Szukam partnera - Ursynow
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam partnera do biegania maratonow - Ursynow/ Natolin. Moje obecne mozliwosci to 3:40, Chcialbym zbic o 10 min w tym roku i zejsc na 3:00 w przyszlym. Prosze o kontakt rowniez na prometeo74@interia.pl. Dzieki i pozdrawiam, Konrad
badz soba
-
- Rozgrzewający Się
Czesc Byn
Swietnie, mysle ze cos wymyslimy. Czy regenerujesz sie po jakiej imprezce. Ja bylem w zeszlym tygodniu w Poznaniu, a wczesniej na Old Spajsie.
Kuruj sie i daj znac w odpowiednim czasie.
Pozostanmy w dotyku.
Konrad
Swietnie, mysle ze cos wymyslimy. Czy regenerujesz sie po jakiej imprezce. Ja bylem w zeszlym tygodniu w Poznaniu, a wczesniej na Old Spajsie.
Kuruj sie i daj znac w odpowiednim czasie.
Pozostanmy w dotyku.
Konrad
badz soba
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej, ja także jestem z Natolina i chętnie od czasu do czasu bym z Wami pobiegał. W tym roku skończyłem już starty w maratonach, a następny planuję zacząć na wiosnę od Dębna, o ile nie przyplącze się jakaś kontuzja w zimie. Plany mam podobne, tzn. chciałbym zakończyć następny rok z czasem w maratonie oscylującym około 3 godzin, może w Berlinie.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
To fajnie widzę że w sumie zbierze się grupa nieformalna!!! Oby tak dalej...Ja biegam po Imielinie Ursynowie Wilanowie ...
Musimy spróbować się przynajmniej spotkać aby rozpocząć ....ten cykl!!!
Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję
======
P.S. ...i taki mały temat a team nam rośnie....)))))
To fajnie widzę że w sumie zbierze się grupa nieformalna!!! Oby tak dalej...Ja biegam po Imielinie Ursynowie Wilanowie ...
Musimy spróbować się przynajmniej spotkać aby rozpocząć ....ten cykl!!!
Pozdrawiam wszystkich
Dziękuję
======
P.S. ...i taki mały temat a team nam rośnie....)))))
BYN
-
- Rozgrzewający Się
Panowie, dobrze, dobrze!
Ja mam 3 petle:
1. duza - Natolin - wzdluz KEN - tor konski na Sluzewcu - wzdluz Pulawskiej - Piaseczno i spowrotem
2. srednia - Natolin - Kabaty - przez las i w prawo do Pulawskiej - do Geanta - Natolin
3. mala - Natolin - KEN do konca i spowrotem Natolin
Czesto tez gdzies jezdze dalej do Kampinosu albo co, w kazdym razie samochod oferuje z 4 wolnymi miejscami. Pelnym odlotem bylo bieganie w Chorwacji w tym roku po gorach na wyspie Krk - 30 stopni a potem skok do morza z klifu.
Zbierzmy sie w przyszlym tygodniu kto moze - zapraszam powiedzmy do tego takiego niby pabu w Multikinie Sroda 19:00, rezerwacja na haslo: biegacze, stawiam po izostarze z malym procentem.
Moze bysmy zrobili bardzo delikatnie i zapoznawczo Torun.
Pozdrawiam,
Konrad, prometeo74@interia.pl
Ja mam 3 petle:
1. duza - Natolin - wzdluz KEN - tor konski na Sluzewcu - wzdluz Pulawskiej - Piaseczno i spowrotem
2. srednia - Natolin - Kabaty - przez las i w prawo do Pulawskiej - do Geanta - Natolin
3. mala - Natolin - KEN do konca i spowrotem Natolin
Czesto tez gdzies jezdze dalej do Kampinosu albo co, w kazdym razie samochod oferuje z 4 wolnymi miejscami. Pelnym odlotem bylo bieganie w Chorwacji w tym roku po gorach na wyspie Krk - 30 stopni a potem skok do morza z klifu.
Zbierzmy sie w przyszlym tygodniu kto moze - zapraszam powiedzmy do tego takiego niby pabu w Multikinie Sroda 19:00, rezerwacja na haslo: biegacze, stawiam po izostarze z malym procentem.
Moze bysmy zrobili bardzo delikatnie i zapoznawczo Torun.
Pozdrawiam,
Konrad, prometeo74@interia.pl
badz soba
-
- Rozgrzewający Się
Potwierdzam - Pub na rogu ma sie rozumiec - cos ma w nazwie z gwiazdami StarLight czy cos w tym guscie.
Cos tu sie nam zaczyna krecic i to dobrze. Dzialajmy.
