Czy zagląda tu ktoś z Lublina?
- Li
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam! Czy ktoś z Lublina zagląda tu czasem? I miałby ochote na towarzystwo do biegania, najchętniej po Starym Lesie? "Biegający poeci" z klubu biegacza "Arcadia" zmienili co najmniej nr telefonu.
- marcinpolak
- Rozgrzewający Się
A no ja jestem z Lublina . Dokładniej dzielnica Czuby ...osiedle Ruta .Mam 15 lat od razu mówię.
Trening czyni mistrza
-
- Rozgrzewający Się
Hej, Li! Mam mape wojskowa tego terenu i znam wszystkie sciezki. Biegasz kros, jesli tak to gdzie?
Mozliwe, ze znamy sie z widzenia Jesli nie biegasz zbyt szybki to napisz do mnie, ale mam ograniczony dostep do kompa i moge odpisac z tygodniowym poslizgiem jak narazie.
Mozliwe, ze znamy sie z widzenia Jesli nie biegasz zbyt szybki to napisz do mnie, ale mam ograniczony dostep do kompa i moge odpisac z tygodniowym poslizgiem jak narazie.
- Li
- Wyga
hej, iluminator! probowalam wyslac ci cos na skrzynke, ale nie wyszlo. nie biegam szybko, jestem dosc swiezo po kontuzji kolana, i powoli wracam do biegania. coraz nas wiecej w starym, co? pewnie sie gdzies mijalismy. o ktorej biegasz? ja w tygodniu o 6-tej rano, w weekendy roznie. fajnie byloby pobiegac w towarzystwie. moze wreszcie udaloby sie skleic lubelska grupe biegajaco-gadajaca odezwij sie, jesli masz ochote na biegowe towarzystwo. pozdrawiam
Li
Li