samochodzie dla jednej osoby.
Dzięki i przepraszam za zaśmiecanie.
Bieg na Pilsko 22.08.2009 - szukam transportu
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na stronie głównej umieszczone są informacja na temat biegu. Lista startowa ma już ponad 500 osób ale będzie można zapisać się jeszcze w dniu zawodów, ale nie jest pewne czy dla wszystkich starczy koszulek i medali (mają być jeszcze dostarczone wraz z nowymi numerkami startowymi) Ilość startujących wskazuje że bieg na Pilsko wpisuje się do kanonu ekstremalnych polskich biegów obok Katorżnika i Rzeznika.
Korbielów jest najpoważniejszym kandydatem do organizowania przyszłorocznych MŚ dla weteranów. Obawiam się nieco pogody bo prognozy są że w piątek będzie upalnie i duszno (28 st.C) a w sobote juz ma padac deszcz niby dopiro popołudniu.
Ja wyjeżdzam w sobote ok. godz. 9 z Bielska i mam wolną miejscówkę w aucie jak by ktoś reflektował to proszę na priv
bieganie.pl patronuje imprezie i bedziemy relacjonować przebieg rywalizacji
Korbielów jest najpoważniejszym kandydatem do organizowania przyszłorocznych MŚ dla weteranów. Obawiam się nieco pogody bo prognozy są że w piątek będzie upalnie i duszno (28 st.C) a w sobote juz ma padac deszcz niby dopiro popołudniu.
Ja wyjeżdzam w sobote ok. godz. 9 z Bielska i mam wolną miejscówkę w aucie jak by ktoś reflektował to proszę na priv
bieganie.pl patronuje imprezie i bedziemy relacjonować przebieg rywalizacji
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fajnie Jarek,że napisałeś. Pewnie bym się załapał,ale zerwałem mięsień łydki po raz drugi w tym roku i dupa blada.
Może przyjadę porobić fotki. Jak coś to wyślę na priva mesedż.
Fajnie znowu być w pl. Dziś na wybieganku spotkałem Arka i chciał mnie zagadać. Stare dobre czasy,nie wiem czy pamiętasz jak WBNP biegaliśmy razem ekipą?
Może przyjadę porobić fotki. Jak coś to wyślę na priva mesedż.
Fajnie znowu być w pl. Dziś na wybieganku spotkałem Arka i chciał mnie zagadać. Stare dobre czasy,nie wiem czy pamiętasz jak WBNP biegaliśmy razem ekipą?