Śląsk/Bytom
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
W Bytomiu biegają w okolicach Segietu i sportowej doliny. Ciekawe trasy troszkę w dalszej okolicy to Dolina Trzech Stawów w Katosach (Doliniarze tam rządzą), Park Chorzowski (ścieżki biegowe Nike tam organizują zajęcia) poza tym Zalew Nakło-Chechło (ja tam biegam ) oraz okolice parku i zalewu w Świerklańcu. To tyle, co mi się nasunęło na myśl. Tak więc do wyboru do koloru. Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki za odpowiedź.
Park w Świerklańcu i Sportowa Dolina nie są mi obce
ale szczerze to szukałam czegoś blisko domu (mieszkam w samym centrum Bytomia). Może być "asfaltówka" ale głównie chodzi o to żeby móc wybiec z domu na trening bez konieczności wsiadania w samochód. Mieszkam w tej lokacji od niedawna dlatego zastanawiam się czy ktoś zna możne jakieś trasy w śródmieściu. Wiem, że bieganie w terenie jest o niebo przyjemniejsze (i zdrowsze) od biegania miejskiego ale jak trzeba to trzeba
Park w Świerklańcu i Sportowa Dolina nie są mi obce
ale szczerze to szukałam czegoś blisko domu (mieszkam w samym centrum Bytomia). Może być "asfaltówka" ale głównie chodzi o to żeby móc wybiec z domu na trening bez konieczności wsiadania w samochód. Mieszkam w tej lokacji od niedawna dlatego zastanawiam się czy ktoś zna możne jakieś trasy w śródmieściu. Wiem, że bieganie w terenie jest o niebo przyjemniejsze (i zdrowsze) od biegania miejskiego ale jak trzeba to trzeba
-
- Rozgrzewający Się
Hej
mieszkam w Bytomiu i szukam towarzystwa do biegania własnie z okolic centrum
miejsc w śródmieściu do biegania raczej nie ma, jedyne wyjście to park miejski ale w tym wypadku, ze względów bezpieczeństwa, polecam bieganie w towarzystwie
mieszkam w Bytomiu i szukam towarzystwa do biegania własnie z okolic centrum
miejsc w śródmieściu do biegania raczej nie ma, jedyne wyjście to park miejski ale w tym wypadku, ze względów bezpieczeństwa, polecam bieganie w towarzystwie
-
- Wyga
- Kontakt:
zapraszam do Piekar - mnóstwo terenów do biegania
[url=http://runmania.com/rlog/?u=amon21][img]http://runmania.com/f/5f95c831b7f23620949e7ab440891752.gif[/img][/url]
-
- Rozgrzewający Się
Szukam osób do biegania z Bytomia a dokładnie ze Stroszka (Sójcze) i okolic - także osób, z którymi można by się wybrać na imprezy biegowe
I tu przypominam wszystkimi Bytomianom, że już niedługo 1 Półmaraton Bytomski - 12 września 2009 - szczegóły http://www.halfmarathonbytom.pl/ - na pewno będzie ciekawie tym bardziej, że to chyba pierwsza większa impreza tego typu u nas (przynajmniej taka, o której mi wiadomo )
co do ciekawszych tras to okolice DSD oraz park Segiet są świetnym miejscem, oprócz tego za suchą górą także można znaleźć kilka polnych ścieżek poza tym na Radzionkowie można pobiegać po Księżej górze (fajne okolice i zróżnicowany teren) bo o miejskich trasach nie będę wspominał bo wystarczy wybiec z domu i podążać chodnikami i drogami
I tu przypominam wszystkimi Bytomianom, że już niedługo 1 Półmaraton Bytomski - 12 września 2009 - szczegóły http://www.halfmarathonbytom.pl/ - na pewno będzie ciekawie tym bardziej, że to chyba pierwsza większa impreza tego typu u nas (przynajmniej taka, o której mi wiadomo )
co do ciekawszych tras to okolice DSD oraz park Segiet są świetnym miejscem, oprócz tego za suchą górą także można znaleźć kilka polnych ścieżek poza tym na Radzionkowie można pobiegać po Księżej górze (fajne okolice i zróżnicowany teren) bo o miejskich trasach nie będę wspominał bo wystarczy wybiec z domu i podążać chodnikami i drogami
-
- Rozgrzewający Się
Melduje się biegająca dziewczyna z Bytomia. Od pewnego czasu zapoznaje się ze ścieżkami w okolicy Segietu i DSD... sporo osób tam spotykam, ciekawa jestem czy to może ktoś z Was
Gdzie jeszcze biegacie?
Gdzie jeszcze biegacie?
-
- Rozgrzewający Się
Podbijam... sporo osób spotykam na mojej stałej trasie. Ciekawa jestem czy to może ktoś z Was )
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 56'06"
To dopiero jest odkop
Cały grudzień wolny, więc biegać się chce.
Tylko gdzie i z kim?
Chętni?
Cały grudzień wolny, więc biegać się chce.
Tylko gdzie i z kim?
Chętni?
If the bone’s not showin’, just keep goin
-
- Wyga
ja jestem ze Stroszka że tak sobie pozwolę odświeżyć stary wątek bytomskiJot_er pisze:Szukam osób do biegania z Bytomia a dokładnie ze Stroszka (Sójcze) i okolic - także osób, z którymi można by się wybrać na imprezy biegowe
ktoś jeszcze z Bytomia - osiedla w/w biega?
-
- Dyskutant
Przydałoby się odkopać ktoś chętny na pobieganie?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
tymbardziej że półmaraton bytomski we wrzesniuSo Seductive pisze:Przydałoby się odkopać ktoś chętny na pobieganie?
Ja troche biegam po Bytomiu ( choć najczęściej po Mikołowie), najczęściej w strone zabich dołów,czasem po parku miejskim albo obwodnicą, choc to akurat nie najzdrowsze