nowy pulsometr nie świadczy o tym, że bateria w nim jest dobraluthien pisze:kupilam ten pulsometr niedawno wiec bateria powinna byc dobra.
przynajmniej teoretycznie
dzieki,
e.

nowy pulsometr nie świadczy o tym, że bateria w nim jest dobraluthien pisze:kupilam ten pulsometr niedawno wiec bateria powinna byc dobra.
dzieki,
e.
wlasnie wrocilam z wieczornego treningu.Adam Klein pisze:Polar ma wg mnie stosunkowo małą liczbę tego typu pomyłek ale wszystko możliwe i wtedy trzeba reklamować.
Poeksperymentuj i powiedz jakie rezultaty.
Problemy wcale nie takie prozaiczne - pierwszy pulsometr - to nie takie hop siup.
i jak bylo po zmianie ustawienia paska?kajtetankaa pisze:ja biegam tez z polarem ale rs200sd , pasek pod biustem mocno nawilżony, wskazania po założeniu 100 a czasem i wiecej.
jutro spróbuje nad, ciekawa jestem co wyjdzie, pomysł z żelem też kupuje, super, ze tez wczesniej sama na to nie wpadłam...
a dlaczego po założeniu i włączeniu zegarka bardzo długo czekam aż "załapie " puls?
mam zamiar zrobic "test" na znajomych, to bardzo dobry pomysl i dzieki za przypomnienietequila pisze:luthien,
a moze sprobuj zalozyc swoj pulsometr komus innemu dla porownania. Najlepiej mezczyznie. Puls w okolicach 100 przed rozpoczeciem biegu, po marszu jest raczej normalny. W czasie lekkiego wysilku dwucyfrowa wartosc to chyba malo mozliwe. No i baterie. Najlepiej pomierzyc wartosc napiecia. Jezeli nie masz czym to pewnie kazdy zegarmistrz za free Ci to zrobi.
Skąd wiesz - mierzyłaś sobie palcami w trakcie instalowania pulsometra?luthien pisze: wskazania pulsometru byly dzisiaj troche lepsze,
tzn na starcie pokazywal mi "tylko" 75.
nie odpowiada to dalej mojemu HR
dzieki za odzew!Adam Klein pisze:Skąd wiesz - mierzyłaś sobie palcami w trakcie instalowania pulsometra?luthien pisze: wskazania pulsometru byly dzisiaj troche lepsze,
tzn na starcie pokazywal mi "tylko" 75.
nie odpowiada to dalej mojemu HR
Jeśli masz spoczynkowe tętno 60 to przy instalowani, ruchu, możesz mieć 75, to nic dziwnego.
Musisz sprawdzić - jeśli ten Polar ewidetnie przekłamie (naprzykład policzysz 60 a on wskaże 75) to reklamuj.
Potwierdzam. Często właśnie w nowych sprzętach baterie są od razu do wymiany. Wynika to z tego że nowy sprzęt może długo leżeć w magazynie albo na półkach sklepowych.gasper pisze:nowy pulsometr nie świadczy o tym, że bateria w nim jest dobraluthien pisze:kupilam ten pulsometr niedawno wiec bateria powinna byc dobra.
dzieki,
e.