Szukam partnera - Ursynow
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Będzie super jak Ci się uda. A co do tempa biegu, to będziemy tak biegli, aby każdemu odpowiadało. Przecież po to się spotykamy, aby pobiegać i porozmawiać, więc tempo takiego biegu nie może być zbyt szybkie, bo dostaniemy zadyszki;)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Rozgrzewający Się
drodzy Panstwo jak to sie dobrze rozwija
namowcie swoich znajomych
i spotkajmy sie w srode o 19:00
milego biegania do tego czasu
no i na piwko razem bysmy poszli gdzies moze niebawem
pozdrawiam
Konrad
namowcie swoich znajomych
i spotkajmy sie w srode o 19:00
milego biegania do tego czasu
no i na piwko razem bysmy poszli gdzies moze niebawem
pozdrawiam
Konrad
badz soba
-
- Zaprawiony W Bojach
Piro, ja teraz nie zrobie takiego czasu niestety bo też nie jestem przygotowany, ale możemy spróbować złamać 39' w sobotę. Moze jakiś czas by się zrobiło. Czy ktoś jeszcze z szanownej grupy ursynowskiej będzie na Kabatach? Nobbi?? Prometeo?? Byn?? Co dpo wtorku to możemy się umówic wstępnie.
Ibex
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
Ja postaram się być !!! Trochę mi to nie pasuje ale jeśli ma być prawie cała grupa to warto się poświęcić!!!
W sumie to my moglibyśmy zrobić stronkę(ja zrobię tę stronę) i urządzić w Kabatach parę biegów zimowych (coś ekstra!!!) Myślę że znajdą się amatorzy
Kto jest za!!!!
Potrzebuję tylko jednego chętnego do pomocy w czasie biegu (pomiar czasu zapisy resztę mogę zrobić sam -opracowanie danych i zrobienie stronki ewentualne jakieś nagrody oprócz dyplomów)
Pozdrawiam
Dziękuję
Ja postaram się być !!! Trochę mi to nie pasuje ale jeśli ma być prawie cała grupa to warto się poświęcić!!!
W sumie to my moglibyśmy zrobić stronkę(ja zrobię tę stronę) i urządzić w Kabatach parę biegów zimowych (coś ekstra!!!) Myślę że znajdą się amatorzy
Kto jest za!!!!
Potrzebuję tylko jednego chętnego do pomocy w czasie biegu (pomiar czasu zapisy resztę mogę zrobić sam -opracowanie danych i zrobienie stronki ewentualne jakieś nagrody oprócz dyplomów)
Pozdrawiam
Dziękuję
BYN
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja także w końcu zdecydowałem się na bieg w Kabatach. Wiem jak wygląda Ibex, więc go na pewno poznam. Ja będę ubrany w niebieskie leginsy newline-a i białą koszulkę z napisem na plecach SBBP. Do zobaczenia jutro.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]