Czyli JA JA JA JA

Nienawidzę fanatyzmu, zabawki biegowe mnie nudzą, a już GPS przy bieganiu ... nie to przyjemne ani pożyteczne. I jeszcze nie wiadomo gdzie schować o potem tachać ze sobą te 20 kilometrów. Nie wspominająć o problemach ze zgrywaniem tras, interfacem i takie tak. O nie, to zdecydowanie nie dla mnieAdam Klein pisze:Szukam Fanatyka biegowych zabawek, zwłaszcza GPS
póki co wg mnie garmin chyba najciekawiej się przedstawia.
eeeee to lipaAdam Klein pisze:Hej wszystkim- no tak, szykam kogos kto uzywając dane urządzenie lub jego "brata" jest w stanie korzystać naprawdę z maksymelnej liczby dostępnych funkcji lub zna te funkcje i jest w stanie obronic sie przed ewentualnymi atakami, że ten GPS to do bani bo nie pokazuje prędkosci chwilowej lub że zachmurzenie lub inne przeszkody mocno przeszkadzają.
o który gps chodziAdam Klein pisze:Hej wszystkim- no tak, szykam kogos kto uzywając dane urządzenie lub jego "brata" jest w stanie korzystać naprawdę z maksymelnej liczby dostępnych funkcji lub zna te funkcje i jest w stanie obronic sie przed ewentualnymi atakami, że ten GPS to do bani bo nie pokazuje prędkosci chwilowej lub że zachmurzenie lub inne przeszkody mocno przeszkadzają.
nie ma problemu -mogę udowodnić to na podstawie empirycznych doświadczeń.Adam Klein pisze:Hej wszystkim- no tak, szykam kogos kto uzywając dane urządzenie lub jego "brata" jest w stanie korzystać naprawdę z maksymelnej liczby dostępnych funkcji lub zna te funkcje i jest w stanie obronic sie przed ewentualnymi atakami, że ten GPS to do bani bo nie pokazuje prędkosci chwilowej lub że zachmurzenie lub inne przeszkody mocno przeszkadzają.
A liście drzew na wąskiej ścieżce w lesie? Bez problemu?cichy70 pisze:GPS pokazuję prędkość chwilową , i z chmurami sobie radzi i tak bez porównania lepiej niż foot pod ze zmianą podłoża np
spokojnie -biegam pod tzw dachem z gałęzi - i raz na 20 treningów może coś nie tak się dzieje, a i to nie jako utrata sygnału- tylko jakby się gubił na chwile bo tempo gwałtownie spada ma 5-10 sek ale po chwili "wyrównuje" to sobie.vrs pisze:A liście drzew na wąskiej ścieżce w lesie? Bez problemu?cichy70 pisze:GPS pokazuję prędkość chwilową , i z chmurami sobie radzi i tak bez porównania lepiej niż foot pod ze zmianą podłoża np
Zmiennych mających wpływ na niedokładność pomiaru jest dużo więcej. Np zachmurzenie, szybkość biegu, ukształtowanie terenu, godzina, itd..., więc sam las tak bardzo nie przeszkadza. Ja robię 90% treningów biegowych w lesie i problem zauważyłem może kilka razy w ciągu 4,5 roku.vrs pisze:A liście drzew na wąskiej ścieżce w lesie? Bez problemu?cichy70 pisze:GPS pokazuję prędkość chwilową , i z chmurami sobie radzi i tak bez porównania lepiej niż foot pod ze zmianą podłoża np