Kraków - Rondo Mogilskie - AE

Awatar użytkownika
uranmars
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adams pisze:Zakk: Mieszkam na Prądniku Czerwonym odnośnie tras w tych rejonach to powiem tak, że zarąbiście się tutaj biega na "pałę", czyli wychodzisz z domu i biegniesz w jakiś rejon i tam co dziennie biegasz inaczej. Są bardzo urozmaicone tereny, więc nie idzie sie znudzić.
Jak mieszkałem na Czerwonym Prądniku to też tam biegałem. Kto wie czy nie najlepsze tereny biegowe w Krakowie.
Adams pisze: - można fajnie pobiegać w okolicznym lasku w rejonach ulicy Rozrywkowej :)
Chyba raczej ulica Rozrywka. To właśnie tutaj pod numerem 1 znajduje się krakowska izba wytrzeźwień :).
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adams
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:29
Życiówka w maratonie: 03:53:31

Nieprzeczytany post

zdecydowanie polecam trasy prądnickie :)
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

co od wypadów weekendowych - to ja polecam dolinę prądnika korzkiewskiego - w sronę ojcowa i dolinę saspowską...

a z innych rejonów to "młynkę" z młynki idzie asfaltowa dróżka po lesie - zamknięta dla samochodów.. bardzo fajnym terenem aż po zamek w Rudnie - ogólnie jedna z fajniejszych tras na wybieganko pod Krakowem jaką znam (tam i z powrotem coś koło 18km, ale może być dłużej jak ktoś bardzo chce)

z "Krakowa" jak już pisałem nie znam fajnych ścieżek poza tym zielonym szlakiem w z ul Łokietka, w stronę giebułtowa itd... - ale muszę spróbować kiedyś pobiec w drugą stronę (dworek białoprądnicki i gdzieś tam dalej na północny wschód - skoro tak zachwalacie ;-))
bo jak rozumiem to z mojej perspektywy patrząc gdzieś tam musiał bym biec by dotrzeć do tych waszych pól i ścieżek ;-)

szkoda że nie macie jakiejś traski obrysowanej na jakimś googlo podbnym narzędziu... bo fajnie by było zobaczyć.
Szymon
Obrazek
kumiko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Fajne trasy polecacie-tak przynajmniej z chłopaki z waszych wypowiedzi wynika. Niestety nie po drodze mi, ale chyba się skuszę, jednak obawiam się, że zabłądzę... na pewno zabłądzę... bo udało mi się zabłądzić w Puszczy Niepołomickiej, gdzie są asfaltowe ścieżki pod kątem prostym... w ten sposób natłukłam tylko km, bo 27 zanim trafiłam na swój parking. Hmm...

Teraz prywata do Anny NH.
Aniu, biegasz jeszcze ? :oczko:
Awatar użytkownika
Ketzer
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim! to mój debiut na forum

Co do Prądnika Czerwonego to faktycznie jest tu sporo tras, to osiedle to Złotego Wieku :ble: a nie Młodego...park jak i ścieżki działkowe na Batowice są super, bo Strzelców i Rozrywki są dla mnie za strome

Dopiero zaczynam biegać, na razie idzie jakieś 15 min ciągłego, jak ktoś jest na podobnym poziomie i biega w okolicach Parku Wodnego,bohomolca,kwartowej,dobrego pasterza i chce pobiegać wspólnie niech pisze.

Nie wiem czemu ale wbrew wszystkiemu lepiej biega mi się po asfalcie czy już nawet po chodniku. Parę minut po gruncie i dystans skraca się o połowę no i z równowagą gorzej.
Biegam głównie :http://www.mapmyrun.com/run/poland/krak ... 3982096560

oczywiście to jest trasa na 21-22:00 tak co drugi trzeci dzień, nie chce mi się na razie , brać nogi za pas gdzieś dalej choć wiem że beton do okoła to żadna atrakcja.
Bartosz984
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ktoś biega w okolicach Olszy wieczorami?
czort
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Co ten temat tak zleciał? chètnie bym z kimś pobiegał nabulwarach wiślanych okolice Dąbia,Wawelu, Galeri kazimierz prosze o kontakt na PW :))
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

czort pisze:Co ten temat tak zleciał? chètnie bym z kimś pobiegał nabulwarach wiślanych okolice Dąbia,Wawelu, Galeri kazimierz prosze o kontakt na PW :))
Zapraszam na zajęcia BiegamBoLubie w każdą sobotę o 9:30 Plac na Groblach 23.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
kud47
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

czort pisze:Co ten temat tak zleciał? chètnie bym z kimś pobiegał nabulwarach wiślanych okolice Dąbia,Wawelu, Galeri kazimierz prosze o kontakt na PW :))
No kolego, ja taką ładną mapkę strzeliłem jak biegam a Ty tu piszesz. ;D

viewtopic.php?f=14&t=29058
ODPOWIEDZ