![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- ultima-thule
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Plan na najbliższą niedzielę - Strzeszynek - został oficjalnie zaaprobowany przez grupę? ![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Przeciwności losu są jak kamienie, które ostrzą mój miecz - Ave Raf
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
Strzeszynkowi bardziej by się przydały dobre regaty niż oficjalne aprobaty...
stopa już działa, na interwałach dała radę, w sobotę może start, więc pewnie na niedzielę pojawi się już
nieokiełznana chęć truchtania?... eh... nieznośna lekkość bytu?...nieoficjalna planu aprobata?
anyway, jak się nie zgubię, dotrę.
zdrówko
stopa już działa, na interwałach dała radę, w sobotę może start, więc pewnie na niedzielę pojawi się już
nieokiełznana chęć truchtania?... eh... nieznośna lekkość bytu?...nieoficjalna planu aprobata?
anyway, jak się nie zgubię, dotrę.
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak najbardziej akceptuje strzeszynkowe propozycje - małe piwko po biegu lub inny izotonik tez.
- Wiechu
- Wyga
Oj byłoby miło polecieć do Strzeszynka albo i nawet dalej, ale tymczasem zaczynam jutro truchtanie od 15-20 minultima-thule pisze:Plan na najbliższą niedzielę - Strzeszynek - został oficjalnie zaaprobowany przez grupę?
![:ech:](./images/smilies/ech.gif)
- ultima-thule
- Wyga
To tylko ciekawskie pytanie.
Ja się na Strzeszynek jeszcze nie nadaję, ale lubię wiedzieć, czego się spodziewać![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wiechu, jesteś PEWIEN, ze powienieneś już biegać?
Ja się na Strzeszynek jeszcze nie nadaję, ale lubię wiedzieć, czego się spodziewać
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wiechu, jesteś PEWIEN, ze powienieneś już biegać?
Przeciwności losu są jak kamienie, które ostrzą mój miecz - Ave Raf
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czego się spodziewać ?:) Gorących chłopaków, fajnej pogody (czy jakoś tak :D)
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to czas na małe streszczenie dla tych co nie mogli lub zaniemogli na sam widok mżawki za oknem. Aczkolwiek lepszej pogody do biegania dziś nie można było sobie wymażyć. A więc nie przedłużając: ![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
W dzisiejszym odcinku "Biegu z gwiadzdami", poznaliśmy wzruszającą historie miłego i symapatycznego chłopca Eddiego, który marzy o zostaniu słynnym biegaczem a przynajmniej triathlonistą. Niestety los z niego okrutnie kpi sobie, a życie rzuca ciągle kłody pod nogi... Obecnie dzielnie próbuje przeciwstawić się niesprawiedliwości w postaci... Kursu tańca na jaki zapisała go jego "druga połówka", żeby nie powiedzieć, że zmusiła go do udziału w tym wątpliwej przyjemności wydarzeniu... Gdyż postanowiła wystąpić z Eddiem w 15tej edycji Tańca z Gwiazdami naszej "ulubionej stacji", obok takich znakomitości jak Zdzisław Maliniak, który jak wszyscy zapewnie dobrze wiedzą został okrzyknięty nadzieją polskiego kina i aktorstwa...
Tutaj dla tych, którym umkneło to nazwisko małe przypomnienie![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Zdzisiu Maliniak należy do grona młodych utalentowanych aktorów, odkrytych przez stację TNV. Maliniak zadebiutował w 4345 odcinku m jak masakra jako ręka, która przez przypadek pokazała się w kadrze w 5tej minucie. Odrazu został zauważony i doceniony przez wszystkich najważniejszych krytyków filmowych a jego wspaniałą gra aktorska okrzyknięto nadzieją Polskiego kina i telenowel...
OD tej chwili świat kina stanął otworem przed Maliniakiem. Prosto z planu m jak masakra trafił do świetnie wszystkim znanego filmu-arcydzieła Stevena Spielberga "Szeregowiec Ryan", gdzie dał się poznać jako wszechstronny aktor poprzez swoją niezapomnianą rolę porozrzucanych fragmentów zwłok allianckiich żołnierzy w 15tej minucie filmu, oraz urwanej ręki w scenie 37dmej żołnierza wermachtu. Tą rolą z miejsca zaskarbił sobie sympatie widzów i szacunek całego zacnego grona krytyków. Tomasz R. Napisał o nim: "Maliniak swoją wspaniałą interpretacją nadał głębi temu filmowi. Bez Maliniaka Szeregowiec Ryan nie odniósł by takiego sukcesu i poległ gdzieś wśród innych przeciętnych produkcji o tej tematyce."
