Grupa Trojmiejska - 15 lutego
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest bardzo prawdopodobne, ze w sobote 15. lutego bedziemy z Baca w Gdansku. Nie bardzo czuje sie jednak na silach po mych wczorajszych wyczynach brac udzial w sopockich zawodach. W zwiazku z tym pytanie moze ktos (np. rekonwalestent Kazan) mialby ochote na typowo rekreacyjny bieg 10-15 km? Moze gdzies w okolicach sopockiej plazy abysmy mogli przed lub po przebiezce pokibicowac naszym klubowym kolegom?
kledzik
kledzik
- KAZAN
- Wyga
Cześć Kledzik!
Jeżeli zdrowie dopisze to możemy razem pobiegać 15.02.03r. Tylko, że jest mały problem nie bardzo pasuje mi Sopot. Jeśli nadal będziesz miał chęć na wspólny bieg to proponuję spotkać się po zawodach.
Pozdrawiam
Jeżeli zdrowie dopisze to możemy razem pobiegać 15.02.03r. Tylko, że jest mały problem nie bardzo pasuje mi Sopot. Jeśli nadal będziesz miał chęć na wspólny bieg to proponuję spotkać się po zawodach.
Pozdrawiam
Jarek
-
- Zaprawiony W Bojach
{Friend, Kazan} bede w Gdansku "kwaterowal" blisko Was (Suchanino). Gdziekolwiek nie zdecydujemy sie pobiegac, mozemy podjechac jednym samochodem. Kazan, czy Twoj husky nie ma nic przeciwko podhalanskim?
kledzik
kledzik
- KAZAN
- Wyga
Kledzik, nie mam pojęcia mój pies jest nastawiony pokojowo i zawsze skory do zabaw. Tylko inne psy nie zawsze to odwzajemniają. Odnośnie plaży to pisałem do Frienda przez komunikator i zaraz prześlę również Tobie.
Jarek
-
- Zaprawiony W Bojach
W gre wchodzi tylko moj samochod, ze wzgledu na bagaznik przystosowany do przewozu BacyQuote: from Friend on 10:57 am on Feb. 4, 2003Nawet wiem jakim......... podjechac jednym samochodem...
kledzik
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A może byście jeszcze rozważyli ten start w Sopocie. To jeszcze 2 tygodnie, więc nawet Kledzik pewnie dojdzie do siebie :)
Co prawda impreza jest zorganizowana nieco po wariacku, ale za to miejsce jest bardzo ładne.
Co prawda impreza jest zorganizowana nieco po wariacku, ale za to miejsce jest bardzo ładne.
biegowa recydywa
-
- Wyga
- Kontakt:
... a kto z Was startuje w zawodach ? Ja najprawdopodobniej wezmę udział. Niecały tydzień poźniej mam troche dłuższe zawody, ale mysle, że takie lekkie przetarcie się przyda.
Grzegorz Foremny
[url=http://www.fjordnansen-team.pl][b]Fjord Nansen Team[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak znam moich klubowych kolegow, to Olek i krzysiekk na 100%...Quote: from Speed on 8:26 pm on Feb. 4, 2003
... a kto z Was startuje w zawodach ? Ja najprawdopodobniej wezmę udział. Niecały tydzień poźniej mam troche dłuższe zawody, ale mysle, że takie lekkie przetarcie się przyda.
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No, ja się wybieram - o ile nic mi nie wypadnie.
Speed co to za dłuższe zawody. Czy to już ten Lion?
Speed co to za dłuższe zawody. Czy to już ten Lion?
biegowa recydywa
-
- Wyga
- Kontakt:
Super, że będzie nas więcej w grupie raźniej. Ciekawe jaka będzie pogoda, bo jak na razie to chyba bieganie po śniegu, a nie po piasku.Quote: from Olek on 9:51 pm on Feb. 4, 2003
No, ja się wybieram - o ile nic mi nie wypadnie.
Tak, Lion Winter Challenge zgłoszenia do 10 lutego, może jednak się zdecydujecie na start ?Speed co to za dłuższe zawody. Czy to już ten Lion?
Grzegorz Foremny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Drodzy panowie, ja prawdopodobnie wystartuje. Wiec na dzien dzisiejszy zglaszam chec, a czy moja kostka pozwoli mi pobiec to sie okaze za tydzien. Kledzik, to swietnie, ze bedziesz z nami. Namawiamy Cie na start, im wiecej nas bedzie tym lepiej - w ilosci sila. Ciesze sie, ze Speed sie znalazl i ze startuje. Pozdrowienia dla wszystkich
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Zobacze, moze rzeczywiscie pobiegne. Na razie mam trudnosci z chodzeniem i na jakiekolwiek wyscigi nie jestem gotowy fizycznie ani psychicznie. Przez nastepne kilka dni chce sie ograniczyc do spacerow z Baca i ew. nart. Nie wiem czy bedzie rozsadne po takiej przerwie zaczynac od razu od zawodow? Tak czy owak spotkam sie z wami, a czy pobiegne? - jeszcze czas aby sie zastanowic, moze tak...
Staram sie wywiazywac z obowiazkow przedstawiciela GT na Europe Zachodnia. Co prawda w Bad FĂźssing bieglem jako niezrzeszony. Dzisiaj lub jutro wysle zgloszenie do maratonu regensburskiego i w rubryce "Team" wpisze: "Grupa Trojmiejska"
Czy uwierzycie, iz bylem przekonany, ze moje maksymylen tetno to 190 uderzen na minute, a podczas niedzielnego polmaratonu, dokladnie takie bylo moje srednie tetno w 2-ej polowie biegu, momentami podskakiwalo zas do 196 (!!!).
kledzik
Staram sie wywiazywac z obowiazkow przedstawiciela GT na Europe Zachodnia. Co prawda w Bad FĂźssing bieglem jako niezrzeszony. Dzisiaj lub jutro wysle zgloszenie do maratonu regensburskiego i w rubryce "Team" wpisze: "Grupa Trojmiejska"
Czy uwierzycie, iz bylem przekonany, ze moje maksymylen tetno to 190 uderzen na minute, a podczas niedzielnego polmaratonu, dokladnie takie bylo moje srednie tetno w 2-ej polowie biegu, momentami podskakiwalo zas do 196 (!!!).
kledzik