SBBP
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Będąc w Warszawie, bardzo żałuje FREDZIO, że nie pobiegaliśmy. Może będzie szansa.
Tak na marginesie Twoja pomarańczowa czapka, czasami wychodzi ze mną na treningi, to jest taki duch SBBP w GT. Raz był taki wielki deszcz i przewiało mnie niej, że na uszy zachorowałem. Ale ogólnie ok!
Tak na marginesie Twoja pomarańczowa czapka, czasami wychodzi ze mną na treningi, to jest taki duch SBBP w GT. Raz był taki wielki deszcz i przewiało mnie niej, że na uszy zachorowałem. Ale ogólnie ok!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ciesze sie, zę czapka się przydaje.
Kazig - pomysl o przyjezdzie do Warszawy na 27-28 (najlepiej jakbys byl 26 wieczorem) to bylbys w sobote na sbbp.
Spać gdzie oczywisćie masz, jesli chcesz wziąć z soba kogoś z GT to zapraszam - miejsce się tam znajdzie - byłeś to widziałeś.
Przepraszam wszystkich fanów za opóźnienienia w publikacji zdjęć naprzykłąd z ostaniego sbbp.
To jest związane z ...problemami logistycznymi.
Kazig - pomysl o przyjezdzie do Warszawy na 27-28 (najlepiej jakbys byl 26 wieczorem) to bylbys w sobote na sbbp.
Spać gdzie oczywisćie masz, jesli chcesz wziąć z soba kogoś z GT to zapraszam - miejsce się tam znajdzie - byłeś to widziałeś.
Przepraszam wszystkich fanów za opóźnienienia w publikacji zdjęć naprzykłąd z ostaniego sbbp.
To jest związane z ...problemami logistycznymi.
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Mamy wtorek i czas przypomnieć o Łosiowych Błotach. No to jak Joycat, biegniemy płoszyć łosie? Ja już wypróbowałem czołówkę w lesie. Pierwszy raz biegłem w nocy w lesie i trochę się zdziwiłem, że wcale nie jest tak ciemno jak mi się wcześniej wydawało. No i trochę mi ta lampa przeszkadzała. Może to kwestia przyzwyczajenia. Po dziesięciu minutach ją zdjąłem i odczułem ulgę.
Będę o 18:00 na WAT przy bramie. Może się ktoś chce przyłączyć? Będzie fajowo. Lechu, a ty gdzie biegasz w tygodniu?
Będę o 18:00 na WAT przy bramie. Może się ktoś chce przyłączyć? Będzie fajowo. Lechu, a ty gdzie biegasz w tygodniu?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki za zaproszenie. Będę myślał dalej.
Niestety w sobotę 27-ego mam wesele kuzyna. I chyba tego nie przezkocze.
Pozdrawiam.
Niestety w sobotę 27-ego mam wesele kuzyna. I chyba tego nie przezkocze.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kociembo. Problem jest taki, ¿e w niedzielê nadwyrê¿y³am kolano. Przedwczoraj wygl±da³o to dosyæ ¼le. Ale dzisiaj, po intensywnej kuracji ma¶ciowo-magnetycznej kolano ju¿ nie boli. Ani przy chodzeniu, ani przy pokonywaniu schodów, ani przy zginaniu nogi.
Rozs±dna po³owa mnie mówi: zrób sobie jeszcze jeden dzieñ przerwy.
Nierozs±dna joycat namawia jednak: pobiegnij, kolano ju¿ nie boli.
My¶lê, ¿e muszê to przemy¶leæ. Dam znaæ w ci±gu dnia, czy pojawiê siê na WAT. Bardzo bym chcia³a.
Leszek w niedzielê mówi³, ¿e pojawi siê dzi¶ na £osiowych, wiêc w razie czego bêdziecie biegaæ we dwóch.
Rozs±dna po³owa mnie mówi: zrób sobie jeszcze jeden dzieñ przerwy.
Nierozs±dna joycat namawia jednak: pobiegnij, kolano ju¿ nie boli.
My¶lê, ¿e muszê to przemy¶leæ. Dam znaæ w ci±gu dnia, czy pojawiê siê na WAT. Bardzo bym chcia³a.
Leszek w niedzielê mówi³, ¿e pojawi siê dzi¶ na £osiowych, wiêc w razie czego bêdziecie biegaæ we dwóch.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Joycat, Kociemba - będę o 18.00.
Leszek
Leszek
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję że to tylko nie groźne przeciążenie. Czasami zdarzaj mi się jakieś chwilowe bule w kolanach po bardziej intensywnych treningach. Zawsze trzeba być ostrożnym w takich sytuacjach, ale pozdrawiam serdecznie również tą nierozsądną Joycat . Tępo będzie wolniutkie, więc może jednak. Nie tracę nadziei.
- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Obyś potem nie mówiła: Gdyby kózka nie skakała ...Quote: from joycat on 10:54 am on Dec. 2, 2003
Raz kozie śmierć.
Może lepiej odpuścić?
pozdr
(Edited by active at 11:02 am on Dec. 2, 2003)
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Active - działasz destrukcyjnie
Leszek
Leszek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
joycat - pójdź na basen raczej.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Na Półmaratonie Młocińskim ma byc nawet jakiś kolega Madacha który biega 1o km w 32 mnuty. No - to będzie mocny bieg. I Darek Błachnio też mam nadzieję będzie.