SBBP
- raner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam 12 listopada jadę do Warszawy. Nie wiem jak sytuacja sie rozwinie ze strajkiem na PKP byc moze bedę musiał zostac na dłuzej.
W zwiazku z tym mam pytanko ten słynny SBBP jest o 8 tak ?
Ile biegniecie km i jakim tempem
Jak zdrowie dopisze ( bo mam aktualnie) kontuzje to bym moze przyjechał z jeszcze jednym kumplem .
W zwiazku z tym mam pytanko ten słynny SBBP jest o 8 tak ?
Ile biegniecie km i jakim tempem
Jak zdrowie dopisze ( bo mam aktualnie) kontuzje to bym moze przyjechał z jeszcze jednym kumplem .
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Koniecznie i obowiazkowo !!!
Oto cytat ze strony SBBP.pl
"Zawsze w sobotę w Warszawie, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasu Bielańskiego, godzina 8:00.
Biegamy tempem bardzo rekreacyjnym. Dystans zazwyczaj minimum 10 km. "
Oto cytat ze strony SBBP.pl
"Zawsze w sobotę w Warszawie, róg Klaudyny i Podleśnej, przy szlabanie przy wejściu do Lasu Bielańskiego, godzina 8:00.
Biegamy tempem bardzo rekreacyjnym. Dystans zazwyczaj minimum 10 km. "
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, Kociemba, raner się przygotowuje do 2:35, więc nasze rekreacyjne tempo może mu nie odpowiadać.
A oto dyskusja z Maratonów Polskich:
INTERNAUCI AUTOR DATA
TU SBBP
Znalazłem dziś nową stronę o bieganiu
www.sbbp.pl
ArthurP 2003-11-04 14:07
TU Lasek Bielański
kiedyś biegałem w w-skim Lasku Bielańskim, a raz startowałem tam w biegu Powstania Warszawskiego!
SKOMENTUJ Tadeusz Paprocki 2003-11-06 23:51
TU Służba Bezpieczeństwa BP
Przecież to grupa pospolitych pijaczków nie biegają w lesie tylko w parku młocińskim - dla zmyły podają bielany w nazwie, a przecież chodzi o "SB" B-ez P-udła )) ale da sie ich lubić (od święta) ))
SKOMENTUJ Manfred 2003-11-10 18:23
A oto dyskusja z Maratonów Polskich:
INTERNAUCI AUTOR DATA
TU SBBP
Znalazłem dziś nową stronę o bieganiu
www.sbbp.pl
ArthurP 2003-11-04 14:07
TU Lasek Bielański
kiedyś biegałem w w-skim Lasku Bielańskim, a raz startowałem tam w biegu Powstania Warszawskiego!
SKOMENTUJ Tadeusz Paprocki 2003-11-06 23:51
TU Służba Bezpieczeństwa BP
Przecież to grupa pospolitych pijaczków nie biegają w lesie tylko w parku młocińskim - dla zmyły podają bielany w nazwie, a przecież chodzi o "SB" B-ez P-udła )) ale da sie ich lubić (od święta) ))
SKOMENTUJ Manfred 2003-11-10 18:23
-
- Zaprawiony W Bojach
SBBP da³o dzisiaj, na Biegu Niepodleg³o¶ci, czadu.
Byli¶my widoczni. Koszulki i polska flaga z literami SBBP.
Bieg³am razem z Pitem, który niós³ tê flagê (Pit, dziêki za towarzystwo!!) i kilka razy byli¶my zagadywani przez przechodniów, co oznacza ten tajemniczy skrót SBBP. Dzieciaki jakie¶ nas zaczepia³y. Potem, ju¿ na mecie, pani z obs³ugi zawodów zapyta³a, co to jest SBBP. I wtedy prawie chórem z Pitem wyrecytowali¶my: "SOBOTNI BIELAÑSKI BIEG PORANNY!!!", a Pit doda³ "Co sobota, o ósmej rano biegamy w Lesie Bielañskim", a pani na to: "Tyle lat na Bielanach mieszkam, a nic o tym nie wiem??"
:uuusmiech:
Kto wie, mo¿e wkrótce wpadn± do nas nowe osoby, "zwerbowane" podczas Biegu Niepodleg³o¶ci.
SBBP rz±dzi!!!
Byli¶my widoczni. Koszulki i polska flaga z literami SBBP.
