Sobotni Bielański Bieg Poranny - część 3
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
oj, to bylo doznanie!!! Wracalem do siebie na pragie 50min!! To kicanie przez snieg niezle mnie naruszylo fizycznie, do tej pory je czuje, ale za to jaka frajda :uuusmiech:
Ale i tak mysle, ze mogloby sie to juz powoli konczyc. Mimo wszystko ja i moje buty (do cna przemokniete) wolimy biegac po suchym
Ale i tak mysle, ze mogloby sie to juz powoli konczyc. Mimo wszystko ja i moje buty (do cna przemokniete) wolimy biegac po suchym
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Witam gorąco po krótkiej nieobecności. No i jak się biegało przez ostatnie dni najtwardszym ludziom północno-zachodniej Warszawy? Przypuszczam, że śnieg porządnie dał się wszystkim we znaki co zaowocuje wspaniałą siłą biegową w nadchodzącym sezonie. Niestety nie udało mi się spotkać z Wami w niedzielę Ja również pobiegałem troszkę w kopnym śniegu. Wrażenia miałem dokładnie takie jak na początku swojej biegowej przygody. W tępię 8min/km. przy pulsie 180/min modliłem się o jak najszybsze zakończenie tej gehenny. Jak lodołamacz przecinałem białe przestrzenie nietknięte ludzką stopą, jak Kamiński na biegunie sapiąc nieprzytomnie, zlany potem. Teraz jestem z siebie bardzo zadowolony i mówię wszystkim którzy biegali po śniegu w tym tygodniu, że jak lata na wojnie , kilometry z tego tygodnia można liczyć podwójnie. Wszystko wskazuje na to, ze w najbliższą sobotę nie będzie już tych śnieżnych problemów i uda mi się wreszcie zrealizować jakiś naprawdę długi bieg. Na to konto nie będę się w tym tygodniu specjalnie forsował. I tak czuję jeszcze w nogach wszystkie te podbiegi w zaspach po kolana.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Czujê siê chwilowo cokolwiek zniechêcona. Biega mi siê ciê¿ko po tym ¶niegu, a poza tym po³owa lutego to tradycyjny moment, kiedy zmêczenie zim± daje o sobie znaæ coraz mocniej.
Dzisiaj przez ca³± noc ¶ni³o mi siê, ¿e biegam na bie¿ni w fitness clubie
Dzisiaj przez ca³± noc ¶ni³o mi siê, ¿e biegam na bie¿ni w fitness clubie
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Czy po całej nocy przebieganej wstaje się bardzo zmordowanym? A czy miałaś tak, ze gdy śni sie jakiś ruch to się go automatycznie wykonuje? Pamiętam, że kiedyś śniło mi sie że sie potknąłem wpadając w jakis dół i wykonałem tak gwałtowny ruch nogami, że chyba mało brakowało a bym sobie przez sen noge skręcił no i oczywiście obudziłem się.
biec goniąc marzenia
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
hej. dzisiaj rano biegalem - bylem w mlocinach. Sciezki sa ubite ale lekko śliskie. Nie ma sie co łamać. Zawsze po okresie trudniejszym przychodzi łatwiejszy. Wystarczy się porządnie wyspać, zregenerować. Zjeść słoiczek dzemu morelowego, wytarmosić z boyfriendem, albo girlfriendem, albo co tam.
Joy. Będzie OK! Pomyśl sobie że w tym roku nie będziesz mieć zmęczenia wiosennego tylko energetyzację wiosenną!!
PS. Dzisiaj zgubiłem klucze w młocinach. Znalazcę prosze o kontakt. Wprawdzie już nie mam zamka w drzwiach - siedzę w domu i czekam na fachowca który mi ten zamek wstawi, ale jestem przywiązany do metalowego kółeczka na którym były klucze. Pozytywną stroną całego zdarzenia jest fakt że wieczorem też pójdę biegać. A co.
przeciwnościom mówimy stanowczo :
Joy. Będzie OK! Pomyśl sobie że w tym roku nie będziesz mieć zmęczenia wiosennego tylko energetyzację wiosenną!!
PS. Dzisiaj zgubiłem klucze w młocinach. Znalazcę prosze o kontakt. Wprawdzie już nie mam zamka w drzwiach - siedzę w domu i czekam na fachowca który mi ten zamek wstawi, ale jestem przywiązany do metalowego kółeczka na którym były klucze. Pozytywną stroną całego zdarzenia jest fakt że wieczorem też pójdę biegać. A co.
przeciwnościom mówimy stanowczo :
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
dzisiaj bede biegal na Mlocinach to sie rozejrze
jakie jest znalezne?
jakie jest znalezne?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Grubcio !!!!!
Mam dla Ciebie nowe kółeczko-breloczek biegowy But New Balance.
Może być?
Joycat
No rzeczywiście - straszna degrengolada. Cała noc biegania w fitness klubie!!!! Z innymi stepperowcami, rowerkowcami, hantlowcami, squashowcami w kolorowych fatałaszkach popijającymi co chwila Isostar !!!! A feee
Mam dla Ciebie nowe kółeczko-breloczek biegowy But New Balance.
Może być?
Joycat
No rzeczywiście - straszna degrengolada. Cała noc biegania w fitness klubie!!!! Z innymi stepperowcami, rowerkowcami, hantlowcami, squashowcami w kolorowych fatałaszkach popijającymi co chwila Isostar !!!! A feee
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Deck. Sprawa nieaktualna teraz bede biegać z kluczami na buciku hehe Dzięki Fredzio.
mam przymusowy urlop dzisiaj. fajna sprawa takie zgubienie kluczy. szkoda ze slono kosztuje. za to mozna poleniuchowac
mam przymusowy urlop dzisiaj. fajna sprawa takie zgubienie kluczy. szkoda ze slono kosztuje. za to mozna poleniuchowac
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
i tak nie znalazlem
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
a szukałeś za krzaczkiem? dobrze jeśli nie. co mógłbyś tam znaleźć?Quote: from Deck on 7:42 am on Feb. 12, 2003
i tak nie znalazlem
sorki Deck. żarty się mnie trzymają.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30