Ma ktos z Was moze monitor pracy serca (jak powiedzialem w sklepie zegarek dla biegaczy to sie na mnie popatrzyli dziwnie)? Chcialbym moze kupic jakiegos Polara, ale nie wiem czy to sie tak naprawde przydaje.
Pozdrowienia
Konrad
Cos tu sie nam zaczyna krecic i to dobrze. Dzialajmy.
Ma ktos z Was moze monitor pracy serca (jak powiedzialem w sklepie zegarek dla biegaczy to sie na mnie popatrzyli dziwnie)? Chcialbym moze kupic jakiegos Polara, ale nie wiem czy to sie tak naprawde przydaje.
Pozdrowienia
Konrad
badz soba
- byn
- Zaprawiony W Bojach
Cze
W sumie to zależy od potrzeb...ja osobiście nie biegam z pulsometrem i dobrze mi z tym ...ale myślę o tym cudzie...tylko że jest parę firm oferujących te urządzenia m.in Polar, Scala, Timex, Sigma i inne.
Najlepsze są Polary ale cenowo niestety są dosyć drogie podobnie jak Timex-y tylko o możliwościach Timexa to ja nie jestem zbytnio przekonany. Duże możliwości oferuje za przystępną cenę Scala (SC440) ale nie wiem jak działa natomiast Sigma niby się sprawdza ale w tej samej cenie co Scala (wyrób niemiecki). Ja chyba się zdecyduję na coś tańszego a potem przejdę na Polara(dla próby) Polar S120 kosztuje jakieś 450 zł nie wiem czy jest w komplecie nadajnik(około 150 zł) wadą jest to że nie ma podświetlenia następny model za to stoi już około 600 zł.
Ja uważam że najważniejsze są dobre buty a pulsometr to rzecz pomocna ale nie najważniejsza(może ułatwić życie)
Pozdrawiam
Dziękuję
P.S.
Więcej możemy pogadać w środę!!!!
W sumie to zależy od potrzeb...ja osobiście nie biegam z pulsometrem i dobrze mi z tym ...ale myślę o tym cudzie...tylko że jest parę firm oferujących te urządzenia m.in Polar, Scala, Timex, Sigma i inne.
Najlepsze są Polary ale cenowo niestety są dosyć drogie podobnie jak Timex-y tylko o możliwościach Timexa to ja nie jestem zbytnio przekonany. Duże możliwości oferuje za przystępną cenę Scala (SC440) ale nie wiem jak działa natomiast Sigma niby się sprawdza ale w tej samej cenie co Scala (wyrób niemiecki). Ja chyba się zdecyduję na coś tańszego a potem przejdę na Polara(dla próby) Polar S120 kosztuje jakieś 450 zł nie wiem czy jest w komplecie nadajnik(około 150 zł) wadą jest to że nie ma podświetlenia następny model za to stoi już około 600 zł.
Ja uważam że najważniejsze są dobre buty a pulsometr to rzecz pomocna ale nie najważniejsza(może ułatwić życie)
Pozdrawiam
Dziękuję
P.S.
Więcej możemy pogadać w środę!!!!
BYN
- beata
- Ekspert/Trener
A nie lepiej kręcić się po lesie? Na Ursynowie mamy wprost idealny obiekt do biegania, w postaci Kabat. Specjalnie się nie kręcąc można zrobić pętlę ok. 15 km. Można też biegać ścieżką rowerową z Wilanowa do Powsina, ładny kawałek, ale trochę nudno i czasem wieje. Pozdrawiam, beata.
-
- Zaprawiony W Bojach
Witam,
Ja tez bym glosowal na traske w Kabatach. Mi najlatwiej jest tam podjechac a jak juz podjezdzam do lepiej do Lasu. Chyba ze bieganie w srodku tygodnia wieczorem, to wtedy biegam traska wlasnie od Wilanowa do Powsina. CO do Srody to postaram sie ale.... moze byc ciezko.
Ja tez bym glosowal na traske w Kabatach. Mi najlatwiej jest tam podjechac a jak juz podjezdzam do lepiej do Lasu. Chyba ze bieganie w srodku tygodnia wieczorem, to wtedy biegam traska wlasnie od Wilanowa do Powsina. CO do Srody to postaram sie ale.... moze byc ciezko.
Ibex
-
- Rozgrzewający Się
Traska w Kabatach jak najbardziej. Wlasciwie to kazda jest dobra byle wszystkim w miare pasowalo. Pewnie twardszy orzech do zgryzienie bedziemy mieli ze zgraniem czasowym. Ale cos czuje ze sie dogadamy. Pogadajmy w srode na zywca. Wlasciwie dzisiaj sie zdecydowalem na wystep w Toruniu, podobno tam jest duzo po lesie.
Pozdrawiam,
Konrad
Pozdrawiam,
Konrad
badz soba