Czasem jeździ po i przez Konstantynów z i do Aleksandrowa...))Sheima pisze:a jest moze ktos z konstantynowa albo biega po konstantynowie?:)
Cześć jestem z Łodzi.
-
- Wyga
Ja chcę zacząć dopiero .Mam 40 lat i zaczynam rehabilitację po odwyku. Zamieniłem alkohol na sport. Chcę biegać w Parku 3-go maja na Widzewie. Już tam byłem i wydaje mi się to miejsce bardzo dobre do biegania.Tylko muszę najpierw badania zrobić ,żebym nie zszedł w tym parku
Co myślicie o bieganiu w tym parku? Ja kilka razy korzystałem z sauny w osrodku sportowym ,który jest obok. Wydaje mi sie to całkiem fajne miejsce.
Pozdrawiam Rafael
Co myślicie o bieganiu w tym parku? Ja kilka razy korzystałem z sauny w osrodku sportowym ,który jest obok. Wydaje mi sie to całkiem fajne miejsce.
Pozdrawiam Rafael
- Beagle
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
spoko , jeszcze w zasięgu tylko jaki potem dystans zamierzasz biec - do 5km jeszcze wyrobie,więcej na razie pasuje, i podstawa - mogę tylko biegać od rana tzn np w Kansas mogę być o 6:10-6:20 - jeśli by pasowało to możemy się umówić w któryś weekend na wspólny trening
- Beagle
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Sheima : w niedzielę 14.06.6:15 będę w Kanzas w centrum (rozumiem że centrum to tam gdzie jest rozjazd na lutomiersk,aleksandrów i pabianice - mini park)
poznasz mnie po czerwonej koszulce (taka czerwień oczojeb...iwa)
pozdrawiam
poznasz mnie po czerwonej koszulce (taka czerwień oczojeb...iwa)
pozdrawiam