Mizuno
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kochani tak jak obiecywalem wam i sobie ze napisze kilka slow o moich ukochanych bucikach. Prosze oto moje wypociny dlugo to trwalo lecz jednak sie udalo. Dla chetnych do poczytania od amatora biegacza:
http://infotep.free.fr/michal/Rider_Mizuno.pdf
klikamy na link i zapisujemy na dysku milego czytania naprawde jest nie duzo
http://infotep.free.fr/michal/Rider_Mizuno.pdf
klikamy na link i zapisujemy na dysku milego czytania naprawde jest nie duzo

-
- Dyskutant
Kochani dzis jest ten dzien, dzien ktory myslalem ze nigdy nie nastanie. Moja wiara w MIZUNO i w solidnosc japonskiego produktu zostal bardzo mocno zachwiany. W moich RIDERACH 12 dzis zauwazylem ze przeciera sie materjal w tym samym miejscu w jakim zaznaczylem w pdf (RIDER 10 tez to mial tylko ze przebieg moich RIDEROW 10 jest zacznie wiekszy).
Wkurw..... mnie to ze dzis jest czas $$$$ i wszyscy wszystko robia w CHINACH tani i duzo kur............... Czekam na czas kiedy produkcje subaru przeniosa do CHIN ze wzgledow ekonomicznych i dla naszego dobra jak to zawsze tlumacza w wywiadach. Pozdrawiam maniakow MIZUNO i czekam na slowa otuchy ;-(
Wkurw..... mnie to ze dzis jest czas $$$$ i wszyscy wszystko robia w CHINACH tani i duzo kur............... Czekam na czas kiedy produkcje subaru przeniosa do CHIN ze wzgledow ekonomicznych i dla naszego dobra jak to zawsze tlumacza w wywiadach. Pozdrawiam maniakow MIZUNO i czekam na slowa otuchy ;-(
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
biegam w Riderach 11, przebiegłem w nich ponad 700km i wszystko oprócz podeszwy jest w nich w nienaruszonym stanie.MichalPL pisze:Kochani dzis jest ten dzien, dzien ktory myslalem ze nigdy nie nastanie. Moja wiara w MIZUNO i w solidnosc japonskiego produktu zostal bardzo mocno zachwiany. W moich RIDERACH 12 dzis zauwazylem ze przeciera sie materjal w tym samym miejscu w jakim zaznaczylem w pdf (RIDER 10 tez to mial tylko ze przebieg moich RIDEROW 10 jest zacznie wiekszy).
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
-
- Zaprawiony W Bojach
dobra wiadomość dla fanów Mizuno, w siecie Seezer pojawiły się buty Mizuno, może wielkiego wyboru nie ma , ze 4 modele ale jest Vawe Elixir , niestety strasznie drogi bo po 449
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Decathlonie chyba też coś bywa, nie ?
- zeli
- Zaprawiony W Bojach
tak, byłem widziałem. są też buty trailowe - mizuno ascend 4 za 399 złTomek Michałowski pisze:dobra wiadomość dla fanów Mizuno, w siecie Seezer pojawiły się buty Mizuno, może wielkiego wyboru nie ma , ze 4 modele ale jest Vawe Elixir , niestety strasznie drogi bo po 449
kiedy nie daję rady mówię sobie trzeba byc twardym
-
- Zaprawiony W Bojach
ano Szefie bywa a nawet jestAdam Klein pisze:W Decathlonie chyba też coś bywa, nie ?

Mizuno Wave Fortis
Mizuno Wave Cyclone
i niedługo na promocji Wave Avenger/Nexus
przyznam ,że buty Mizuno bardzo mi się podobają pod względem designu
na szczególną uwagę zasługuje siateczka na cholewce (ciekawy wzór oczek), nakrapiane punkciki w podeszwie no i oryginalne logo stylizowane na ptaka
całość jest skomponowana ze smakiem ale nie każdemu fanowi prostoty się spodoba , ja się mimo wszystko lubuję w żywych kolorach butów a takie właśnie ma Mizuno
w stajni Mizuno był Carl Lewis i nasz Jan Huruk, wtedy jak on biegał to nikomu się o Mizuno nie śniło w Polsce
Tomek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Michał Bartroszak też biegał. Zdradził ich jednak. 

-
- Zaprawiony W Bojach
a to ciekawe , nie wiedziałem, myślałem ,że on tylko w Amerykanach śmigaAdam Klein pisze:Michał Bartroszak też biegał. Zdradził ich jednak.
ten Elixir naprawdę ładny i drapieżny http://www.mizuno.eu/products/running/r ... xir-4.aspx
Tomek