Grupa Trójmiasto - bieg w sobote 18.10
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W najblizsza sobote 18.10.03 o godzinie 9:00 Grupa Trójmiasto jak co tydzien zaprasza na bieg w wersli light. Spotykamy sie w Sopocie pod stadionem SKLA przy ulicy Wybickiego.
Po biegu przewidziane sa dodatkowe atrakcje, mianowicie otwarcie akcji dozywiania biegaczy "goraca herbata dla biegacza". Herbata i herbatniki serwowane beda w plenerze tuz po biegu. Na poczestunek liczyc moze kazdy, kto przebedzie z nami przewidziany dystans
Zapraszamy
Po biegu przewidziane sa dodatkowe atrakcje, mianowicie otwarcie akcji dozywiania biegaczy "goraca herbata dla biegacza". Herbata i herbatniki serwowane beda w plenerze tuz po biegu. Na poczestunek liczyc moze kazdy, kto przebedzie z nami przewidziany dystans
Zapraszamy
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mogę być 9.05
Mam nadzieję, że w końcu przestanie padać, bo utoniemy w błocie. Ew. można wybrać wariant asfaltowy.
(Edited by Olek at 12:29 pm on Oct. 14, 2003)
Mam nadzieję, że w końcu przestanie padać, bo utoniemy w błocie. Ew. można wybrać wariant asfaltowy.
(Edited by Olek at 12:29 pm on Oct. 14, 2003)
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To jest sensowna mysl. Jesli w lesie bedzie bloto to pobujamy sie po asfalcie.
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
czy nie udalo by sie przesunac godziny spotkania na 9:30 przy SKLA i pobiec w strone AWF
ja bym tam dolaczyl o 10....?
ja bym tam dolaczyl o 10....?
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Wyga
- Kontakt:
A jakie sa przewidywany dystans i tempo? Jesli cos okolo 10-15 km przy 'rozsadnym' tempie to ja z checia sie pojawie... O ile trafie Ciezko bedzie sie zwlec o tej porze z lozka w sobote.... Aha - a jak tam wyglada sprawa przebrania? Ktos bedzie samochodem zeby wrzucic do niego swoje rzeczy?
Bede wdzieczny za odpowiedz i pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Sprobuje wyciagnac tez haplo
P.S. 2. Nie wyciagne haplo bo bedzie na harpaganie... Grrrrrr moze nastepnym razem ;]
Bede wdzieczny za odpowiedz i pozdrawiam
Krzysiek
P.S. Sprobuje wyciagnac tez haplo
P.S. 2. Nie wyciagne haplo bo bedzie na harpaganie... Grrrrrr moze nastepnym razem ;]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Myślę, że można spokojnie liczyć na samochód DaBa - on pewnie to jutro potwierdzi. Co do kilometrażu - w soboty biegamy zwykle ok. 10-12. Na pewno nie więcej niż 15-cie, a tempo gadane. W razie czego należy protestować.
Masiulis - o jakim konkretnie miesjcu myslisz? Gdyby grupa zdecydowała, że biegamy po asfalcie Twoja propozycja upada, a ma to sporo sensu bo w lesie jest dosyć grząsko. W każdym razie zerknę na mapę.
Masiulis - o jakim konkretnie miesjcu myslisz? Gdyby grupa zdecydowała, że biegamy po asfalcie Twoja propozycja upada, a ma to sporo sensu bo w lesie jest dosyć grząsko. W każdym razie zerknę na mapę.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na mnie tez mozna liczyc jesli chodzi o dylizans. Jade z Wrzeszcza i pod drodze moge pozbierac chetnych. We Np we Wrzeszczu moge czekac o 8:35-8:45 przy skrzyzowaniu Kosciuszki/Grunwaldzka no i no problemo moge cie Abaddon zabrac po drodze, jak bede jechal Grunwaldzka do Sopotu.
Bylem wczoraj w lesie i robi sie blotniscie, ale tragedii jeszcze nie ma - spokojnie da sie biegac. Propozycja Masiulisa jest wiec do realizacji jak najbardziej. Chyba ze w miedzyczasie lunie.
(Edited by DaB at 8:08 am on Oct. 15, 2003)
Bylem wczoraj w lesie i robi sie blotniscie, ale tragedii jeszcze nie ma - spokojnie da sie biegac. Propozycja Masiulisa jest wiec do realizacji jak najbardziej. Chyba ze w miedzyczasie lunie.
(Edited by DaB at 8:08 am on Oct. 15, 2003)
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no tak ale jeszcze sie rozchodzi o godzine, mi chodzi o przesuniecie o 30 min
-
- Wyga
- Kontakt:
Jesli nie bylo by problemu z checia dosiadlbym sie po drodze. Tylko gdzie bysmy sie umowili? Moze na skrzyzowaniu Grunwaldzkiej i Pomorskiej (to skrzyzowanie na ktorym jest stacja beznynowa Orlenu zaraz za zjazdem na Zabianke)? Albo jeszcze latwiej bedzie ci za tym skrzyzowaniem w pierwsza zatoczke zjechac jaka sie trafi (taka autobusowa) - stalbym tam powiedzmy od godziny 8:45 wzwyz Napisz jakie masz auto to bede machac ) Jesli masz inny pomysl gdzie moglbys stanac daj znac a zjawie sie tam. Na razie nie odbieram maili do wieczora ale wieczorem Ci odpowiem..
Pozdrawiam
Krzysiek
Pozdrawiam
Krzysiek
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Abaddon, pierwsza zatoczka za wylotem ulicy Pomorskiej o godzinie 8:50 - 8:55 OK? Podjedzie zielona Skoda, w ktorej bedzie siedzial Kazig i taki drugi facet za kierownica (ten drugi to bede ja
Kledzik, czyli wynika z tego, ze sobie podkrecilas kostke? Jesli tak, to lod na kostke i masowac, masowac, masowac. Z reszta chyba sam dobrze wiesz, mam nadzieje, ze do soboty wydobrzejesz. Uwazaj na siebie i na Bace
Masiulis, przeciez nim my sie tam zbierzemy, przywitamy, pogadamy, poprzeciagamy sie to bedzie 9:20-9:30. Pod AWF zdazymy jak nic!
(Edited by DaB at 8:13 am on Oct. 17, 2003)
Kledzik, czyli wynika z tego, ze sobie podkrecilas kostke? Jesli tak, to lod na kostke i masowac, masowac, masowac. Z reszta chyba sam dobrze wiesz, mam nadzieje, ze do soboty wydobrzejesz. Uwazaj na siebie i na Bace
Masiulis, przeciez nim my sie tam zbierzemy, przywitamy, pogadamy, poprzeciagamy sie to bedzie 9:20-9:30. Pod AWF zdazymy jak nic!
(Edited by DaB at 8:13 am on Oct. 17, 2003)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cześć
Siedzę sobie na szkoleniu patrzę przez okno na Lasy Oliwskie i tak sobie myślę. że się spotkamy w sobotę...
Pozdrawiam wszystkich.
Pogoda taka, że ho ho...czapki włóż!
Siedzę sobie na szkoleniu patrzę przez okno na Lasy Oliwskie i tak sobie myślę. że się spotkamy w sobotę...
Pozdrawiam wszystkich.
Pogoda taka, że ho ho...czapki włóż!
-
- Wyga
- Kontakt:
No to super. Pierwsza zatoczka za wylotem pomorksiej czyli tuz za stacja benzynowa. Bede czekac od 8:45 na wypadek Dzieki wielkie i do zobaczenia
Pozadrawiam
Krzysiek
Pozadrawiam
Krzysiek