Boze... nigdy nic nie wygralem - a tutaj prosze...
Zostalem wylosowany z 3500 osob...
Dawno nie skakalem po pokoju ze szczescia. Nigdy.. nigdy nic nie wygralem a dzieki bieganiu, ktore daje mi tyle frajdy otrzymalem niespodzianke w postaci kuponu na NIKEid...
Dzieki Waszej stronie zaczalem biegac(ok 2 lat temu). Przeczytalem wszystkie samouczki, programy itp. Motywowaly mnie artykuly o ludziach ktorzy biegaja i sprawia im to przyjemnosc. Mimo to jak szybko zaczalem, tak skonczylem(Wasza strone czytam regularnie.. ale nawet nie pamietalem loginu do zarejestrowanego konta). Caly czas mialem do siebie pretensje ze moj slomiany zapal nie pozwala mi sie dalej cieszyc bieganiem. I znowu w tym roku narodzilem sie biegowo - na nowo
Traktuje to jako odskocznie od wszystkiego, to czas dla mnie i dbanie o moje zdrowie (poniewaz mam siedzacy tryb pracy zaczely sie bole plecow). Jestem uzalezniony a truchtanie weszlo w moj normalny, tygodniowy rytm......... ale nigdy nie spodziewalem sie ze bieganie da mi cos jeszcze... tym czyms byl dzisiejszy mail, ze zostalem wylosowany
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Do tego 21 czerwca (ostatni dzien wypelniania ankiet) to dzien moich urodzin
Dziekuje bardzo - i pozdrawiam wszystkich, ktorym bieganie sprawia duuuuzo radosci
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)