SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To jest w±tek s³ynnej grupy biegowej Sobotni Bielañski Bieg Poranny.
Nied³ugo nasze urodziny!
Bo ju¿ od blisko roku spotykamy siê w ka¿d± sobotê o godz. 8:00 na skraju Lasu Bielañskiego, przy szlabanie, ul. Podle¶na róg Klaudyny.
Cel spotkania: wspólne bieganie.
Zapraszamy serdecznie pocz±tkuj±cych i zaawansowanych.
Ju¿ wkrótce premiera strony internetowej SBBP!
Czytajcie uwa¿nie nowe w±tki w Melan¿u!
(Edited by joycat at 9:48 pm on Oct. 30, 2003)
Nied³ugo nasze urodziny!
Bo ju¿ od blisko roku spotykamy siê w ka¿d± sobotê o godz. 8:00 na skraju Lasu Bielañskiego, przy szlabanie, ul. Podle¶na róg Klaudyny.
Cel spotkania: wspólne bieganie.
Zapraszamy serdecznie pocz±tkuj±cych i zaawansowanych.
Ju¿ wkrótce premiera strony internetowej SBBP!
Czytajcie uwa¿nie nowe w±tki w Melan¿u!
(Edited by joycat at 9:48 pm on Oct. 30, 2003)
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Piro, w srode wstępnie umawialiśmy się na SBBP, ale mnie nie będzie 1.11 w Wawie jednak Będę w niedzielę i chętnie bym potrenował w ramach UGP. Co sądzisz?
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
-
- Zaprawiony W Bojach
Opcja niedzielna dla twardzieli:
Godz. 8:00, parking w Opaleniu (wjazd ul. Estrady --> ul. Rêkopis). Biegniemy 15-20 km w zale¿no¶ci od samopoczucia i pogody.
Bêd± Leszek, FREDZIO, joycat.
Zapraszamy do kompanii.
(Edited by joycat at 10:50 am on Oct. 31, 2003)
Godz. 8:00, parking w Opaleniu (wjazd ul. Estrady --> ul. Rêkopis). Biegniemy 15-20 km w zale¿no¶ci od samopoczucia i pogody.
Bêd± Leszek, FREDZIO, joycat.
Zapraszamy do kompanii.
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak mi się uda, to dołączę do Was w niedzielę (negocjacje rodzinne;) )
(Edited by piro20 at 11:51 am on Oct. 31, 2003)
(Edited by piro20 at 11:51 am on Oct. 31, 2003)
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Piro, jak chcesz mogę Ci trochę pomóc w negocjacjach z żoną . Ale najważniejsze jest to, żebyś wynegocjował możliwość biegu 11 listopada. Myślę nawet, że w tym celu można poświęcić niedzielne bieganie.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Cze joycat!Quote: from joycat on 10:49 am on Oct. 31, 2003
Opcja niedzielna dla twardzieli:
Godz. 8:00, parking w Opaleniu (wjazd ul. Estrady --> ul. Rękopis). Biegniemy 15-20 km w zależności od samopoczucia i pogody.
Będą Leszek, FREDZIO, joycat.
Zapraszamy do kompanii.
Podoba mi się pomysł niedzieli w Kampinosie i chętnie bym się przyłaczył tylko poproszę o dokładniejsze instrukcje jak dojechac na ten parking w Opaleniu. Albo jestem ślepy, albo na mojej mapie nie ma żadnego Opalenia. To się jedzie tak jak na Stare Babice i Zielonki?
Madach i Piro! Milelibyście ew. wolne miejsce w aucie? (zakładam pozytywny wynik rodzinych negocjacji, hehe)
Pozdroovka dla wszystkich Dyskutantów!
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
-
- Zaprawiony W Bojach
Barcior,
w moim po¶cie zabrak³o istotnej informacji. Otó¿ chodzi o Puszczê Kampinosk±, a Opaleñ to osada (mo¿na chyba tak powiedzieæ) po³o¿ona na po³udniowo-wschodnim krañcu Puszczy.
Jad±c z Warszawy musisz kierowaæ siê na Truskaw. Z ¯oliborza wyje¿d¿asz ul. Wólczyñsk±, która potem przechodzi w ul. Arkuszow±. Na skrzy¿owaniu Arkuszowej z Estrady skrêcasz w prawo i jedziesz prosto. Po ok. 1 km jest rozjazd w lewo, w ul. Rêkopis. Jedziesz prosto drog± w¶ród lasu, a¿ do samego koñca - tam jest parking, zwany przez nas parkingiem w Opaleniu.
Prze¶led¼ tê trasê na mapie. £atwo to znale¼æ.