Bieg³am razem z Pitem, który niós³ tê flagê (Pit, dziêki za towarzystwo!!) i kilka razy byli¶my zagadywani przez przechodniów, co oznacza ten tajemniczy skrót SBBP. Dzieciaki jakie¶ nas zaczepia³y. Potem, ju¿ na mecie, pani z obs³ugi zawodów zapyta³a, co to jest SBBP. I wtedy prawie chórem z Pitem wyrecytowali¶my: "SOBOTNI BIELAÑSKI BIEG PORANNY!!!", a Pit doda³ "Co sobota, o ósmej rano biegamy w Lesie Bielañskim", a pani na to: "Tyle lat na Bielanach mieszkam, a nic o tym nie wiem??"
:uuusmiech:
Kto wie, mo¿e wkrótce wpadn± do nas nowe osoby, "zwerbowane" podczas Biegu Niepodleg³o¶ci.
SBBP rz±dzi!!!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
joycat
.
.
.
I kto to mówi o werbowaniu
.
.
.
I kto to mówi o werbowaniu
-
- Zaprawiony W Bojach
Hej, ja niestety koszulki nie mialem bo Kociemba nie miał rozmiaru (ma mieć za tydzień ) I niestety nie wyróżniałem się bardzo. Ale biegłem z 2 SBBP'owiczami Deckiem i Piro do 9 km niestety potem .... zostawili mnie ;( Przegrałem z nimi ale czekam na rewanż
Ibex
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
szykuje sie ostra brygada na przyszloroczny puchar MW, oj moze byc ciezko, ale moze to i lepiej
Co do biegu N, to chlopaki niezle cisneli, juz myslalem ze ducha wyzione, ale przynajmniej milo bylo :uuusmiech:
Co do biegu N, to chlopaki niezle cisneli, juz myslalem ze ducha wyzione, ale przynajmniej milo bylo :uuusmiech:
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Deck pobiegl wczoraj po profesorsku - biegł cały czas kontrolując tempo, a pomiędzy 9 i 10 km nieznacznie przyśpieszył i już nie miałem szans,aby go doścignąć! Ale moim celem nie było ściganie z Deckiem, a z kimś innym i cel swój osiągnąłem w pełni, daltego jestem bardzo zadowolony z biegu:) Tak, tak, Marcinie, a pamiętasz jak Ci kilka razy mówiłem, że tylko na starcie zobaczysz Nasze piękne logo na moich plecach:) Dlaczego Ty mi nigdy nie wierzysz? :uuusmiech:
(Edited by piro20 at 11:22 am on Nov. 12, 2003)
(Edited by piro20 at 11:22 am on Nov. 12, 2003)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No dobrze dobrze, że się tak ścigaliście. Grupa grupą ale współzawodnictwo musi być.
Pewnie wiecie - SBBP wystawia swoją reprezentacje w maratonie w Monaco w najbliższa niedzielę. Jedzie następujący skład:
Zawodnik PAweł - reprezentujący dwa z kluby: vo2max i sbbp.pl
Trener i manager : FREDZIO z sbbp.pl
Zrobię zdjęcia takze potem jakiś pokaz może zrobimy.
Pewnie wiecie - SBBP wystawia swoją reprezentacje w maratonie w Monaco w najbliższa niedzielę. Jedzie następujący skład:
Zawodnik PAweł - reprezentujący dwa z kluby: vo2max i sbbp.pl
Trener i manager : FREDZIO z sbbp.pl
Zrobię zdjęcia takze potem jakiś pokaz może zrobimy.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fredziu nie zapomnij także o zdjęciach niebiegowych:) Wiesz, Monaco, te klimaty...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
wiem wiem, o tym myslę
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Robercie, nawet n astarcie nie patrzyłem się na Twoje "logo". Poczekaj do wiosny a zobaczymy co Ty będziesz oglądał
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
Zwykle oko³o 10.00 jeste¶my z powrotem przy szlabanie. Wszystko zale¿y od tego, ile pêtli robi± SBBPowicze na M³ocinach. Wersja maksymalna, w wykonaniu najwiêkszych ¶cigantów, to trzy pêtle. Ca³y bieg, z drog± powrotn± do ul. Podle¶nej, zabiera nam wówczas 2--2,5 godz.
Wiele razy zdarza³o siê jednak tak, ¿e osoby którym siê spieszy³o, wraca³y do szlabanu wcze¶niej.
Aniu, pobiegniesz z nami w najbli¿sz± sobotê?
A w ogóle jak Ci posz³o we wtorek? Jako¶ siê z Tob± nie spotkali¶my.
Wiele razy zdarza³o siê jednak tak, ¿e osoby którym siê spieszy³o, wraca³y do szlabanu wcze¶niej.
Aniu, pobiegniesz z nami w najbli¿sz± sobotê?
A w ogóle jak Ci posz³o we wtorek? Jako¶ siê z Tob± nie spotkali¶my.