ps.te mizuno są tak szybkie i wściekłe że aż boję się w nich na treningach biegać (serducho mi nie wyrabia

Pisze się o nich że są miękkie i dynamiczne. Taka kombinacja jest możliwa?wysek pisze:Różnica jest taka, że Lunarglide jest dla każdego typu stopy, nie ma znaczenia czy jesteś pronatorem, supinatorem czy też neutralny - but pasuje do każdej stopy.
Jak są miękkie i będzie użytkował je cięższy biegacz to szybko stracą amortyzację. Możliwa jest kombinacja miekkość i dynamika.jaszczomb pisze:Pisze się o nich że są miękkie i dynamiczne. Taka kombinacja jest możliwa?wysek pisze:Różnica jest taka, że Lunarglide jest dla każdego typu stopy, nie ma znaczenia czy jesteś pronatorem, supinatorem czy też neutralny - but pasuje do każdej stopy.
Ja tak nie napisałem.jaszczomb pisze: Pisze się o nich że są miękkie i dynamiczne. Taka kombinacja jest możliwa?
Dla mnie jest. Mam startówki NIKE z serii explosion road. Są miękkie (w porównaniu z Asicsami), a dynamiki nie sposób im odmówić.Adam Klein pisze:Ja tak nie napisałem.jaszczomb pisze: Pisze się o nich że są miękkie i dynamiczne. Taka kombinacja jest możliwa?
Jak dla mnie nie jest możliwa.
no nie aleAdam Klein pisze:
Ja tak nie napisałem.![]()
sugeracja zachowana...Odczucia są takie, że rzeczywiście nic mnie nie boli. Czy to efekt dynamicznej stabilizacji, czy kosmicznej amortyzacji ?..