TNV obiecuję w niedługiej przyszłości podać listę nazwisk pozostałych wielkich, znanych i kochanych gwiazd polskiego "Szołbiznesu"
A tak serio, kto nie był dzisiaj ten niech żałuje![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
W dzisiejszym odcinku "Biegu z gwiadzdami", poznaliśmy wzruszającą historie miłego i symapatycznego chłopca Eddiego, który marzy o zostaniu słynnym biegaczem a przynajmniej triathlonistą. Niestety los z niego okrutnie kpi sobie, a życie rzuca ciągle kłody pod nogi... Obecnie dzielnie próbuje przeciwstawić się niesprawiedliwości w postaci... Kursu tańca na jaki zapisała go jego "druga połówka", żeby nie powiedzieć, że zmusiła go do udziału w tym wątpliwej przyjemności wydarzeniu... Gdyż postanowiła wystąpić z Eddiem w 15tej edycji Tańca z Gwiazdami naszej "ulubionej stacji", obok takich znakomitości jak Zdzisław Maliniak, który jak wszyscy zapewnie dobrze wiedzą został okrzyknięty nadzieją polskiego kina i aktorstwa...
Tutaj dla tych, którym umkneło to nazwisko małe przypomnienie
Zdzisiu Maliniak należy do grona młodych utalentowanych aktorów, odkrytych przez stację TNV. Maliniak zadebiutował w 4345 odcinku m jak masakra jako ręka, która przez przypadek pokazała się w kadrze w 5tej minucie. Odrazu został zauważony i doceniony przez wszystkich najważniejszych krytyków filmowych a jego wspaniałą gra aktorska okrzyknięto nadzieją Polskiego kina i telenowel...
![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
TNV obiecuję w niedługiej przyszłości podać listę nazwisk pozostałych wielkich, znanych i kochanych gwiazd polskiego "Szołbiznesu"
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
A tak serio, kto nie był dzisiaj ten niech żałuje
- Wiechu
- Wyga
Bieganie w taką pogodę poprawia nastrój
co można zobaczyć po wpisie skatowanego tańcem Ediego
który po biegu wyraźnie odżył
Szkoda, że w tak pięknych okolicznościach przyrody biegało tylko 5 osób + jeden inwalida czyli ja
Ciekawe co zniechęciło Was do tego żeby nie biegać. Mam nadzieję, że nie ten kapuśniaczek z nieba. A gdzie podziała się Ania, gdzie była Zuzia, co z Moniką już nie wspomnę o Beacie, która tak pięknie zadebiutowała i przestała przychodzić. Na szczęście były Joasia i Agnieszka, których jakoś deszcz nie przeraził ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
-
- Wyga
Żeby nie było że się deszczu wystraszyłam - wczoraj z racji wyjazdu biegałam troszkę później, wieczorkiem. Jak miło było sobie przypomnieć jak to jest, gdy temperatura jest bardziej przyjazna biegaczowi niż 30 stopni... ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A tak zapomniałem dodać najważniejszego czyli statystyk
No więc dla naszej reprezentatywnej mocno elitarnej grupy było tym razem 33% uczestniczek płci pięknej
Co świadczy o wyraźnym trendzie wzrostowym
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- Rozgrzewający Się
Wiechu pisze: A gdzie podziała się Ania, gdzie była Zuzia, co z Moniką już nie wspomnę o Beacie, która tak pięknie zadebiutowała i przestała przychodzić. Na szczęście były Joasia i Agnieszka, których jakoś deszcz nie przeraził
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
![:ojnie:](./images/smilies/ojnie.gif)
W zasadzie miałam jednorazowy epizod w cyklu "Biegu z Team Saucony Bartoszak", ale liczę że w przyszłości zwiekszę częstotliwość udziału w niedzielnych spotkaniach
U mnie też kapuśniaczek leciał wczoraj z nieba....właściwie to raczej była "olbrzymi kapusniak"!
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
Mimo wszystko wytrwale obiegłam moje miasteczko
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Pozdrowienia dla Team'u
- Wiechu
- Wyga
Alinko, spoko to, że Ciebie nie wymieniłem wcale nie znaczy, że nikt nie pamięta
nie ma lekko na wymienienie trzeba trochę poczekać albo raczej, nie czekać a przychodzić biegać razem z nami ![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
było nas 7 nie 6 - Russia wyłonił sie zza krzaków w Strzeszynku.
Za tydzień prawdopodobnie tez bede - postartam sie namówic bebeja seniora - moze sie uda.
Za tydzień prawdopodobnie tez bede - postartam sie namówic bebeja seniora - moze sie uda.
-
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Czesc Pyrlandio,
Po niedzielnej absencji spowodowanej dopingowaniem triathlonistow podczas MP (sprint ) w triathlonie w Chodziezy ,wracam na Naszą trasę i mam nadzieję sie z Wami spotkać.
Pozdrawiam,
Po niedzielnej absencji spowodowanej dopingowaniem triathlonistow podczas MP (sprint ) w triathlonie w Chodziezy ,wracam na Naszą trasę i mam nadzieję sie z Wami spotkać.
Pozdrawiam,
Michał