UGP-Grupa Ursynowska
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ibex, spotykamy się dzisiaj o 19:00 pod Multikinem i pobiegniemy do Powsina, ale dla odmiany w drugą stronę, tzn. do miejsca, w którym są balony z kortami tenisowymi. Trasa ta powinna być sucha, a ja mam dziś w planie przebieżki, więc domyślasz się, co to oznacza?;)
Barcior i Pedro także deklarowali się na dzisiejsze bieganko. Barcior żyjesz po wczorajszym?
Barcior i Pedro także deklarowali się na dzisiejsze bieganko. Barcior żyjesz po wczorajszym?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Wypadły mi sprawy więc biegałem rano w Kabatach (celowe spóźnienie do pracy)
Zrobiłem w spokojnym tempie 12km, trochę ślisko ale OK
A i co ciekawe myślałem, że ta autostrada to już jest wytyczona ale przez Las Kabacki. Minąlem jadącą kolumnę: 3 osobowe z przodu, 2 furgonetki, potem 6 traktorów z przyczepami, kolejne 3 furgonetki i 1 osobowy. Coś strasznego!!! Oczywiście zamiast czystego powietrza wdyczhalem potem przez 2km spaliny
Dziś wieczorem nie biegam. Będe we wtorek.
Pozdr
Zrobiłem w spokojnym tempie 12km, trochę ślisko ale OK
A i co ciekawe myślałem, że ta autostrada to już jest wytyczona ale przez Las Kabacki. Minąlem jadącą kolumnę: 3 osobowe z przodu, 2 furgonetki, potem 6 traktorów z przyczepami, kolejne 3 furgonetki i 1 osobowy. Coś strasznego!!! Oczywiście zamiast czystego powietrza wdyczhalem potem przez 2km spaliny
Dziś wieczorem nie biegam. Będe we wtorek.
Pozdr
Pedro
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzisiaj biegał Ibex i Piro. Biegliśmy razem tylko nieco więcej niż połowę trasy, po czym każdy pobiegł do siebie, tj. Ibex do Wilanowa ścieżką rowerową, a ja do Natolina wzdłóż Lasu Kabackiego Oprócz spokojnego biegania było jeszcze 5 przebieżek. W sumie wyszło 1:06 godzinki biegania i prawie bez zmęczenia dotarłem do domciu
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Jak to? Kto się odważył pobić MOJEGO Pira? Ibex ... masz przechlapane!!!Quote: from Ibex on 10:33 pm on Jan. 15, 2004
A ja dzisiaj biegałem 75 minut Pobiłem Pira i też robiłem przebieżki!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- beata
- Ekspert/Trener
Wszystkiego dobrego, owocnych startów i pogody (także ducha) dla całej UGP i nie tylko w Nowym Roku! Przy okazji powodzenia jutro na Chomiczówce, myślę że startujecie. Ja na razie się wdrażam po przerwie spowodowanej kryzysem zdrowotno - psychicznym. Co prawda doszedł teraz kryzys pogodowy - chyba najgorszy typ pogody dla biegaczy, wiążący się z niestabilnym podłożem. Nie cierpię tego okresu, pociesza mnie fakt, że z każdym dniem bliżej jest wiosna. Aby do wiosny i do zobaczenia na GP!
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Beata, dziękujemy za życzenia, mam nadzieję, że wszystkim nam się spełnią. A my życzymy Tobie przełamania kryzysów zdrowotno-pogodowych i oczywiście jak zawsze zapraszamy do wspólnego biegania. Zapewniam Cię, że grzeczne z nas chłopaki, a i często bardzo wesoło jest podczas biegu na ursynowsko-wilanowskich bezdrożach
Byn dzięki za gratulacje, ale z tym faworytem to wydaje mi się przesadą...
Ibex, o której dzisiaj biegamy? Będziesz biegł z Nobbie, tak jak ostatnio, czy z nami z Multikina?
Byn dzięki za gratulacje, ale z tym faworytem to wydaje mi się przesadą...
Ibex, o której dzisiaj biegamy? Będziesz biegł z Nobbie, tak jak ostatnio, czy z nami z Multikina?