To chyba siła przyzwyczajenia...wp i onet to pierwsze darmowe konta w naszej rzeczywistości. Zobacz za to jaką silną pozycję ma gmail - stosunkowo najmłodszy usługodawca
Konto można zawsze przekierować, więc nigdy nie wiadomo gdzie ktoś właściwie odbiera pocztę. Stare konta z wp i o2 ja mam przekierowane na Gmaila i prawie nigdy się na nich nie loguję.
Ponieważ przychodzą do nas zapytania od koszulkowych zwycięzców informuję, że narazie nic szczególnego robić nie muszą - czekać. 22 czerwca będę się odzywał.
Nie - koszulki to już chyba żadnej nie rozdamy - bo to był poniedziałek i czwartek a Ankieta kończy się w niedzielę. Liczbę wypełnionych Ankiet podam dopiero w niedzielę wieczorem.
Słuchajcie, po krótkiej dyskusji z Nike jak to zrobić technicznie oraz mojej sugestii, żeby nie było żadnych posądzeń o to, że robię sobie w domu jakiś szachermacher z losowaniem - zdecydowaliśmy, że zrobimy losowanie uroczyste. Odbędzie się 28 czerwca, czyli za 6 dni.
Komisją dbającą o prawidłowy przebieg losowania będzie nasza grupa z wyzwania Nike Ona Czy On.
Losującymi będą Mateusz lub Matylda Damięccy.