UGP-Grupa Ursynowska
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A właśnie, że nie jestem zdrajcą, bo jak ustalaliśmy spotkania na Ursynowie, to pierwszym terminem spotkań biegowych, który wykluczyłem była sobota rano;)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
Piro może przecież należeć i tu i tu!!! To w sumie uważam nie ma znaczenia!!! Przynależność klubowa zależy jedynie od statusu klubu czy działalności....naszym celem jest pościg za róznymi celami związanymi z bieganiem!!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
Dziękuję!!!
=========
P.s.
Jest mi smutno że w tą środę znowu nie będę mógł przyjść ale mam w pracy dyżur do 22.00(w domku o 23.00) tak do końca tygodnia!!!!
Ale to tylko w tym tygodniu tak mi wypadło(nie ode mnie zależne!!!)\
Piro może przecież należeć i tu i tu!!! To w sumie uważam nie ma znaczenia!!! Przynależność klubowa zależy jedynie od statusu klubu czy działalności....naszym celem jest pościg za róznymi celami związanymi z bieganiem!!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!
Dziękuję!!!
=========
P.s.
Jest mi smutno że w tą środę znowu nie będę mógł przyjść ale mam w pracy dyżur do 22.00(w domku o 23.00) tak do końca tygodnia!!!!
Ale to tylko w tym tygodniu tak mi wypadło(nie ode mnie zależne!!!)\
BYN
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze wszystkim
I jak tam po środowym bieganiu...co słychać!!!???
Pochwalcie się?!
W sumie jestem ciekawy...ja właśnie jestem w pracy i dzisiaj znowu do 22.00 tak do końca tygodnia.
Myślę że następny tydzień będę miał wolniejszy !!!!
Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję
P.s. ....
I jak tam po środowym bieganiu...co słychać!!!???
Pochwalcie się?!
W sumie jestem ciekawy...ja właśnie jestem w pracy i dzisiaj znowu do 22.00 tak do końca tygodnia.
Myślę że następny tydzień będę miał wolniejszy !!!!
Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję
P.s. ....
BYN
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze Piro!!!
Słuchaj masz do siebie jakiś kontakt emailowy?! Wiesz w tym tygodniu to nie dam rady fizycznie w następnym nie obiecuję jeszcze ale po 2 listopadzie będę już wolniejszy i zaczynam ustawiać to na maksa...wiesz w sumie można się umówić na jakiś wspólny bieg w miarę możliwości na jakiś dzień przed bo tak jest najlepiej!!!
Pozdrawiam
Słuchaj masz do siebie jakiś kontakt emailowy?! Wiesz w tym tygodniu to nie dam rady fizycznie w następnym nie obiecuję jeszcze ale po 2 listopadzie będę już wolniejszy i zaczynam ustawiać to na maksa...wiesz w sumie można się umówić na jakiś wspólny bieg w miarę możliwości na jakiś dzień przed bo tak jest najlepiej!!!
Pozdrawiam
BYN
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Byn, dzisiaj jest środa i dopiero wieczorem będziemy biegać. Coś Ci ten tydzień bardzo przyśpieszył:) Może była jakaś imprezka;) Maila do mnie znajdziesz w moim profilu, możesz go podejrzeć.
-
- Wyga
Witam wszyśtkich Pościgowców!
Wczoraj pobiegałam sobie sama po Wilanowie, zmokłam jak pies :)
Niestety nie dam rady dziś się przyłączać na bieganie, sporo mam pracy i się nie wyrobię. Oby za tydzień było lepiej! Jakieś bieganko w weekend może w lasku? Sobota?
Wczoraj pobiegałam sobie sama po Wilanowie, zmokłam jak pies :)
Niestety nie dam rady dziś się przyłączać na bieganie, sporo mam pracy i się nie wyrobię. Oby za tydzień było lepiej! Jakieś bieganko w weekend może w lasku? Sobota?
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja będę oczywiście o godzinie 19.00. Na szczęście mam taką pracę, że kończę ją o stałej porze, więc za bardzo nie koliduje mi z bieganiem, z czego bardzo się cieszę:) Nobbie jeśli chodzi o sobotę to ja będę jechał na SBBP na bielany, więc chętnie Cię zabierzemy (będziemy jechali razem z Madachem). I Ibex w ostatnią sobotę wstępnie zadeklarował chęć biegu na Bielanach. A co dzisiaj z Ibexem i Prometeo74?
- byn
- Zaprawiony W Bojach
...słuchajcie trochę mi szkoda że nie mogę z wami pobiegać ale myślę że sobie to wszystko już niedługo poukładam na nowo i będę mógł uczestniczyć w tych spotkaniach...także pozdrawiam wszystkich biegaczy i życzę udanego biegania.....
Pozdrawiam
Dziękuję
Pozdrawiam
Dziękuję
BYN
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie jest tak wcześnie, pod warunkiem, że w piątek położysz się spać ok. 22. Ja tak robię i nie mam żadnych problemów ze wczesnym wstawaniem w soboty:)
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nawet nie próbuję się domyślać, czemu tak późno chodzisz spać;)