Tak jest ze wszystkimi lekarzami, ostatnio byłem zakażony mycoplasma pneumoniae 1 z 4-rech kumał czaczę, 3-em podziękowałem - idioci totalni, sam zdiagnozowałem, sam zapłaciłem za badania, przyszyłem tylko po receptę. Nic nie umiejące buraki to prosty przypadek, jak leczą w bardziej skomplikowanych, nie starcza im inteligencji na prosty przypadek to jest karygodne. Nie umią odróznic grypy od infekcji bakteryjnen szok, nawet nie umieli czytać wyniku ręce opadają.
pozdrawiam
Omdlenia :|
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w kontekście Twojego podpisu powyższy post wydaje mi się całkiem sensownyOlekB pisze:Tak jest ze wszystkimi lekarzami, ostatnio byłem zakażony mycoplasma pneumoniae 1 z 4-rech kumał czaczę, 3-em podziękowałem - idioci totalni, sam zdiagnozowałem, sam zapłaciłem za badania, przyszyłem tylko po receptę. Nic nie umiejące buraki to prosty przypadek, jak leczą w bardziej skomplikowanych, nie starcza im inteligencji na prosty przypadek to jest karygodne. Nie umią odróznic grypy od infekcji bakteryjnen szok, nawet nie umieli czytać wyniku ręce opadają.
pozdrawiam
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
endurable
-
- Zaprawiony W Bojach
Mało tego, poprosiłem mamę bo źle się czuła żeby poszła zrobić Elisę na Chlamydię i Mycoplasmę wyniki IgG 1.37 Dodatni a IgM 0,16 Ujemny na tej podstawie lekarka wywnioskowała że mama jest zakażona, opracowała jej leczenie na 3 miesiące, skierowanie do poradni przy szpitalu zakaźnym i przepisała cefalosporyne chyba keflex, ręce opadają, poszedłem do właściciela przychodni i pokazałem mu wyniki i zalecenia, powiedziałem że ta pani lekarka coś się chyba pomyliła co do diagnozy i leczenia, żeby zrobił z tym coś, bo jak nie to ja z tym coś zrobie, wielce przepraszała idiotka, a mama 120 zł na lekarstwa wydała, powinienem ją do sądu pozwać, olewam to w sumie, ale jak tak mają leczyć to dajcie ludziska spokój. Czas pokazał że mama ostatnie zapalenie oskrzeli z obturbacją drzewa oskrzelowego miała spowodowane atypowymi bakteriami mycoplazma pneumoniae, została przeleczona cefalosporynami i opacznie tetracyklinami bo lekarka strzelała, strzeliła w obu przypadkach dobrze bo cefalosporyami leczy sie już powstałe zapalenie a tetracyklinami same bakterie wew. komórkowe, ja bym przepisał klarytromycyne krzyżowo z tetracykliną min 2-3 tygodnie + jakieś wpomagajki typu Esberitox N, wysokie miano utrzymuje się dłuższy cas ale widac tendencje spadkową IgM daremni ci lekarze, ponowił bym badanie za 3 tygodnie i porównał, wtedy było by wszystko jasne.
pozdro
pozdro
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
kazał Ci ktoś iść z Mamą do tej właśnie lekarki?
jest pełno NAPRAWDĘ dobrych lekarzy w tym kraju.
sam znam siedmiu conajmniej (tak z pamięci podręcznej). w tym dwóch kardiologów.
jak weźmiesz średnią z biegu na dychę ludzi z tego forum, to też ci wyjdzie że sam buraki w Polsce biegają - i nikt nie ma pojęcia o bieganiu.
tylko co z tego?
znajdą się tacy, odktóych można się duuuużo nauczyć.
ale można uogólnić i żyć w błogostanie własnej wyjątkowości.
pewnie że można. tylko wyjaśnij mi, w jakim celu???
jest pełno NAPRAWDĘ dobrych lekarzy w tym kraju.
sam znam siedmiu conajmniej (tak z pamięci podręcznej). w tym dwóch kardiologów.
jak weźmiesz średnią z biegu na dychę ludzi z tego forum, to też ci wyjdzie że sam buraki w Polsce biegają - i nikt nie ma pojęcia o bieganiu.
tylko co z tego?
znajdą się tacy, odktóych można się duuuużo nauczyć.
ale można uogólnić i żyć w błogostanie własnej wyjątkowości.
pewnie że można. tylko wyjaśnij mi, w jakim celu???
we gather energies
endurable
endurable