GT- biegun gdyński
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czesc Krzysztof, witamy pierwszego Sopocianina! Dzis bedziemy tylko ogladali filmy, ale zapraszamy na spotkania biegowe.
Biegi odbywaja sie w kazda sobote o 9:00 i spotkania czesto maja miejsce w Sopocie przy stadionie SKLA. W ta sobote oficjalnego biegu nie ma z powodu swiat. Gdynianie jednak cos kombinuja i byc moze pobiegna.
Czesc frakcji gdanskiej biega rowniez w niedziele i to sa dluzsze biegi.
Biegi odbywaja sie w kazda sobote o 9:00 i spotkania czesto maja miejsce w Sopocie przy stadionie SKLA. W ta sobote oficjalnego biegu nie ma z powodu swiat. Gdynianie jednak cos kombinuja i byc moze pobiegna.
Czesc frakcji gdanskiej biega rowniez w niedziele i to sa dluzsze biegi.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestesmy juz umowieni z Kazigiem i KazanemQuote: from Olek on 8:00 pm on Oct. 28, 2003
DaB - czy będziesz jechał samochodem i ew. mógłbyś zabrać Kaziga i Kazana, ... może ktoś jeszcze.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przeoczyłem tą wiadomość. Sorry. A w piątek masz czas pobiegać? Jutro zaczniemy się umawiać. Jeszcze nie mam pewności ale pewnie będziemy biegać w lasach sopockich. Czy biegałeś już z nami? Na którymś biegu był Krzysztof - zdaje się z Sopotu.Quote: from krzysztofbaran on 12:01 am on Oct. 29, 2003
hej
Czy jutro biegacie czy tylko ogladacie tylko filmy?
Chetnie bym sobie jutro pobiegal, niestety jestem z Sopotu i nie posiadam transportu.pozdrawiam
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No więc spotkaliśmy sie przy tych filmach. Przeleciało ich kilka, na końcu puściłem maraton nowojorski - ale nie wiem czy koledzy zarejestrowali cokolwiek, bo gadaliśmy jak najęci.
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
Olek,
Krzysztof Baran i Krzysztof ktory biegal razem z Toba na Karwinach to te same osoby:)
Niestety udalo nam sie pobiegac tylko raz...
W piatek bardzo chetnie pobiegam, niestety nie mam transportu i mieszkam w dolnym Sopocie.
ponizej moj mail
krzysztofbr@wp.pl
Krzysztof Baran i Krzysztof ktory biegal razem z Toba na Karwinach to te same osoby:)
Niestety udalo nam sie pobiegac tylko raz...
W piatek bardzo chetnie pobiegam, niestety nie mam transportu i mieszkam w dolnym Sopocie.
ponizej moj mail
krzysztofbr@wp.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Miło, że się odezwałeś Krzysztof :)
Mam problem z tym jutrzejszym biegiem - nie wykurowałem jeszcze mojego gardła i w związku z tym nie mogę się zadeklarować, że będę.
Sytuacja jest następująca - ujawnili chęć do biegania: Agnieszka, Masiulis, Grzechu, Krzysztof i Kazig. Ktoś z Was musi przejąć inicjatywę - zaproponować czas i miejsce. Ze względu na Agnieszkę, Kaziga i Krzysztofa -optymalnym miejscem byłby chyba Sopot. Ze względu na Masiulisa - g. 14ta.
Mam problem z tym jutrzejszym biegiem - nie wykurowałem jeszcze mojego gardła i w związku z tym nie mogę się zadeklarować, że będę.
Sytuacja jest następująca - ujawnili chęć do biegania: Agnieszka, Masiulis, Grzechu, Krzysztof i Kazig. Ktoś z Was musi przejąć inicjatywę - zaproponować czas i miejsce. Ze względu na Agnieszkę, Kaziga i Krzysztofa -optymalnym miejscem byłby chyba Sopot. Ze względu na Masiulisa - g. 14ta.
biegowa recydywa
- GAga
- Wyga
hej, nie ukrywam, ze dla mnie byloby najwygodniej umowic sie o 12 pod skla w sopocie.......ale jestem sklonna dostosowac sie troche jednak g. 14 to za pozno, mniej wiecej o tej godzinie musialabym wyruszac do gdyni.....g. 13 jest jeszcze ok........no nie wiem, jak reszta? co o tym myslicie?
ja proponuje godz 12.00 jutro (piatek) pod SKLA w sopocie... tempo rekreacyjne (nie ukrywam, takie w sam raz dla mnie )
ja proponuje godz 12.00 jutro (piatek) pod SKLA w sopocie... tempo rekreacyjne (nie ukrywam, takie w sam raz dla mnie )
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
GAga trzeba chyba chwilę poczekać na odzew. Grzechu i Masiulis są teraz na uczelniach, a Krzysztof pewnie pracuje. Rozmawiałem z Kazigiem i ma się odezwać na Forum wieczorem - niestety okazuje się, że też nie jest pełni zdrowy, w związku z tym nie jest pewien czy będzie w Sopocie.
biegowa recydywa
- krzysztofbaran
- Dyskutant
hej!
Ja sie dostosuje co do godziny jezeli chodzi o piatek.
bardzo prosze o mail jak juz ustalicie:)
krzysztofbr@wp.pl
Ja sie dostosuje co do godziny jezeli chodzi o piatek.
bardzo prosze o mail jak juz ustalicie:)
krzysztofbr@wp.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wczorajsze spotkanie u Olka bylo pyszne (doslownie)
Ja bardzo bym chcial z wami pobiec jutro, ale o tej porze bede biegal z olowkiem w garsci i z mapa w drugiej garsci po Gdansku.
Mam ochote pobiec w niedziele jakis dluzszy dystans (tak okolo 20km). Moze byc Matarnia, Trawki moga byc, a jak sie wypogodzi to moze byc tez Wislinka.
(Edited by DaB at 3:14 pm on Oct. 30, 2003)
Ja bardzo bym chcial z wami pobiec jutro, ale o tej porze bede biegal z olowkiem w garsci i z mapa w drugiej garsci po Gdansku.
Mam ochote pobiec w niedziele jakis dluzszy dystans (tak okolo 20km). Moze byc Matarnia, Trawki moga byc, a jak sie wypogodzi to moze byc tez Wislinka.
(Edited by DaB at 3:14 pm on Oct. 30, 2003)
- krzysztofbaran
- Dyskutant
Pobiegac w niedziele fajny pomysl, tymbardziej, ze w sobote nie bede mogl...zobacze jak sie bede czul po piatkowym bieganiu:)
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja bym tez chetnie pobiegal o 12 ale nie moge
gdybyscie zdecydowali jednak o 14 to jestem,
gdyby ktos chcial startowac z AWF to zalatwie szatnie i przechowanie bagazu
gdybyscie zdecydowali jednak o 14 to jestem,
gdyby ktos chcial startowac z AWF to zalatwie szatnie i przechowanie bagazu
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zaczynam się martwić o ten jutrzejszy bieg.
biegowa recydywa
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
spokojnie
jesli nie razem to osobno ale GT bedzie tego dnia w lesie;)
jesli nie razem to osobno ale GT bedzie tego dnia w lesie;)