Komentarz do artykułu Dyskusja o Memoriale Kusosińskiego w l

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bebej, ja też nie rozumiem, o co Ci właściwie chodzi. Daleki jestem od lekceważenia jakiejkolwiek dyscypliny. W naszym przypadku jest tak, jak pisze Primo: wszyscy interesujemy się biegami, portal powstał po to, żeby się nimi zajmować - od strony amatorskiej i wyczynowej. Biegi to jest to, czym się interesuję, na czym się znam. Podobnie, z tego co się orientuję, wygląda sprawa z resztą członków redakcji. Wymaganie, abyśmy zajmowali się innymi dyscyplinami niż biegi, czy pisanie, że szkodzimy lekkiej atletyce z tego powodu, że się nimi nie zajmujemy, to jakieś kuriozum. Nas inne dyscypliny nie interesują, podobnie czytelnicy nie wchodzą tu, żeby czytać o innych dyscyplinach, tylko wpisują adres www.bieganie.pl, bo sami biegają lub interesują się biegami. Nie wiem, o co Ci chodzi, możesz to napisać wyraźniej, bo nie za bardzo rozumiem, podobnie jak przenośni z kwiatkiem do kożucha (chyba jesteś trenerem biegów, prawda?).
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

dokładnie Nagor, nikt tu nie wchodzi, żeby czytać o czymś poza bieganiem, jakby kogoś interesowało kolarstwo czy koszykówka to są i takie portale
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bebej pisze:Kolego Michałowski, czy to ty jestes ten słynny z merytorycznych wypowiedzi i tropienia błedów jezykowych internauta z onetu? Żartuję.
Siegajcie troche dalej niz czubek własnego nosa, a potem aspirujcie do miana uzdrowicieli polskiej la - jak na razie to duuuuuuuuuuuuzo krzyku o błahe sprawy ( błahy pisze sie przez samo h, sprawdziłem :hej: ) - Meritum ,dobro całej dyscypliny, gdzies ucieka.
Bebej, Ty taki fajny chłopak jesteś z mojej krainy WIELKOPOLSKI , szacunek, widziałem TWOJĄ facjatę na biegu w Gnieżnie
tylko po co się zacietrzewiać , Nagórek ładnie i klarownie wyjaśnił, że nie ma tu lepszej i gorszej LA ,tylko każdy ma jakiegoś konika , on ma średnie i długie , ja długie amatorskie, zobacz co piszą chłopaki po debiucie w maratonie , klasa :bleble: , każdy ma jakiś cel, chcesz o sprintach to załóżmy odrębny dział sprinty - nie ma problemu myślę dla Adama i po robocie , nie szukajmy bynajmniej dziury w całym
Tomek
ODPOWIEDZ