Kto potruchta w Krakowie :)

Awatar użytkownika
Alnilam
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukam chętnych do współnego biegania - raczej na etapie "początkujący" :) grupką łatwiej się zmotywować do dłuższych biegów ...

Mieszkam w Mistrzejowicach więc biegam po parku AWF, okolice starego lotniska itd...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Alnilam on 5:16 pm on Oct. 26, 2003
Szukam chętnych do współnego biegania
Patrz wątek "Kraków też biega"  ;)

S.
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

JA biegam po tym Parku Lotnikow Polskich. Jak chcesz to mozemy razem przeprowadzic jakies wybieganie.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Arturo 51
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czesc Miroszach! No powiedz czy nadal biegasz/domyslam sie ze samotnie/ po Parku Lotnikow. Czytajac forum zauwazylem ze jestes jego bardzo aktywnym uczestnikiem. Dlaczego nie dolaczysz do jakiejs grupy, oni juz maja swoje "przetarte sciezki" i to raczej ty musisz dolaczyc do nich, nizby oni mieli zmienic trase biegu dla Ciebie. Polecam Ci grupe z parku Jordana -sam z nimi zaczynalem bieganie i bardzo sobie to cenie. A taki np. Stachnie to wytrawny biegacz i on z nami nie bedzie biegal - dla niego to bylby dzien zmarnowany/spacerek/. Pozdrawiam Artur
Pozdr. Artur
sms
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak chcesz lekko dluzsze wybiegania, w wiekszej grupie to rzeczywiscie najlepsze sa grupy z okolic Blon, czyli(wszystkie w niedziele):  (Park Jordana, boisko do koszykowki - niedziela, godz. 8:00), grupa  spotykajaca sie przy Juvenii (niestety nie wiem o ktorej godzinie), Piastowska - przy mostku na Rudawie (niedziela godz. 9:30). Ja biegam w tej ostatniej. Jest nas 13 osob i to zarowno starzy wyjadacze, jak i normalni biegacze :-). Wszyscy biegaja maratony, a niektorzy jak Czeslaw - Spartatlony (bieg w Grecji pomiedzy Atenami a Sparta - 240 km :-( ).  Pomimo tego wszyscy biegna w sumie  w jednej grupie (ostatnio po kilku kilometrach zrobily sie trzy grupy :-). Biegamy wzdluz Rudawy i pozniej do Lasku Wolskiego - w sumie jakies 15 -20 km, ale uwaga - sa gorki. Jesli przebiegasz maraton, to dasz rade. Jesli nie, to musisz sprobowac.
SMS
lazan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

a ja biegam sobie caly czas w Hucie. mam 3 trasy ale ostatnio na stadionie caly czas.
pzdr
Adam
ODPOWIEDZ