Super,juz jesteśmy zapisani
BiegnijWarszawo 2009
- Patrol1985
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich biegaczy! 
Mam pytanie - otóż co roku Nike w pakiecie startowym do swojego biegu umieszcza kupon rabatowy na odzież dla biegaczy. Przeczytałem na stronie www.biegnijwarszawo.pl jaka jest zawartość pakietu startowego i w tym roku nic o takim kuponie nie ma.
Czy ktoś pamięta czy ten kupon był w ogóle kiedykolwiek wspominany w opisie pakietu startowego? Być może on tam będzie tylko po prostu nie został wspomniany (na co mam nadzieję).
Mam pytanie - otóż co roku Nike w pakiecie startowym do swojego biegu umieszcza kupon rabatowy na odzież dla biegaczy. Przeczytałem na stronie www.biegnijwarszawo.pl jaka jest zawartość pakietu startowego i w tym roku nic o takim kuponie nie ma.
Czy ktoś pamięta czy ten kupon był w ogóle kiedykolwiek wspominany w opisie pakietu startowego? Być może on tam będzie tylko po prostu nie został wspomniany (na co mam nadzieję).
-
misthunt3r
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
zapisany
to będzie mój pierwszy bieg, więc trzymajcie kciuki
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Co do kuponu rabatowego - to chyba nic takiego nie ma.
Ale w tym roku - to nie jest bieg Nike - Nike jest tylko głównym partnerem technicznym - sponsorem jest Miasto Warszawa.
Ale w tym roku - to nie jest bieg Nike - Nike jest tylko głównym partnerem technicznym - sponsorem jest Miasto Warszawa.
- Patrol1985
- Rozgrzewający Się

Kurcze, szkoda :/Adam Klein pisze:Co do kuponu rabatowego - to chyba nic takiego nie ma.
Niemniej dzięki za odpowiedź!
- DOM
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Kupon zniżkowy na produkty firmy Nike będzie w Pakietach Startowych. Zniżka 15%. Więcej informacji: http://www.biegnijwarszawo.pl/pakiet-startowyPatrol1985 pisze:Witam wszystkich biegaczy!
-
Midi
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
A ja tylko mam żal, może i absurdalny, że w ramach promocji tej imprezy nie zadbano o przecinek przed wołaczem 
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Że "BIEGNIJ, WARSZAWO" - tak ?
No - rzeczywiście, dopiero teraz widzę.
Trochę organizatorzy przegięli.
No - rzeczywiście, dopiero teraz widzę.
Trochę organizatorzy przegięli.
-
mmateusz
- Rozgrzewający Się

pojawiły się też wieści o Nike Human Race:
będzie, ale nie w Warszawie.
http://inside.nike.com/blogs/nikerunnin ... odpowiedzi
najbliżej to chyba w Berlinie.
będzie, ale nie w Warszawie.
http://inside.nike.com/blogs/nikerunnin ... odpowiedzi
najbliżej to chyba w Berlinie.
- Patrol1985
- Rozgrzewający Się

Super! Dzięki za informację! :DDOM pisze:Kupon zniżkowy na produkty firmy Nike będzie w Pakietach Startowych. Zniżka 15%. Więcej informacji: http://www.biegnijwarszawo.pl/pakiet-startowy