Szukam partnera - Ursynow
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
I już po biegu. Poznałem osobiście Nobbie i Ibexa, niestety Byn nie dotarł na miejsce:( Biegło mi się w sumie nie najgorzej, czas 40:13. Ibex pociągnął mnie do 5 km, niestety dalej nie miałem już sił biec jego tempem i zostałem w tyle. Dzięki za ten bieg Ibex, mam nadzieję, że wprzyszłości uda mi się dotrzymać kroku na trochę dłuższym dystansie, niż te niecałe 5 km;) Nobbie a jak Tobie i Twojemu chłopakowi się powiodło? Mam nadzieję, że bieg ukończyliście bez większych problemów. Sorrki, że nie zaczekałem na Was, ale było dość chłodno, a ja nie miałem żadnych ubrań na zmianę, a te, w których biegłem były już bardzo mokre, więc musiałem szybko uciekać do domu. Ale myślę, że będziemy mieli jeszcze dużo czasu na pogaduchy podczas wielu zimowych i nie tyko biegów:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
NIe mogłem przyjść mimo wielu chęci...jestem teraz w pracy...ciężko wszystkie rzeczy załatwić na styk... ale myślę że już w środę się spotkamy o 19.00 na wspólnym rozbieganiu...
Pozdrawiam
Dziękuję
P.S>
Piro fajnie że napisałeś coś o tym biegu...a jak z resztą grupy?!Pozdrawiam!!!
NIe mogłem przyjść mimo wielu chęci...jestem teraz w pracy...ciężko wszystkie rzeczy załatwić na styk... ale myślę że już w środę się spotkamy o 19.00 na wspólnym rozbieganiu...
Pozdrawiam
Dziękuję
P.S>
Piro fajnie że napisałeś coś o tym biegu...a jak z resztą grupy?!Pozdrawiam!!!
BYN
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No po biegu Poznalismy sie..... i pewnie jeszcze pobiegamy. Musimy sie przygotowac do maratonu. Piro chce biegac w Dębnie .... może się zdecyduje zależy od własnie zimowych przygotowań. Może byśmy kiedyś usiedli i pogadali o planach przygotowawczych? Co do biegu Piro to i tak jak na 2 tygodnie po Maratonie to się trzymałeś Pozdrawiam i do środy.
Ibex
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze wszystkim!!!
Ibex utworzyłem nowy temat UGP grupa ursynowska i myślę że teraz możemy już ten temat traktować jako otwarty...myślę że w ten sposób będziemy mogli wspólnie cieszyć sie tą formą sportu jaką jest bieganie!!!
Uważam że w ten sposób może uda się zachęcić innych
i może inne osoby się pojawią!!!
Ja sam znam kilka osób które może do nas dołączą w najbliższym czasie!!!
Pozdrawiam
Dziękuję
Ibex utworzyłem nowy temat UGP grupa ursynowska i myślę że teraz możemy już ten temat traktować jako otwarty...myślę że w ten sposób będziemy mogli wspólnie cieszyć sie tą formą sportu jaką jest bieganie!!!
Uważam że w ten sposób może uda się zachęcić innych
i może inne osoby się pojawią!!!
Ja sam znam kilka osób które może do nas dołączą w najbliższym czasie!!!
Pozdrawiam
Dziękuję
BYN