Je¿eli bêdziesz jecha³ z ch³opakami z Ursynowa, to problem trafienia na miejsce odpadnie
Pozdrawiam i do zobaczenia - mam nadziejê.
w moim po¶cie zabrak³o istotnej informacji. Otó¿ chodzi o Puszczê Kampinosk±, a Opaleñ to osada (mo¿na chyba tak powiedzieæ) po³o¿ona na po³udniowo-wschodnim krañcu Puszczy.
Jad±c z Warszawy musisz kierowaæ siê na Truskaw. Z ¯oliborza wyje¿d¿asz ul. Wólczyñsk±, która potem przechodzi w ul. Arkuszow±. Na skrzy¿owaniu Arkuszowej z Estrady skrêcasz w prawo i jedziesz prosto. Po ok. 1 km jest rozjazd w lewo, w ul. Rêkopis. Jedziesz prosto drog± w¶ród lasu, a¿ do samego koñca - tam jest parking, zwany przez nas parkingiem w Opaleniu.
Prze¶led¼ tê trasê na mapie. £atwo to znale¼æ.
Je¿eli bêdziesz jecha³ z ch³opakami z Ursynowa, to problem trafienia na miejsce odpadnie
Pozdrawiam i do zobaczenia - mam nadziejê.
-
- Zaprawiony W Bojach
nazwa opaleń może wprowadzać w błąd. SBBPowiczom chodzi o parking położony przy wjeździe do puszczy, najbliższą miejscowością jest wólka węglowa. opaleń to część lasu. pozdr.
SBBP.WAW.PL
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wszystko sie odbyło zgodnie z planem.
Zdjęcie już wstawione tam gdzie trzeba
Na starcie stawili się: Madach, Jola, Piotr, Piro, RomanG, Scarabeus, Anek, FREDZIO, Regis, Oluch, LG, Piotr (nowy - kolega siostruch z Tarchomina, dobrze biega)
Zdjęcie już wstawione tam gdzie trzeba
Na starcie stawili się: Madach, Jola, Piotr, Piro, RomanG, Scarabeus, Anek, FREDZIO, Regis, Oluch, LG, Piotr (nowy - kolega siostruch z Tarchomina, dobrze biega)
-
- Zaprawiony W Bojach
No niez³a obsada dzisiaj by³a
Fajnie, zazdroszczê Wam.
Ja odwiedzia³am warszawskie cmentarze: Bródnowski, Pó³nocny (Wólka Wêglowa), Wolski. Wszêdzie t³umy.
W zwi±zku z oblê¿eniem cmentarzy mam pewne w±tpliwo¶ci, czy uda nam siê jutro bez przeszkód dotrzeæ rano do Opalenia. Dzisiaj rano korek w stronê Wólki zaczyna³ siê ju¿ na Radiowej, na wysoko¶ci Fortu Radiowo. Co prawda to by³a godzina 9:45, a jutro bêdziemy jechaæ w kierunku Wólki znacznie wcze¶niej, spodziewajmy siê jednak utrudnieñ w ruchu. Aha, ul. Wólczyñska zamkniêta jest dla samochodów osobowych, mo¿na jechaæ tylko Radiow±.
Fajnie, zazdroszczê Wam.
Ja odwiedzia³am warszawskie cmentarze: Bródnowski, Pó³nocny (Wólka Wêglowa), Wolski. Wszêdzie t³umy.
W zwi±zku z oblê¿eniem cmentarzy mam pewne w±tpliwo¶ci, czy uda nam siê jutro bez przeszkód dotrzeæ rano do Opalenia. Dzisiaj rano korek w stronê Wólki zaczyna³ siê ju¿ na Radiowej, na wysoko¶ci Fortu Radiowo. Co prawda to by³a godzina 9:45, a jutro bêdziemy jechaæ w kierunku Wólki znacznie wcze¶niej, spodziewajmy siê jednak utrudnieñ w ruchu. Aha, ul. Wólczyñska zamkniêta jest dla samochodów osobowych, mo¿na jechaæ tylko Radiow±.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj biegali¶my po Puszczy Kampinoskiej, ju¿ po raz drugi tej jesieni. O ósmej rano na parkingu w Opaleniu pojawili siê: Leszek, Fredzio, Kociemba, Piro, Madach, Barcior, joycat i Ola, która zrobi³a krótki bieg. Trasa 15 km: z Opalenia, przez Sieraków i Górê Ojca. Pogoda super: deszcz, ciep³o. Niektórzy z nas w s³abej kondycji wczoraj byli: joycat prawie zemdla³a, a Kociemba dosta³ palpitacji serca ale wszystko skoñczy³o siê dobrze i w komplecie dotarli¶my do parkingu. A potem Piro czêstowa³ gor±c± herbatk± z malinami (a podczas biegu mami³ nas obietnicami, ¿e to herbatka z pr±dem bêdzie).
Madach - bêdzie zdjêcie do archiwum?
Madach - bêdzie zdjêcie do archiwum?