UGP-Grupa Ursynowska
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kurcze.... Niestety minalem sie trochę z czasem. Bym był około 19.15-19.20 niestety nie wymieniliśmy sie telefonami i nie mogłem was zawiadomić. Umówmy sie że w razie czego będziemy się "zdzwaniali" Moj telefon to 501249762. Pozdrawiam i przepraszam
Ibex
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nobbie, piro także lubi tańczyć, choć ostatnio rzeczywiście robi to rzadko:) Wczoraj biegało nas trzech - ja, Prometeo74 i Madach - wspomógł naszą grupę. Tempo było relaksujące ok. 5min/km, może nawet trochę wolniej. Pobiegliśmy do Powsina i gdyby był z nami odłam wilanowski to pewnie pobieglibyśmy ścieżką rowerową do Wilanowa:) Dzięki za wspólne bieganie Prometeo74 i Madach. A ja dla odmiany obudziłem się dzisiaj rano o 5 i nie mogłem już usnąć, więc zrobiłem sobie taki bieg wczorajszą trasą, z tym, że zaczęło się rozwidniać i wróciłem przez Las Kabacki do mojego Natolina. Mówię Wam, piękny jest las o jesiennym świcie. Polecam odwiedziny:) Pomysł z telefonami jest dobry, mój numer 603088901.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Dyskutant
To może właśnie Ciebie widzieliśmy z kumplem dzisiaj około 6:25 wybiegającego z Lasu Kabackiego na wysokości ulicy Nowoursynowskiej?Quote: from piro20 on 10:03 am on Oct. 23, 2003
A ja dla odmiany obudziłem się dzisiaj rano o 5 i nie mogłem już usnąć, więc zrobiłem sobie taki bieg wczorajszą trasą, z tym, że zaczęło się rozwidniać i wróciłem przez Las Kabacki do mojego Natolina.
Trochę to był zaskakujący widok tak zobaczyć kogoś wybiegającego z ciemnego jeszcze lasu .
Hubert (też z Natolina)
(Edited by hueymanchew at 12:30 pm on Oct. 23, 2003)
bottom-fish-banana
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hueymanchew, to byłem właśnie ja, po wybiegnięciu z lasu widziałem dwóch "gości", którzy zbliżali się do lasu w strojach "biegooriented":) Gdybym wiedział, że to są forumowicze, to bym przyśpieszył;) Może byśmy się kiedyś umówili na wspólne bieganie?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- frutis
- Rozgrzewający Się
Witam ,
Ja to ten drugi w stroju "biegoriented" ) z 6.25 rano
Z checia sie dolaczymy do wspolnego biegania , ale jeszcze chyba
kondycja nie pozwala narazie , mysle ze za miesiac , dwa
Pozdrawiam
Marcin
Ja to ten drugi w stroju "biegoriented" ) z 6.25 rano
Z checia sie dolaczymy do wspolnego biegania , ale jeszcze chyba
kondycja nie pozwala narazie , mysle ze za miesiac , dwa
Pozdrawiam
Marcin
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Piro, Prometeo, dzięki za wczorajsze wspólne bieganie. Ja się świetnie bawiłem choć widziałem jak Piro się męczył nie mogąc "wrzucić dwójki". Ale on tak ma zawsze, tylko by się ścigał
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja dzisiaj miałem okazję pobiegać wieczorem z Nobbi było bardzo fajnie i własnie staram się ją namówic na sobotnie poranne bieganie na bielanach... dołączcie się do namawiania to może się namówi.
Ibex