Wrocław
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
krzyki -partynice, krzyki -borek
ktos chetny na bieganie??
biegam srednio 10-15km 2-3 razy w tygodniu.
tempo moje jest kiepskawe bo mniej niz 10km/h
szukam chetnych do wspolnego biegania na przyklad w parku miedzy racławicka a grabiszynska lub po pratynicach.
szukam chetnych do wspolnego biegania na przyklad w parku miedzy racławicka a grabiszynska lub po pratynicach.
-
- Rozgrzewający Się
Ja śmigam po Zakrzowie często (w moim wykonaniu często to 3 do 5 razy w tygodniu) przeważnie od godziny 22 na odcinkach od 7 do 12 km. Trasę mam stałą, ewentualnie pewne odcinki przebiegam kilka razy. Z reguły biegam sam, a jedynym mym towarzyszem jest mp3 ale jakby ktoś chciał pośmigać to nie widzę przeszkód... jeden jest warunek... biegamy całkiem amatorsko a nie katujemy się jak Kenijczycy przed olimpiadą
-
- Wyga
Witam
To może coś o mnie ,mam 17 lat ostatnimi czasy biegam teraz co prawda zachorowałem ,ale po powrocie do zdrowia chciałbym ponownie zacząć swoje treningi z maxymalną intensywnością. Jeżeli chodzi o moje tymczasowe wyniki według mnie są całkiem przyzwoite jak na biegacza biegającego zaledwie od paru tygodnie a mianowicie
5km-19.48
10km- nieco ponad 45 min
Przechodząc jednak do rzeczy szukam osoby czy też klubu który jeszcze bardziej pokierował mnie na dobrą drogę by osiągać jeszcze lepsze wyniki.
Jeżeli ktoś byłby chętny na jakiekolwiek bieganie na terenie Wrocławia jestem otwarty na każdą propzycje
To może coś o mnie ,mam 17 lat ostatnimi czasy biegam teraz co prawda zachorowałem ,ale po powrocie do zdrowia chciałbym ponownie zacząć swoje treningi z maxymalną intensywnością. Jeżeli chodzi o moje tymczasowe wyniki według mnie są całkiem przyzwoite jak na biegacza biegającego zaledwie od paru tygodnie a mianowicie
5km-19.48
10km- nieco ponad 45 min
Przechodząc jednak do rzeczy szukam osoby czy też klubu który jeszcze bardziej pokierował mnie na dobrą drogę by osiągać jeszcze lepsze wyniki.
Jeżeli ktoś byłby chętny na jakiekolwiek bieganie na terenie Wrocławia jestem otwarty na każdą propzycje
-
- Rozgrzewający Się
bullet pisze:krzyki -partynice, krzyki -borek
Chętnie bym do Ciebie dołączyła bo ten teren mi miejscowo odpowiada (jestem we Wrocku nowa a mieszkam na Krzykach), ale chyba nie dam rady przebiec tyle km, bo biegać dopiero chcę zacząć (obecnie tylko pływam), ale może zabrałbyś mnie chociaż na 1 dzień próby?
Ewentualnie ktoś z bardziej początkujących może mnie przygarnie?
-
- Wyga
SKa napisz do mnie na gg lub też na PW a na pewno się dogadamy
-
- Rozgrzewający Się
artujawo1 pisze:może się tam trafimy w sobotę i niedziele wybieram się tam. Niestety zaczęli budować obwodnicę i na poligonie już ciężko biegać a poza tym mało tam ludzi
w ten weekend mnie nie bedzie,ale we wtorek juz tak na walach bede..pozdro
-
- Rozgrzewający Się
hej,
szukam kogoś chętnego do biegania po Grabiszynku (głównie park grabiszyński, hallera, grabiszyńska etc).
Swój poziom biegania oceniam na super niezaawansowany (czyt. dopiero zaczynam), ale prowadzę dość sportowy tryb życia, więc nie powinnam mieć problemów z nabraniem tempa czy wydłużeniem dystansu.
Potrzebuję po prostu jakieś mobilizacji w postaci osoby, z którą będę mogła się umówić na konkretną godzinę i faktycznie pobiegać, zamiast ciągłego myślenia "od juuuuutra"
mam nadzieję, że ktoś chętny się znajdzie
szukam kogoś chętnego do biegania po Grabiszynku (głównie park grabiszyński, hallera, grabiszyńska etc).
Swój poziom biegania oceniam na super niezaawansowany (czyt. dopiero zaczynam), ale prowadzę dość sportowy tryb życia, więc nie powinnam mieć problemów z nabraniem tempa czy wydłużeniem dystansu.
Potrzebuję po prostu jakieś mobilizacji w postaci osoby, z którą będę mogła się umówić na konkretną godzinę i faktycznie pobiegać, zamiast ciągłego myślenia "od juuuuutra"
mam nadzieję, że ktoś chętny się znajdzie
-
- Rozgrzewający Się
Jak pisałem wcześniej na codzień biegam na stadionie ks. parasol przy ulicy Lotniczej. W poprzednią sobotę postanowiłem pobiegać trasą gdzie zazwyczaj jeździłem rowerkiem. Wystartowałem z mostu Warszawskiego i pobiegłem lewą stroną odry do śluzy zacisze i dalej do mostu Swojczyckiego. Na tymże moście przebiegłem na drugą stronę Odry i wróciłem do punktu wyjścia czyli mostu Warszawskiego. Nie mam zielonego pojęcia jaki to dystans. Zajęło mi to około 50 minut swobodnego biegu. Ale bardzo chcę polecić ten rejon i trasę. Spokojna , dużo zieleni i ładnych widoków.