ANKIETA bieganie.pl - wygraj NIKEiD

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
czarek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
Wczoraj otrzymałem "konkursową" parę Nike Lunar Trainer ID.
Dzięki Adam za sprawne przeprowadzenie ankiety i "szczęśliwą" (dla mnie) rękę w losowaniu :bleble: chociaż właściwie to nie Ty fizycznie losowałeś. Ale właściwy, dający odpowiednie wyniki nadzór jest najważniejszy :hahaha:
Swoje wrażenia z pierwszego dzisiejszego biegu wpisałem w dziale "Sprzęt"- komentarz do artykułu Lunar Foam.
Jednym zdaniem-jak dla mnie całkiem nowe, niezwykłe wrażenia z biegania w tych butach. Zupełnie nieporównywalne z bieganiem w jakimkolwiek obuwiu w którym biegałem dotychczas (m.in.NB, Brooks, Adidas). Ale buty na pewno ze względu na swoją specyfikę nie będą odpowiadały każdemu.
Ale czy są i czy kiedykolwiek znajdą się buty odpowiadające każdemu? Na szczęście zapewne nigdy :ble: . I bardzo dobrze.
Jeszcze raz dzięki dla Adama i całego "Biegania".
Oraz oczywiście dzięki dla sponsora czyli firmy NIKE. To moje pierwsze NIKE ale po wrażeniach z NIKE Lunar Trainer zapewne nie ostatnie.
biegam dla relaksu
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

czarek pisze: Dzięki Adam za sprawne przeprowadzenie ankiety i "szczęśliwą" (dla mnie) rękę w losowaniu :bleble: chociaż właściwie to nie Ty fizycznie losowałeś.
No tak, szczęśliwą rękę mieli Mateusz i Matylda Damięccy. :)
Maliniak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam.
Wczoraj dotarła do mnie paczka z butami Nike Hyperdunk. Wyglądają idealnie tak jak je zaprojektowałem. Jeszcze nie miałem okazji ich przetestować, ale po przymierzeniu wydają się być wygodne i bardzo mnie zaskoczyło to jak dobrze usztywniają stawy skokowe, pierwszy raz spotkałem się z tak dobrze dopasowanymi butami.
A co do ankiety to szczerze mówiąc wypełniając ją nie liczyłem na wygraną, bo jeszcze nigdy w życiu nie wygrałem nic fajnego. Dodatkowo mogę powiedzieć, że maila z informacją o wygranej dostałem po tym jak kilka godzin wcześniej miałem wywrotke jachtem na jeziorze i utopiłem telefon i portfel, więc te buty są jakby rekompensatą za to.
Ogólnie to dziękuje za nagrode wszystkim tym, którzy przyczynili się do tego, że ją otrzymałem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Wiem, że kolejne buty wyszło do kolejnej osoby.
Awatar użytkownika
lejek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć Adam,

do mnie buciki już też doszły ;-). Także Lunar Trainery. Jestem już po pierwszym biegu:
- strasznie lekkie są te buty, albo przynajmniej tak się wydaje ;-);
- mimo, że szerokie, to jakby troszkę niskie; zamówiłem dokładnie taki sam rozmiar jak Vomero, a po założeniu miałem wrażenie, że mam za małe buty...; do czubka buta od dużego palca jest sporo luzu (wydaje mi się, że tyle ile powinno być), ale buty jakby uciskały od góry; wydaje mi się, że po prostu przyzwyczaiłem się do Vomero (które są bardzo luźne i szerokie) bo po biegu uczucie zniknęło, a może to po prostu but się do stopy dopasowuje...

Wrzucę jakieś fotki wkrótce i dam znać jak się biega!

Pozdrawiam,
Lejek
ODPOWIEDZ