Skoro trenujesz naparzanki w knajpie to może i żona Twa ma rację.
Ale nie wiem gdzie kupic można.
jadę na zakupy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hm.
Toż się dopiero dyskusja rozszalała.
Dla mnie Decathlon jest ok. Obsługa miła, ale często niekompetentna. Najlepiej przymierzyć buty w takim sklepie, ale kupić je przez internet. To dobre wyjście- przez neta obuwie jest tańsze, na Centersporcie wysyłają paczki w 24 h. Ostatnio urzekł mnie kobiecy model Nike- http://www.centersport.pl/produkt,2167.html - typowe buty biegowe, z ładnym designem.
Kiedyś sobie tak kupię, niech tylko zedrę stare. ^^

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
W Krakowie są dwa Decathlony i ja się bardzo z tego cieszę że mamy u nas taki sklep. Co by nie mówić, wybór jest duży, w jednym miejscu mam akcesoria, ubrania itd. potrzebne do różnych sportów. Dla mnie super sprawa. Ostatnio bywałem tam często bo poszukuję butów do biegania, co do samych butów to oczywiście nie jest to może jakiś oszałamiająca ilość, ale jest ich sporo i naprawdę można sobie coś wybrać, na półkach jest po kilka rozmiarów więc można przymierzać i następnie zamówić przez neta co ja najprawdopodobniej zrobię bo po prostu będzie taniej
Nie wiem na ile obsługa w Decathlonie jest zorientowana w sprawach biegowych, bo z niej nie korzystałem
ale kilka razy gdy tylko ktoś widział że oglądam, mierzę buty to od razu ktoś podchodził i było pytanie czy może w czymś pomóc
Jedyny minus z jakim się spotkałem w tym sklepie miał miejsce przy wejściu do niego... Wchodziło akurat kilka młodych osób, a kobieta z ochrony wyskakuje z tekstem że powinniśmy być w szkole, zaczęła coś tam pyskować że straż miejską wezwie itp... Nie docierało do niej że ja szkołę skończyłem rok temu...
Heh po prostu porażka... 
Ale sam sklep według mnie jest ok, wszystko w jednym miejscu, do tego ceny na ogół są w miarę. Póki co w Polsce nie mamy lepszych sklepów sportowych.

Ale sam sklep według mnie jest ok, wszystko w jednym miejscu, do tego ceny na ogół są w miarę. Póki co w Polsce nie mamy lepszych sklepów sportowych.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
Nie zawsze w Decathlonie sa drozsze np. buty
Trzeba tylko szukac odpowiedniej okazji.Ja akurat na taka trafilem i kupilem Asics Nimbus za 250zł
Ostatnio patrzylem na internecie to chodzily po 399zł czy jakos tak;)
Pozdro

Pozdro
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Rozgrzewający Się
Noo dokładnie - ja też natrafiłem na Nimbusy po tej samej cenie...promocje promocje i jeszcze raz promocjekamilos pisze:Nie zawsze w Decathlonie sa drozsze np. butyTrzeba tylko szukac odpowiedniej okazji.Ja akurat na taka trafilem i kupilem Asics Nimbus za 250zł
Ostatnio patrzylem na internecie to chodzily po 399zł czy jakos tak;)
Pozdro

[url=http://www.naturhouse-polska.pl]diety odchudzające[/url]