Gdzieś je już kupiłeś czy dostałeś ?Cezariusz pisze:Właśnie wkładam na nogi LunarGlide.
No i jakie wrażenia ?
Gdzieś je już kupiłeś czy dostałeś ?Cezariusz pisze:Właśnie wkładam na nogi LunarGlide.
Z tym wielkim to bym nie przasadzał , te 34 to było dawno i nieprawdaAdam Klein pisze:Wow - sam wielki MKECIEK 34:25 zabrał głos ?
Wątpiię, żeby spadła przy tak dużym zainteresowaniu. W run4fun można chwycić za 339 zł (darmowa wysyłka), co jest moim zdaniem dość uczciwą ceną.kamil9998 pisze:O jeśli biegasz ze śródstopia i jest on dynamiczny to chyba trzeba będzie na niego zapolować ale poczekamy jeszcze troszkę moze cena zleci to teraz troche masakra...
nie do końca tak jest - samochód szybki niekoniecznie musi byc wyścigowy - moim mięciutkim autem objade wszystkie twarde cywilne samochodyAdam Klein pisze:Co do dynamiki buta.
Jak dla mnie dwie rzeczy się wykluczają - albo but jest miękki albo dynamiczny.
Dla mnie Lunar Glide jest bardzo miękki i wyobrażam sobie go jako dobry but treningowy.
Ale jest za miękki żebym mógł o nim powiedzieć, że jest dynamiczny.
To tak jak z samochodami - samochody rajdowe muszą mieć twarde zawieszenie.
Nie zgodzę się. Moim zdaniem dla lekkiego biegacza ten but będzie zarówno miękki, jak i dynamiczny. Nie wiem jak wyglądałoby to w przypadku np. 80+ kg zawodnika, być może but "siadałby", ale moja opinia pozostaje niezmienna. But jest bardziej komfortowy od Kayano (który był moim ulubionym modelem), ale biega mi się w nim "szybciej" niż w DS Trainerach, które użytkowałem ostatnio (te były dynamiczne, aczkolwiek dość twarde). Imho miękkość nie wyklucza dynamiki, ale zapewne zależy to od wagi, prędkości i techniki zawodnika - ja na razie wznawiam treningi po dłuższej przerwie, więc nic relatywnie szybkiego w Lunarglide'ach jeszcze nie biegałem.Adam Klein pisze:Co do dynamiki buta.
Jak dla mnie dwie rzeczy się wykluczają - albo but jest miękki albo dynamiczny.
Dla mnie Lunar Glide jest bardzo miękki i wyobrażam sobie go jako dobry but treningowy.
Ale jest za miękki żebym mógł o nim powiedzieć, że jest dynamiczny.
To tak jak z samochodami - samochody rajdowe muszą mieć twarde zawieszenie.