Biega ktos w Olsztynie? (warm-maz)

jendrol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

a swego czasu to przyjeżdżałem pobiegać właśnie na os. mleczne. Dokładnie to zaraz za skrzyżowaniem (te przy lidlu) przed mostem skręcając w dól - tam biegłem sobie po ścieżce/drodze przebiegając obok małego lasu i dobiegałem do drogi i zawrqacałem. tylko musiałem 2 rundy robić żeby swój dystans przebiec.
New Balance but biegowy
Malwina88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A jaki to dystans? Tzn wiesz może ile jest tam km??
Czy na czas raczej biegłeś?
I widzę, że doświadczony biegacz z Ciebie jeśli chodzi o ścieżki biegowe :)
jendrol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Malwina88 pisze:A jaki to dystans? Tzn wiesz może ile jest tam km??
NIe, nie jestem doświadczonym biegaczem. Jestem początkującym amatorem. Dopiero biegam od poł. lutego.
Wtedy (tj. poł. lutego i marzec) to biegałem bardziej na czas. Tj. zależało mi by pobiec ok 30 min. ALe tam jak pisałem musiałem 2 rundy robić a jakos mi to nie odpowiadało. A dystanu to nie znam. Spróbuje się tam wybrać może jutro i zmieżyć rowerem ile to będzie. I wtedy napisze ile jest w jedną stronę
runner2000
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:43:27
Życiówka w maratonie: 03:41:41

Nieprzeczytany post

jendrol pisze:
Malwina88 pisze:A jaki to dystans? Tzn wiesz może ile jest tam km??
NIe, nie jestem doświadczonym biegaczem. Jestem początkującym amatorem. Dopiero biegam od poł. lutego.
Wtedy (tj. poł. lutego i marzec) to biegałem bardziej na czas. Tj. zależało mi by pobiec ok 30 min. ALe tam jak pisałem musiałem 2 rundy robić a jakos mi to nie odpowiadało. A dystanu to nie znam. Spróbuje się tam wybrać może jutro i zmieżyć rowerem ile to będzie. I wtedy napisze ile jest w jedną stronę
Możemy się kiedyś umówić i pobiegać razem,wezmę GPS i zmierzymy dokładnie.
jendrol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Możemy się kiedyś umówić i pobiegać razem,wezmę GPS i zmierzymy dokładnie.
Czemu nie. Tylko mi bardziej odpowiada trasa w kierunku oczyszczalni. NIż ta na Mlecznym-bo jest za krótka i musiałem 2 rundy biec. A tą trase o której pisze to mam względnie odmierzoną. I tak nie biegam tam na jakiś czas. Tylko chodzi mi żeby było ok 35-40 min ciągłego biegania lub ok 8-9 km- wtedy wyjdzie wiecej czasu. Ale generalnie mi to to chodzi.
A nie wiem czy bym "nadążył" za toba bo widze ze jestes dluzej na forum niz ja i dluzej biegasz.[/quote]
runner2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Słuchaj mogę się dopasować do każdego tempa.Ale dopiero po niedzieli bo wyjeżdżam właśnie w niedziele jadę na maraton do Łodzi.
Będziemy w kontakcie.
Malwina88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

runner2000 pisze:Słuchaj mogę się dopasować do każdego tempa.Ale dopiero po niedzieli bo wyjeżdżam właśnie w niedziele jadę na maraton do Łodzi.
Będziemy w kontakcie.
Oj maraton to już poważny biegacz :) Też jestem za spotkaniem, tylko że ja z was biegam najkrócej bo zaczęłam dopiero 21 marca.... Ale nie zaczynałam że tak powiem od kompletnego zera. Dziś np przebiegłam niecałe 12km w 1h19min tak na spokojnie. Chodziło mi raczej o to, żeby biec jak najdłużej a nie najwięcej km w najkrótszym czasie.
Szybciej na razie chyba nie dam rady, w dodatku jestem dziewczyną i my jednak wypadamy dosyć słabiej.
runner2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Malwina88 pisze:
runner2000 pisze:Słuchaj mogę się dopasować do każdego tempa.Ale dopiero po niedzieli bo wyjeżdżam właśnie w niedziele jadę na maraton do Łodzi.
Będziemy w kontakcie.
Oj maraton to już poważny biegacz :) Też jestem za spotkaniem, tylko że ja z was biegam najkrócej bo zaczęłam dopiero 21 marca.... Ale nie zaczynałam że tak powiem od kompletnego zera. Dziś np przebiegłam niecałe 12km w 1h19min tak na spokojnie. Chodziło mi raczej o to, żeby biec jak najdłużej a nie najwięcej km w najkrótszym czasie.
Szybciej na razie chyba nie dam rady, w dodatku jestem dziewczyną i my jednak wypadamy dosyć słabiej.
Wspólnie damy radę:):):)
jendrol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja nie przebiegłem w życiu więcej jak 9 km. Także to ja chyba z was jestem najsłabszy w bieganiu. I mogę powiedzieć że zacząłem jakby biegać od 0 bo wcześniej nie biegałem regularnie tylko zdarzyło mi sie jakieś 2-3 tyg pobiegać i koniec - nie chciało misię :echech: Ale czemu nie, mogłbym spróbowac pobiec te 10 km. Więc trzeba bedzie sie jakos umówić na ten bieg nie koniecznie akurat tam gdzie pisałem ale tylko nie po chodnikach. :hej:
runner2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To może żeby nie zawalać wątku umówimy się na Privie?Stuknijcie oboje do mnie jak będziecie mogli.
Trotyl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:59

Nieprzeczytany post

Jestem w szoku w Olsztynie będzie bieg uliczny na 15km we wrześniu, trzeba się przygotowywać co by frekwencja była.

I jak biegaliście razem ? ja biegam też po lesie miejskim CEiK , oczyszczalnia, ulica Leśna, jez. Długie
Obrazek
jendrol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jeszcze nie biegaliśmy. Ale wszystko przed nami :hej:
jendrol
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

A co do tego biegu ulicznego na 15km to chyba ja sie nie pisze. Po prostu za krótko biegam żeby pchać sie na taki bieg uliczny. Zresztą nie przebiegłem jescze 15 km. Pewnie przybiegłbym jako jeden z ostanich albo gorzej.
Trotyl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:59

Nieprzeczytany post

Jeszcze nie biegaliśmy. Ale wszystko przed nami
Ja z chęcią bym się przyłączył
A co do tego biegu ulicznego na 15km to chyba ja sie nie pisze. Po prostu za krótko biegam żeby pchać sie na taki bieg uliczny. Zresztą nie przebiegłem jescze 15 km. Pewnie przybiegłbym jako jeden z ostanich albo gorzej.
W takich biegach chodzi głównie o zabawę i sprawdzenie swoich możliwości, i co najważniejsze spotkanie się z innymi pasjonatami.
Jeżeli chodzi o przebiegnięcie 15 km to masz różne plany treningowe np.
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=432
Obrazek
Adamooo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jaki punkt w Olsztynie by wam najabrdziej pasowal dla wszystkich zeby razem pobiegac? Piszcie. Najlepiej tez podajcie dni i godziny. Dalsze info niebawem :)

Moje propozycje: Las Jaroty/Pieczewo; Park Kusocinski; Las Miejski; Kortowo stadion i las.
ODPOWIEDZ