Może wymiecie swoje (pozabiegowe).
 Może wymiecie swoje (pozabiegowe).Np Fokusek zajmuje się pokerem.
Uczysz się grać w pokera, czy uczysz grać w pokera? To bez prawdziwych pieniędzy trudne do zrozumienia. O co w tym chodzi ?

Póki co uczę się grać, ale może kiedyś będę również nauczał innych. Gram głównie przez internet, gdzie można grać zarówno na pieniądze wirtualne jak i prawdziwe. Wbrew pozorom nie jest to gra hazardowa, ale gra umiejętności. Trzeba tylko poświęcić trochę czasu na naukę i praktykę
 Póki co uczę się grać, ale może kiedyś będę również nauczał innych. Gram głównie przez internet, gdzie można grać zarówno na pieniądze wirtualne jak i prawdziwe. Wbrew pozorom nie jest to gra hazardowa, ale gra umiejętności. Trzeba tylko poświęcić trochę czasu na naukę i praktykę  Niestety poker w Polsce jest nielegalny i wypłacanie wygranych pieniędzy nie jest bezpieczne. Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni.
 Niestety poker w Polsce jest nielegalny i wypłacanie wygranych pieniędzy nie jest bezpieczne. Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni.

fotografiaAdam Klein pisze:Zorientowałem się, że niektórzy z nas mają jakieś ...ciekawe pasje.Może wymiecie swoje (pozabiegowe).

chociaż teraz więcej biegam niż fotografuje
 chociaż teraz więcej biegam niż fotografuje 

- Jazz, chciałem być pianistą jazzowym
 - Jazz, chciałem być pianistą jazzowym