Katowice Dolina Trzech Stawów z grupą doliniarze.com
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Wybieram się, wybieram i wybrać się nie mogę. Miałem tam z kumplem przyjechać, ale jakoś trudno się zmobilizować. Troszkę też daleko, ale myślę, że w końcu się uda. Jak na razie to dotarliśmy tylko raz na NIC-a w Chorzowie. Pozdrawiam Doliniarzy 

- pikkot
- Wyga
Z chęcią bym Cię zaprosił na jakiś trening z dużą frekwencją, a duża cześć ekipy jedzie w tę sobotę do Zakopanego na bieg im Władysława Zamoyskiego(będzie tego kilkanaście sztuk) Za tydzień Reźnik i znowu połowę wywieje. Potem Sosnowiec i Istebna. W sezonie startowym tak to wygląda, więc zapraszam serdecznie!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przy którym parkingu?Pierwszy od mojej strony (biegnę od parku Kościuszki)jest przy tej budeczce z piwem i placem zabaw ztyłu ,drugi koło pola namiotowego,jest jeszcze jakiś inny?
Biegnę więc jestem lecz nie wiem kim
Biegnę, choć czasem brakuje mi sił ..
-
- Zaprawiony W Bojach
aaa ile trwa taki trening bo nie wiem czy dam radę z galerii Waszej wnioskuję ,że jesteście bardzo młodzi. Ja biegam dopiero od roku jakieś 40 minut dziennie(czasem udaje się bez odpoczynku).czy ja do was pasuję
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
pikkot jak Bóg da to będę w Istebnej i w Międzybrodziu Żywieckim więc może na zawodach się trafimy
Jutro śmigam Z Piekar Śl do Częstochowy w sztafecie Kwietnego Biegu, może jakiś doliniarz też biegnie?

- pikkot
- Wyga
gram Kobiety u nas młode, a mężczyźni dojrzali. Standardowy trening biegniemy po pętli o długości 4.7km. Tempo różnych osób jest różne. Na pewno Cię nie zostawimy! Chętni biegają więcej niż 1 pętlę. To jest ten parking zaraz jak się wylatuje z lasu na ścieżkce biegnąc od ul. Gawronów albo Zgrzebnioka. Na wprost przez skrzyżowanie i za 100m jest parking. Bardziej geograficznie: przy południowo-zachodnim rogu terenu lotniska.
bleez Na Żar też się wspinam! Do zobaczenia:)
bleez Na Żar też się wspinam! Do zobaczenia:)
- pikkot
- Wyga

Skład treningu z 6 czerwca.
Rząd górny od lewej: Andrzej, Łukasz, Marcin, Sławek, Krzysiek, Ania.
Rząd dolny od lewej: Krzysiek, Rafał, Kasia.
Fotograf:pikkot.
Wszyscy pobiegliśmy 1 kółko, część ekipy w tym debiutanci Kasia i Marcin dali się namówić na jeszcze jedno. Pogoda była idealna do biegania. Trening udany!
Zapraszam za tydzień o tej samej porze!
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
kiedyś się wybiorę, ale kurcze na sobotę zawsze mi wypada jakiś mocny akcent
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pasujesz-przybywaj:)gram pisze:czy ja do was pasuję
-
- Zaprawiony W Bojach
Muszę jakoś sobie zorganizować wolna sobotę bo zazwyczaj pracuję.
Ja codziennie rano biegam przez parki Kościuszki od strony Mikołowskiej potem koło hospicjum na światłach prosto ,to jest chyba Gawronów i tym Ładnie ocienionym chodniczkiem do przejścia tego na przeciwko tej alei na lotnisko ,która jest całkiem z górki. Przed przejściem w lewo i Zgrzebnioka
pod górkę ,po schodach w dół i jestem koło kościólka w parku.Potem w dół do końca parku ,w lewo i jak mam siłę to z pięć kołeczek koło Kościuszki.
Kurde dalej nie widzę tego parkingu.Nie mam kilometromierza ,jak się ma ta trasa ,która ja biegam do tej waszej pętelki ,dam radę?
Ja codziennie rano biegam przez parki Kościuszki od strony Mikołowskiej potem koło hospicjum na światłach prosto ,to jest chyba Gawronów i tym Ładnie ocienionym chodniczkiem do przejścia tego na przeciwko tej alei na lotnisko ,która jest całkiem z górki. Przed przejściem w lewo i Zgrzebnioka
pod górkę ,po schodach w dół i jestem koło kościólka w parku.Potem w dół do końca parku ,w lewo i jak mam siłę to z pięć kołeczek koło Kościuszki.
Kurde dalej nie widzę tego parkingu.Nie mam kilometromierza ,jak się ma ta trasa ,która ja biegam do tej waszej pętelki ,dam radę?
- pikkot
- Wyga
gram
Jakbyś biegnąc Gawronów przebiegł tym przejściem dla pieszych na drugą stronę, dalej w las ścieżką i wybiegasz na skrzyżowaniu ul. Francuskiej z ulicą Trzech Stawów. Prosto 100m i już jesteś na miejscu. Spotykamy się tam gdzie jest grube czerwone kółko. Dziś(wtorek) o 19 też tam będę.

Przepraszam za szerokość tego posta.
Jakbyś biegnąc Gawronów przebiegł tym przejściem dla pieszych na drugą stronę, dalej w las ścieżką i wybiegasz na skrzyżowaniu ul. Francuskiej z ulicą Trzech Stawów. Prosto 100m i już jesteś na miejscu. Spotykamy się tam gdzie jest grube czerwone kółko. Dziś(wtorek) o 19 też tam będę.

Przepraszam za szerokość tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
dzięki pikkot dziś obiecałam mojej drugiej połowie jabłka spacer albo rower
na 19 na pewno się nie wyrobię.Chłopina przychodzi do domu gdzieś o 18,30.Trzeba mu dać obiadek .(zalożyłam sobie,ze rodzinka z powodu mojego bieganie nie będzie cierpieć)Ale moze uda mi się zlokalizować to miejsce .W tamtym kierunku nigdy nie biegałam a jest to dokładnie odwrotny kierunek do tego o którym myślałam.Na dodatek jak widzisz jestem babą.
na 19 na pewno się nie wyrobię.Chłopina przychodzi do domu gdzieś o 18,30.Trzeba mu dać obiadek .(zalożyłam sobie,ze rodzinka z powodu mojego bieganie nie będzie cierpieć)Ale moze uda mi się zlokalizować to miejsce .W tamtym kierunku nigdy nie biegałam a jest to dokładnie odwrotny kierunek do tego o którym myślałam.Na dodatek jak widzisz jestem babą.