Szukam artykułu o grupie biegowej i jej nietypowych zawodach

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukam artykułu o grupie biegowej, nie wiem z jakiego miasta, która raz na jakiś przeprowadzała nietypowe zadowy. Cała historia polegała na tym, iż brali w nich udział uczestnicy o różnych stopniu wytrenowania, ale był jakiś system forów (start odstępach czasu w zależności od możliwości zawodnika). Przeszukałem archiwum biegania i nie mogę tego tekstu zlokalizować.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

To była słynna grupa SBBP.PL - która nadal istnieje ale ostatnio rzadko takie zawody organizuje.

http://bieganie.pl/?cat=7&id=305&show=1
Awatar użytkownika
marsowa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:To była słynna grupa SBBP.PL - która nadal istnieje ale ostatnio rzadko takie zawody organizuje.

http://bieganie.pl/?cat=7&id=305&show=1
Dzięki, własnie o to mi chodziło. Rozumiem, że SBBP rzadko organizuje taki zawody, ale dalej prężnie działa? Wczoraj w nocy przeglądałem stronę i b. mi się podoba i strona i to, że ludzie tak nienerwowo się tak spotykają. Z tym, że tam jest łatwiej. Po pierwsze w Warszawie jest mnóstwo biegaczy, po drugie, atrakcyjnych miejsc do biegania relatywnie mniej. Ja mieszkam dwa kilometry od pętli wapienickiej i takich pętli to w okolicy mogę wskazać przynajmniej parę.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Działa chyba troche mniej prężnie niż kilka lat temu.
Trochę w tym mojej winy, byłem kiedys na pewno jednym z bardziej aktywnych animatorów grupy ale sie wyprowadziłem dosyc daleko i mimo, że myślałem na poczatku że będę przyjeżdżał to jednak jest to zbyt trudne - animatorem mogę teraz być - ale w Wołominie gdzie mieszkam.
ODPOWIEDZ