ThxAdam Klein pisze: Mężu - gratuluję !

ThxAdam Klein pisze: Mężu - gratuluję !

mozna by jako ciekawostki wrzucić plan treningowy którym się przygotowuje i np z garniaka później jak wychodzi to w praktyce i postępy co jakiś czas
 mozna by jako ciekawostki wrzucić plan treningowy którym się przygotowuje i np z garniaka później jak wychodzi to w praktyce i postępy co jakiś czas 
 ) więc naturalne było, że głównie ją motywowali, choć Janek Marchewka zajął się prowadzeniem Anety, Mai nie znali. Skupili się na pojedynku o pierwsze miejsce.
 ) więc naturalne było, że głównie ją motywowali, choć Janek Marchewka zajął się prowadzeniem Anety, Mai nie znali. Skupili się na pojedynku o pierwsze miejsce.
 też miałem tam swój debiut maratoński :-)Ona trenuje pod konkretny czas czy po prostu chce przebiec ten maraton? Podobno w tym roku trasa jest łatwiejsza niż w zeszłym roku. czemu na warszawę się nie zdecydowała przecież to Warszawianka?
 też miałem tam swój debiut maratoński :-)Ona trenuje pod konkretny czas czy po prostu chce przebiec ten maraton? Podobno w tym roku trasa jest łatwiejsza niż w zeszłym roku. czemu na warszawę się nie zdecydowała przecież to Warszawianka?  w Wawie może będę zającował na 4 h lub 4:30 wg zapotrzebowania jeśli tam pobiegnę, polecam się jakby co
 w Wawie może będę zającował na 4 h lub 4:30 wg zapotrzebowania jeśli tam pobiegnę, polecam się jakby co 

Czepliwa baba ze mnie, po prostu miałam wrażenie, że ten bieg był zorganizowany w ramach cyku "Bieganie z MAJĄ"........Adam Klein pisze:W kwestii zajęcy.
Ci zające to byli zające mający pełna dowolność. Cała trójka to znajomi Ady (jeden to nawet jej mąż) więc naturalne było, że głównie ją motywowali, choć Janek Marchewka zajął się prowadzeniem Anety, Mai nie znali. Skupili się na pojedynku o pierwsze miejsce.

teraz jeszcze większe niż za te 30 minut
 teraz jeszcze większe niż za te 30 minut  ...
 ...  , potem czytam opis filmiku (że szukają nowej kandydatki) i już się zacząłem martwić że jakaś kontuzja, albo brak motywacji... (o co chyba trudno mając na sobie tyle ciekawskich oczu) ...
, potem czytam opis filmiku (że szukają nowej kandydatki) i już się zacząłem martwić że jakaś kontuzja, albo brak motywacji... (o co chyba trudno mając na sobie tyle ciekawskich oczu) ...