Suunto
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
:D
cichy dzięki za wyrozumiałość i cierpliwość. no i dzięki za linka.
nasuwa mi się nieodparcie skojarzenie, że w PL są dostępne starsze, żeby nie powiedzieć wycofane, modele...
bo i tu i tu jest running multisport ale asortyment jakby nieco inny..
nie byłoby w tym nic złego, gdyby ceny odzwierciedlały ten fakt, a w to raczej wątpię.
http://www.polar.fi/en/products/running_multisport/
http://polar.sportkonsulting.pl/go/ac/5 ... isport.htm
cichy dzięki za wyrozumiałość i cierpliwość. no i dzięki za linka.
nasuwa mi się nieodparcie skojarzenie, że w PL są dostępne starsze, żeby nie powiedzieć wycofane, modele...
bo i tu i tu jest running multisport ale asortyment jakby nieco inny..
nie byłoby w tym nic złego, gdyby ceny odzwierciedlały ten fakt, a w to raczej wątpię.
http://www.polar.fi/en/products/running_multisport/
http://polar.sportkonsulting.pl/go/ac/5 ... isport.htm
SBBP.WAW.PL
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
deckard -u nas sa dostępne wszystkie modele raczej na bieżąco-gorzej z aktualizacją strony 
tak czy inaczej -jak do pływania i lapów (oprócz biegania oczywiście) to tylko te trzy modele co poleciłem -solidne i niezawodne
610 I mam juz z 5 la i jak nówka wciąż -no u mojego brata co prawda -ale jest
625 ponad dwa lata bez najmniejszej awarii używałem głównie na rower-ale biegowo tez - wciąż bezproblemowo działa u kolegi

tak czy inaczej -jak do pływania i lapów (oprócz biegania oczywiście) to tylko te trzy modele co poleciłem -solidne i niezawodne

610 I mam juz z 5 la i jak nówka wciąż -no u mojego brata co prawda -ale jest

625 ponad dwa lata bez najmniejszej awarii używałem głównie na rower-ale biegowo tez - wciąż bezproblemowo działa u kolegi

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- PiotrekMarysin
- Zaprawiony W Bojach
Chłopaki, ale dajecie do pieca.. 
To bardzo pouczająca dyskusja, ale wątek jest o SUUNTO.
Dajmy szansę innym markom niż Garmin i Polar, szczególnie w ich wątkach.

To bardzo pouczająca dyskusja, ale wątek jest o SUUNTO.

Dajmy szansę innym markom niż Garmin i Polar, szczególnie w ich wątkach.
[url=http://team.entre.pl]ENTRE.PL TEAM[/url]
Dzieki wielkie.PiotrekMarysin pisze:Dajmy szansę innym markom niż Garmin i Polar, szczególnie w ich wątkach.
A co to zmienia? Watek dalej jest o suunto. Cos sie nie zgadza?deckard pisze:no dobra, ale jedyna obecna uzytkowniczka suunto stwierdziła że to szajs jest.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
PiotrekMarysin pisze:Dajmy szansę innym markom niż Garmin i Polar, szczególnie w ich wątkach.
upsssssairda pisze: A co to zmienia? Watek dalej jest o suunto. Cos sie nie zgadza?
idę sypać głowę popiołem i wdziewać włosiennice...
przepraszam

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Przepraszam że się wtrącę.
Akurat Polar ma fajną funkcję do łapania lapów pod wodą - ważne żebyś zbliżył zegarek do nadajnika - i lap złapany.
Akurat Polar ma fajną funkcję do łapania lapów pod wodą - ważne żebyś zbliżył zegarek do nadajnika - i lap złapany.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Adam -dokładnie -model 610 ,625 i 810 tak ma - te nowe plastikowe badziewia nie maja -adria z Piotrkiem nas zabijaAdam Klein pisze:Przepraszam że się wtrącę.

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dziewczyna z brodą to Airda nie Adria. 

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
a przeczytaj Airda od tyłuAdam Klein pisze:Dziewczyna z brodą to Airda nie Adria.

-
- Dyskutant
obstawiam anagram dla 'Daria'cichy70 pisze:a przeczytaj Airda od tyłuAdam Klein pisze:Dziewczyna z brodą to Airda nie Adria.

-
- Zaprawiony W Bojach
dzięki za info o Polarze. poszukam dalej na ich stronach.
Podoba mi się design Suunto.
Zastanawiam się czy nie kupić jednego z ich zegarków - mógłbym mieć zajęcie w trakcie nudnego spotkania - np mógłbym sprawdzić jakie jest aktualne ciśnienie atmosferyczne.
Podoba mi się design Suunto.
Zastanawiam się czy nie kupić jednego z ich zegarków - mógłbym mieć zajęcie w trakcie nudnego spotkania - np mógłbym sprawdzić jakie jest aktualne ciśnienie atmosferyczne.
SBBP.WAW.PL
Przepraszam deckard, ze tak na Ciebie naskoczylam. Poranek to nie jest chyba moj najlepszy czas :)
Zgadzam sie, ze suunto ma fajny design, ja moj pulsometr nosze na codzien - jak zegarek. Takze mysle o kupieniu normalnego zegarka od suunto, no ale jak juz wiesz mam mieszane uczucia.
Co do czujnika tetna, historii ciag dlaszy. Zresetowalam go, wymienilam baterie i dziala. Wydaje mi sie, ze bateria byla nie do konca ok, zatem Piotrze miales racje. Dzieki :)
Zgadzam sie, ze suunto ma fajny design, ja moj pulsometr nosze na codzien - jak zegarek. Takze mysle o kupieniu normalnego zegarka od suunto, no ale jak juz wiesz mam mieszane uczucia.
Co do czujnika tetna, historii ciag dlaszy. Zresetowalam go, wymienilam baterie i dziala. Wydaje mi sie, ze bateria byla nie do konca ok, zatem Piotrze miales racje. Dzieki :)